Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:прийшло від Ашану (хз чи персональна пропозиція чи для усіх, хто має таку картку)
Персональна. В мене така сама була але квітні. А у березні було - здійсни 5 покупок у різні дні до кінця. А в травні пропонують в ті ж самі терміни, що й у вас +2% бонусу за кожну покупку >600грн.
greenozon написав:видать обороти падають... магаз заохочує піднімати йому ліквідність
Думаю обороти і ліквідність тут зовсім ні до чого. Просто звичайна программа лояльності з персональними смаколиками.
antey718 написав:Форумчане, а есть у сиба перечень mcc по которым они начисляют/не начисляют кешбек. Или может опытным путем уже определили за что кешбек не наливают.
Все дуже просто - прибираєте всі ліміти по картці, окрім 2х, де значиться інтернет. Якщо оплата пройде, то повинен бути кеш бек
greenozon написав:прийшло від Ашану (хз чи персональна пропозиція чи для усіх, хто має таку картку)
Персональна. В мене така сама була але квітні. А у березні було - здійсни 5 покупок у різні дні до кінця. А в травні пропонують в ті ж самі терміни, що й у вас +2% бонусу за кожну покупку >600грн.
greenozon написав:видать обороти падають... магаз заохочує піднімати йому ліквідність
Думаю обороти і ліквідність тут зовсім ні до чого. Просто звичайна программа лояльності з персональними смаколиками.
куди вам приходять ті пропозиції ? мені в вайбер тільки ашан спамить якусь непотрібну діч , типу завезли кабачки прийдіть купіть