Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 59705971597259735974 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 18:04

budivelnik написав:На Рівненщині п’ять релігійних громад перереєстрували своєї статути під Православну церкву України.

А причем здесь я, потрудись ответить. Я говорю о том, что людей вытягивать нужно из болота, а не водить по болотам - от одного к другому
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 18:24

zРадио написав:
  freeze написав:Тут многие могут обидеться на такие поздравления, есть потомки и проигравших в войне.
Что ж буллингом здесь заниматься ?
Вас персонально поздравляю.

+++ Я тоже воздержался, чтобы не задеть чьих-то нежных чувств. Людей, в чьей пристойности я уверен - поздравил

Кого ви вважаєте програвшими? Вроді з країн осі тут дописувачів не було. Якщо, звичайно, глянути на рівень життя в "програвших" та "переможців" то ще більш не зрозуміло, хто у виграші.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 18:25

zРадио написав:
  budivelnik написав:На Рівненщині п’ять релігійних громад перереєстрували своєї статути під Православну церкву України.
А причем здесь я, потрудись ответить. Я говорю о том, что людей вытягивать нужно из болота, а не водить по болотам - от одного к другому
В тебе питання болота - дивно трактується...
Для тих пяти громад які переєструвались - українська філія РПЦ -значно більше болото...
Тому все як ти казав
Тільки ти хочеш з болота -відразу на вершину
А люди ,розуміючи тупість твоїх хотєлок(все і відразу це те саме що ніколи і нічого), просто вибираються потихеньку..
спочатку подалі від руССкага міра у всіх його проявах(релігія, ідеологія, територія, мова )
А потім вибравшись на чисте-може й на вершини підуть.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 тра, 2020 18:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 18:36

Успішні люди фокусються на досягненнях, а не успішні на поми

zРадио написав:
  freeze написав:
pesikot написав:zРадио && freeze
Вы так оба увлеклись обсуждать "ніколи знову", что даже забыли кого-либо поздравить с Днём Победы, который вы тут защищаете всегда.

Это так, просто заметки на полях :)

Тут многие могут обидеться на такие поздравления, есть потомки и проигравших в войне.

+++ Я тоже воздержался, чтобы не задеть чьих-то нежных чувств. Людей, в чьей пристойности я уверен - поздравил

одні фокусуються на негативі ( reus написав:
Місце України у 2й Світовій війні - між двох вогнів, між двома завойовниками та катами, між однаково варварськими фашизмом та комунізмом.),
інші на позитиві (Перемога).
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 18:38

Ой+ написав:
  zРадио написав:
  freeze написав:Тут многие могут обидеться на такие поздравления, есть потомки и проигравших в войне.

Кого ви вважаєте програвшими? Вроді з країн осі тут дописувачів не було. Якщо, звичайно, глянути на рівень життя в "програвших" та "переможців" то ще більш не зрозуміло, хто у виграші.

Тут на фінансах багато відписалося що це не День Перомоги, а день пам"яті.
Я так розумію, це ті в кого дід(и) були Гансами і Фріцами.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 18:59

shapo написав:ни дивизия СС Галиция

Тут вроде ссылки приводили, что эта дивизия храбро билась с нацистами.
Может Долинский просто не в курсе ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 19:10

Re: Політичні дискусії

flyman написав:Тут на фінансах багато відписалося що це не День Перомоги, а день пам"яті.

Мій один дід загинув на фронті служачи в ЧА через три місяці після мобілізації в 44-му, якраз 12 травня 100 років зйого дня народження. Другий знову ж таки після служби в ЧА ще на 14 років попав в Сибір в табори та на рабську працю на поселенні. І хоч їх звали не "Гансами і Фріцами", для мене це день пам'яті.
Ще один вигулькнув дописувач про УПА, то взагалі навіть не охота вв'язуватись в якусь дискусію, хай почитує https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 1%96%D1%8F.
Але УПА боролось за незалежну Україну і після 1945, яку і маємо якби не ковбасило нащадків нквдистів і тим кому можливо радянська влада дала квартири відібрані у висланих та знищених, ще якісь блага кусок дешевої ковбаси і ідейну обгортку.
Ой+

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 19:17

Ой+ написав:
  flyman написав:Тут на фінансах багато відписалося що це не День Перомоги, а день пам"яті.

Мій один дід загинув на фронті служачи в ЧА через три місяці після мобілізації в 44-му, якраз 12 травня 100 років зйого дня народження. Другий знову ж таки після служби в ЧА ще на 14 років попав в Сибір в табори та на рабську працю на поселенні. І хоч їх звали не "Гансами і Фріцами", для мене це день пам'яті.
Ще один вигулькнув дописувач про УПА, то взагалі навіть не охота вв'язуватись в якусь дискусію, хай почитує https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 1%96%D1%8F.
Але УПА боролось за незалежну Україну і після 1945, яку і маємо якби не ковбасило нащадків нквдистів і тим кому можливо радянська влада дала квартири відібрані у висланих та знищених, ще якісь блага кусок дешевої ковбаси і ідейну обгортку.

Ну при чём здесь УПА к сегодняшнему государственному празднику Украины ?
Для дня УПА обозначена другая официальная дата в календаре.
Напоминает, позвали гостя на День рождения, а он всем соседям уши прожужжал про поминки усопшего товарища.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 19:26

freeze написав:Ну при чём здесь УПА к сегодняшнему государственному празднику Украины ?
Для дня УПА обозначена другая официальная дата в календаре.

Це Ви може своєму ідейному соратнику напишіть, який двома постами вище 5 раз згадує УПА.
А Вам, як одеситу, хочу сказати, що ще в 13-му році бачив «Шустер live. Кубок українських шкіл. Історія, що сталася у світі в 39-45-му роках минулого століття» з одеськими школярами. І вони приємно вразили своїм баченням подій другої світової та національно-визвольних змагань.
Ой+

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2020 19:29

С Праздником всех Политических, как здесь говорят - пристойных.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
  #<1 ... 59705971597259735974 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти