Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 60096010601160126013 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 09:43

shapo написав:
  Hotab написав:Плохого или хорошего?)
Плохого точно ничего не сделал,в отличии от тебя. А о хорошем рассказывать буду не тебе,потому что

Понятно.
Ты просто фук, а я всю жизнь занимался делом - проектировался, исследовал, строил и мне в этом не стыдно признаться в отличие от тебя

А ты, путлеровский рупор,прям надеялся я тебе начну расписывать что, где и как. Та канеш))) Ещё не ясно в каком звании ФСБ ты, и зачем тут. ))

попутно стуча гебистам

Конечно не попутно.Это основная твоя работа))
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 10:35

shapo написав:
  Hotab написав:А ты, путлеровский рупор,прям надеялся я тебе начну расписывать что, где и как. Та канеш))) Ещё не ясно в каком звании ФСБ ты, и зачем тут. ))
Ого, так тут, оказывается, украинский Джеймс Бонд строчит.
Когда закончится карантин и если ещё не закроют после "реформ" психиатрические больницы настоятельно рекомендую обратиться - это их профиль
1 В дурку треба звертатись людині, яка ненавидить Батьківщину своєї мами.
Ба більше - тільки завдяки мамі-ти тут.
В противному разі ти б вже давно ненавидів ізраїль.
2 Я на 70% знаю ,хто такий Хотаб...
Тому повністю підтримую його не бажання розкривати інформацію про себе,тим більше для людини - яка ментально є агентом педерації,що не заперечує того,що шапо реально може бути платним в погонах агентом педерації
Як не як-народився в сімї, в якій висока ймовірність того що його тато вертухай на зоні в одному з сталінських концтаборів.
3 З іншого боку
Ти хочеш прозорості?
Без проблем
Я будівельник, я прозорий далі нікуди,моє прізвище у відкритому доступі на сторінках цього форуму
Не буду заявляти що як Геракл будував все сам, але приймав участь в складі Будівельного Управління- у будівництві
цехів Електрону
цехів Протезного
цехів Світоча
вокзалу в Мостиськах
будинків для Тютюнової
Як власник будівельного кооперативу,а потім як приватний підприємець самостійно розробив і збудував тисячі м2 житла в малобудовій(до 4-х поверхів) житловій забудові і 160 м3 торгових площ(це вже для себе коханого)

А що про себе можеш написати ти?
будував в казахстані.вчився в москві,дали підсрачник в міністерстві в Україні десь в 2000-х ,тепер консультуєш( може навіть інженер тех нагляду)...а апломбу..
То як - відкриваєш своє прізвище .щоб усі все про тебе,так само як і про мене бачили?
Чи обкакався?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 12:38

Yuri_T написав:
  zРадио написав:...Об ответах на твои вопросы в мой адрес можешь забыть навсегда

родное сердце, и как теперь человеку жить?

зы. для меня новость, что тебе кто-то вопросы задаёт.

Для меня зато не новость, что по сабжу ты ничего написать не в состоянии. Остается только на форумчан гавкать
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 13:27

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 13:29

shapo написав:В партии никогда не был, из комсомола вышел в 23г и диссидента не изображал попутно стуча гебистам

От дуже цікаво - як людина в СРСР не досягнувши максимального віку 28 років - могла самостійно вийти з ВЛКСМ ? Чи це просто рік народження 1991-23 = 1968 ? І тут до речі ще одне питання - процес виходу з ВЛКСМ - "скопом" чи індивідуально ?
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 14:12

Puente написав:
  shapo написав:В партии никогда не был, из комсомола вышел в 23г и диссидента не изображал попутно стуча гебистам

От дуже цікаво - як людина в СРСР не досягнувши максимального віку 28 років - могла самостійно вийти з ВЛКСМ ? Чи це просто рік народження 1991-23 = 1968 ? І тут до речі ще одне питання - процес виходу з ВЛКСМ - "скопом" чи індивідуально ?

Вышел когда попал в СА двухгодичником в 1979, естественно, без помпы, просто сказал что не комсомолец. Хотя многие именно в армии вступали в КПСС т. к. на гражданке итр-ам было сложно.
Позже через 3 года при поступлении в аспирантуру секретарь парткома факультета подписывая характеристику задал этот вопрос на что я ответил что там людей теряли, а тут только документы
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 14:23

Re: Політичні дискусії

Господа подскажите пожалуйста . А кто на этом форуме может подсказать национальную идею Украины ?
Uppi

Подякував: 33 раз.
Подякували: 76 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 14:36

Uppi написав:Господа подскажите пожалуйста . А кто на этом форуме может подсказать национальную идею Украины ?

Вона сформульована вже давно. :)

Подивіться на рай тихий,

На свою країну,

Полюбіте щирим серцем

Велику руїну,

Розкуйтеся, братайтеся,

У чужому краю

Не шукайте, не питайте

Того, що немає

І на небі, а не тілько

На чужому полі.

В своїй хаті своя й правда,

І сила, і воля.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 14:41

Uppi написав:Господа подскажите пожалуйста . А кто на этом форуме может подсказать национальную идею Украины ?

для каких целей интересуетесь? :D
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 14:46

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Позже через 3 года при поступлении в аспирантуру секретарь парткома факультета подписывая характеристику задал этот вопрос на что я ответил что там людей теряли, а тут только документы

Зажав внески.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 60096010601160126013 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти