|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 12 тра, 2020 09:43
shapo написав: Hotab написав:Плохого или хорошего?) Плохого точно ничего не сделал,в отличии от тебя. А о хорошем рассказывать буду не тебе,потому что
Понятно. Ты просто фук, а я всю жизнь занимался делом - проектировался, исследовал, строил и мне в этом не стыдно признаться в отличие от тебя
А ты, путлеровский рупор,прям надеялся я тебе начну расписывать что, где и как. Та канеш))) Ещё не ясно в каком звании ФСБ ты, и зачем тут. )) попутно стуча гебистам
Конечно не попутно.Это основная твоя работа))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 12 тра, 2020 10:35
shapo написав: Hotab написав:А ты, путлеровский рупор,прям надеялся я тебе начну расписывать что, где и как. Та канеш))) Ещё не ясно в каком звании ФСБ ты, и зачем тут. ))
Ого, так тут, оказывается, украинский Джеймс Бонд строчит. Когда закончится карантин и если ещё не закроют после "реформ" психиатрические больницы настоятельно рекомендую обратиться - это их профиль
1 В дурку треба звертатись людині, яка ненавидить Батьківщину своєї мами. Ба більше - тільки завдяки мамі-ти тут. В противному разі ти б вже давно ненавидів ізраїль. 2 Я на 70% знаю ,хто такий Хотаб... Тому повністю підтримую його не бажання розкривати інформацію про себе,тим більше для людини - яка ментально є агентом педерації,що не заперечує того,що шапо реально може бути платним в погонах агентом педерації Як не як-народився в сімї, в якій висока ймовірність того що його тато вертухай на зоні в одному з сталінських концтаборів. 3 З іншого боку Ти хочеш прозорості? Без проблем Я будівельник, я прозорий далі нікуди,моє прізвище у відкритому доступі на сторінках цього форуму Не буду заявляти що як Геракл будував все сам, але приймав участь в складі Будівельного Управління- у будівництві цехів Електрону цехів Протезного цехів Світоча вокзалу в Мостиськах будинків для Тютюнової Як власник будівельного кооперативу,а потім як приватний підприємець самостійно розробив і збудував тисячі м2 житла в малобудовій(до 4-х поверхів) житловій забудові і 160 м3 торгових площ(це вже для себе коханого) А що про себе можеш написати ти? будував в казахстані.вчився в москві,дали підсрачник в міністерстві в Україні десь в 2000-х ,тепер консультуєш( може навіть інженер тех нагляду)...а апломбу.. То як - відкриваєш своє прізвище .щоб усі все про тебе,так само як і про мене бачили? Чи обкакався?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 12 тра, 2020 12:38
Yuri_T написав: zРадио написав:...Об ответах на твои вопросы в мой адрес можешь забыть навсегда
родное сердце, и как теперь человеку жить? зы. для меня новость, что тебе кто-то вопросы задаёт.
Для меня зато не новость, что по сабжу ты ничего написать не в состоянии. Остается только на форумчан гавкать
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 12 тра, 2020 13:27
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 13:29
shapo написав:В партии никогда не был, из комсомола вышел в 23г и диссидента не изображал попутно стуча гебистам
От дуже цікаво - як людина в СРСР не досягнувши максимального віку 28 років - могла самостійно вийти з ВЛКСМ ? Чи це просто рік народження 1991-23 = 1968 ? І тут до речі ще одне питання - процес виходу з ВЛКСМ - "скопом" чи індивідуально ?
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 14:12
Puente написав: shapo написав:В партии никогда не был, из комсомола вышел в 23г и диссидента не изображал попутно стуча гебистам
От дуже цікаво - як людина в СРСР не досягнувши максимального віку 28 років - могла самостійно вийти з ВЛКСМ ? Чи це просто рік народження 1991-23 = 1968 ? І тут до речі ще одне питання - процес виходу з ВЛКСМ - "скопом" чи індивідуально ?
Вышел когда попал в СА двухгодичником в 1979, естественно, без помпы, просто сказал что не комсомолец. Хотя многие именно в армии вступали в КПСС т. к. на гражданке итр-ам было сложно. Позже через 3 года при поступлении в аспирантуру секретарь парткома факультета подписывая характеристику задал этот вопрос на что я ответил что там людей теряли, а тут только документы
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 14:23
Господа подскажите пожалуйста . А кто на этом форуме может подсказать национальную идею Украины ?
-
Uppi
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 14:36
Uppi написав:Господа подскажите пожалуйста . А кто на этом форуме может подсказать национальную идею Украины ?
Вона сформульована вже давно. Подивіться на рай тихий, На свою країну, Полюбіте щирим серцем Велику руїну, Розкуйтеся, братайтеся, У чужому краю Не шукайте, не питайте Того, що немає І на небі, а не тілько На чужому полі. В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 14:41
Uppi написав:Господа подскажите пожалуйста . А кто на этом форуме может подсказать национальную идею Украины ?
для каких целей интересуетесь? 
-
19yuriy91
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 тра, 2020 14:46
shapo написав:Позже через 3 года при поступлении в аспирантуру секретарь парткома факультета подписывая характеристику задал этот вопрос на что я ответил что там людей теряли, а тут только документы
Зажав внески.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-