Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав:Тут многие могут обидеться на такие поздравления, есть потомки и проигравших в войне. Что ж буллингом здесь заниматься ? Вас персонально поздравляю.
+++ Я тоже воздержался, чтобы не задеть чьих-то нежных чувств. Людей, в чьей пристойности я уверен - поздравил
Кого ви вважаєте програвшими? Вроді з країн осі тут дописувачів не було. Якщо, звичайно, глянути на рівень життя в "програвших" та "переможців" то ще більш не зрозуміло, хто у виграші.
budivelnik написав:На Рівненщині п’ять релігійних громад перереєстрували своєї статути під Православну церкву України.
А причем здесь я, потрудись ответить. Я говорю о том, что людей вытягивать нужно из болота, а не водить по болотам - от одного к другому
В тебе питання болота - дивно трактується... Для тих пяти громад які переєструвались - українська філія РПЦ -значно більше болото... Тому все як ти казав Тільки ти хочеш з болота -відразу на вершину А люди ,розуміючи тупість твоїх хотєлок(все і відразу це те саме що ніколи і нічого), просто вибираються потихеньку.. спочатку подалі від руССкага міра у всіх його проявах(релігія, ідеологія, територія, мова ) А потім вибравшись на чисте-може й на вершини підуть.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 тра, 2020 18:26, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:zРадио && freeze Вы так оба увлеклись обсуждать "ніколи знову", что даже забыли кого-либо поздравить с Днём Победы, который вы тут защищаете всегда.
Это так, просто заметки на полях
Тут многие могут обидеться на такие поздравления, есть потомки и проигравших в войне. Что ж буллингом здесь заниматься ? Вас персонально поздравляю.
+++ Я тоже воздержался, чтобы не задеть чьих-то нежных чувств. Людей, в чьей пристойности я уверен - поздравил
одні фокусуються на негативі ( reus написав: Місце України у 2й Світовій війні - між двох вогнів, між двома завойовниками та катами, між однаково варварськими фашизмом та комунізмом.), інші на позитиві (Перемога).
freeze написав:Тут многие могут обидеться на такие поздравления, есть потомки и проигравших в войне. Что ж буллингом здесь заниматься ? Вас персонально поздравляю.
Кого ви вважаєте програвшими? Вроді з країн осі тут дописувачів не було. Якщо, звичайно, глянути на рівень життя в "програвших" та "переможців" то ще більш не зрозуміло, хто у виграші.
Тут на фінансах багато відписалося що це не День Перомоги, а день пам"яті. Я так розумію, це ті в кого дід(и) були Гансами і Фріцами.
flyman написав:Тут на фінансах багато відписалося що це не День Перомоги, а день пам"яті. Я так розумію, це ті в кого дід(и) були Гансами і Фріцами.
Мій один дід загинув на фронті служачи в ЧА через три місяці після мобілізації в 44-му, якраз 12 травня 100 років зйого дня народження. Другий знову ж таки після служби в ЧА ще на 14 років попав в Сибір в табори та на рабську працю на поселенні. І хоч їх звали не "Гансами і Фріцами", для мене це день пам'яті. Ще один вигулькнув дописувач про УПА, то взагалі навіть не охота вв'язуватись в якусь дискусію, хай почитує https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 1%96%D1%8F. Але УПА боролось за незалежну Україну і після 1945, яку і маємо якби не ковбасило нащадків нквдистів і тим кому можливо радянська влада дала квартири відібрані у висланих та знищених, ще якісь блага кусок дешевої ковбаси і ідейну обгортку.
flyman написав:Тут на фінансах багато відписалося що це не День Перомоги, а день пам"яті. Я так розумію, це ті в кого дід(и) були Гансами і Фріцами.
Мій один дід загинув на фронті служачи в ЧА через три місяці після мобілізації в 44-му, якраз 12 травня 100 років зйого дня народження. Другий знову ж таки після служби в ЧА ще на 14 років попав в Сибір в табори та на рабську працю на поселенні. І хоч їх звали не "Гансами і Фріцами", для мене це день пам'яті. Ще один вигулькнув дописувач про УПА, то взагалі навіть не охота вв'язуватись в якусь дискусію, хай почитує https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 1%96%D1%8F. Але УПА боролось за незалежну Україну і після 1945, яку і маємо якби не ковбасило нащадків нквдистів і тим кому можливо радянська влада дала квартири відібрані у висланих та знищених, ще якісь блага кусок дешевої ковбаси і ідейну обгортку.
Ну при чём здесь УПА к сегодняшнему государственному празднику Украины ? Для дня УПА обозначена другая официальная дата в календаре. Напоминает, позвали гостя на День рождения, а он всем соседям уши прожужжал про поминки усопшего товарища.
freeze написав:Ну при чём здесь УПА к сегодняшнему государственному празднику Украины ? Для дня УПА обозначена другая официальная дата в календаре.
Це Ви може своєму ідейному соратнику напишіть, який двома постами вище 5 раз згадує УПА. А Вам, як одеситу, хочу сказати, що ще в 13-му році бачив «Шустер live. Кубок українських шкіл. Історія, що сталася у світі в 39-45-му роках минулого століття» з одеськими школярами. І вони приємно вразили своїм баченням подій другої світової та національно-визвольних змагань.