Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Василь-Рівне написав:Підкажіть будь-ласка як без комісії поповнити велику п'ятірку, бо вже "попав" на 0,5%. Поклав на ощадний через термінал ТАСа, чесно вичекав дві доби і бачу бац - мінус 0,5%, подзвонив на гарячку, кажуть тому що клав через термінал, а треба було йти в касу - посварився, бо ніяких попереджень на терміналі не було, а шастати по віділенню під час карантину це якби і не правильно, але ТАСу це все по барабану і за дотримання протиепідемічних правил, вони зі своїх клієнтів луплять гроші. Тому питання чи можна якимось чином через їх термінал поповнити Б5 без комісії (якщо що, то ще маю платівку). Дякую.
Maksi2 Тут же про пополнение наличными в кассе ТАСа идёт речь. Если имеете ввиду пополнения с карт ТАСа через ТАС2Ю - за свои средства нет комиссий по своим картам.
Amid написав:Maksi2 Тут же про пополнение наличными в кассе ТАСа идёт речь. Если имеете ввиду пополнения с карт ТАСа через ТАС2Ю - за свои средства нет комиссий по своим картам.
Василь-Рівне написав:Підкажіть будь-ласка як без комісії поповнити велику п'ятірку, бо вже "попав" на 0,5%. Поклав на ощадний через термінал ТАСа, чесно вичекав дві доби і бачу бац - мінус 0,5%, подзвонив на гарячку, кажуть тому що клав через термінал, а треба було йти в касу - посварився, бо ніяких попереджень на терміналі не було, а шастати по віділенню під час карантину це якби і не правильно, але ТАСу це все по барабану і за дотримання протиепідемічних правил, вони зі своїх клієнтів луплять гроші. Тому питання чи можна якимось чином через їх термінал поповнити Б5 без комісії (якщо що, то ще маю платівку). Дякую.
Просто по номеру рахунку, через термінал, без комісії.
Что-то у вас всё как-то сложно. Закидываем наличку на Моно через iBox и сразу же отправляем СЭПом на Б5. Через час-два деньги на счету. А на Ощадный я 2 месяца назад кидал тестовые 50 грн СЭП с Моно, через 1 день отлежки спокойно вывел на Б5 без комиссий.
Striker написав:Что-то у вас всё как-то сложно. Закидываем наличку на Моно через iBox и сразу же отправляем СЭПом на Б5. Через час-два деньги на счету. А на Ощадный я 2 месяца назад кидал тестовые 50 грн СЭП с Моно, через 1 день отлежки спокойно вывел на Б5 без комиссий.
Человек спрашивает, как пополнить наличными через терминал. Зачем какие-то айбоксы, моно, сэпы...?
Striker написав:Что-то у вас всё как-то сложно. Закидываем наличку на Моно через iBox и сразу же отправляем СЭПом на Б5. Через час-два деньги на счету. А на Ощадный я 2 месяца назад кидал тестовые 50 грн СЭП с Моно, через 1 день отлежки спокойно вывел на Б5 без комиссий.
Человек спрашивает, как пополнить наличными через терминал. Зачем какие-то айбоксы, моно, сэпы...?
Я написал ещё один возможный вариант, которым сам пользуюсь. Чем Вам iBox не терминал? Может оказаться, что человеку будет ближе терминал iBox в 3-х минутах от дома, а не ТАС в 20-ти минутах. А кинуть СЭП по шаблону занимает 1-2 минуты. Ну, а если именно через ТАС нужно, то по номеру счёта, как Вы написали.