Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав:Слуга Народа Виктория Подгорная предлагает заблокировать Телеграм в Украине.
Ох уж эти либертарианцы.
Помню год назад на этой ветке была живенькая дискуссия, про закон о референдумы, какие вопросы можно выносить на местные референдумы, по каким вопросам можно советоваться на национальном уровне. Год прошел, кто-то начал писать закон о референдуме ? Почему как дорываются до власти забывают все обещания Может какая-то особенность нашей страны, или это всемирное явление ?
у меня вабще такое впечатление, шо наши законотворцы просто внимательно следят за деятельностью рашаколлег и копируют.
freeze написав:Слуга Народа Виктория Подгорная предлагает заблокировать Телеграм в Украине.
Ох уж эти либертарианцы.
Помню год назад на этой ветке была живенькая дискуссия, про закон о референдумы, какие вопросы можно выносить на местные референдумы, по каким вопросам можно советоваться на национальном уровне. Год прошел, кто-то начал писать закон о референдуме ? Почему как дорываются до власти забывают все обещания Может какая-то особенность нашей страны, или это всемирное явление ?
Чому так все хріново? Бо ти живеш в радянському союзі. Хочеш написати, що його нема з 1991го року? Спробуй, але потім, - там внизу..
Ти був переконаний, що патріоти-націоналісти будували демократичну країну, а їм не дає цього зробити ж0поблок? Розчарую - «патріоти-націоналісти» будували радянський союз в Україні. Ж0поблок також хоче радянський союз в Україні, але на російській мові. Ось і вся різниця. Чи є в Країні патріоти? Так. Серед російськомовних їх не менше. Вони вже, до речі, почали вивчати українську, але потім ти вибрав собі зе. Після такого - вони задумались.. Чи є в Країні націоналісти? Майже немає. Більшість «націоналістів» на содєржанії кримля. Чи є в Країні проросійські шовіністи? Фізично активних мало. Вони теж на содєржанії кримля. Більше в соц. мережах, але що на них звертати увагу? Пох на них.
Ох уж эти либертарианцы.
Чому так все хріново? Бо ти живеш в радянському союзі. Хочеш написати, що його нема з 1991го року? Спробуй, але потім, - там внизу..
Ти був переконаний, що патріоти-націоналісти будували демократичну країну, а їм не дає цього зробити ж0поблок? Розчарую - «патріоти-націоналісти» будували радянський союз в Україні. Ж0поблок також хоче радянський союз в Україні, але на російській мові. Ось і вся різниця. Чи є в Країні патріоти? Так. Серед російськомовних їх не менше. Вони вже, до речі, почали вивчати українську, але потім ти вибрав собі зе. Після такого - вони задумались.. Чи є в Країні націоналісти? Майже немає. Більшість «націоналістів» на содєржанії кримля. Чи є в Країні проросійські шовіністи? Фізично активних мало. Вони теж на содєржанії кримля. Більше в соц. мережах, але що на них звертати увагу? Пох на них.
Писатель явно ностальгирует за совком. Коронавирус это полный капец. И единственное, что правильно сделал Зеленский, это вовремя ввёл карантин. Ну, а кому кажется, что это не вирус а фигня для зарабатывания денег, тому самое место в рефрижираторе.
Ох уж эти либертарианцы.
Я не знаю какое имеют отношение националисты, шовинисты или социалисты к теме невыполнения предвыборных обещаний. Но отчетливо помню, что ни один из избранных президентов Украины, ни Кравчук, ни Кучма, ни Ющенко, ни Янукович, ни Порошенко, ни Зеленский в целом даже не пытались исполнить свои предвыборные обещания, на которых они вьехали на свои должности. Надули избирателей, пришли к власти, потом все понимают, что тамада уже несмешной и обещания свои не выполняет, на должность избирают следующего обещалкина.
flyman написав:Чи є в Країні патріоти? Так. Серед російськомовних їх не менше. Вони вже, до речі, почали вивчати українську, але потім ти вибрав собі зе. Після такого - вони задумались.. Чи є в Країні націоналісти? Майже немає. Більшість «націоналістів» на содєржанії кримля. Чи є в Країні проросійські шовіністи? Фізично активних мало. Вони теж на содєржанії кримля. Більше в соц. мережах, але що на них звертати увагу? Пох на них.
От я його прочитав - і ні фіга не зрозумів - чого він хоче і якого ... Що все не так ? Так всі це знають . А як треба - ніхто не робить . І що ж далі ? Поматюкався в блозі , вилив свої фе на люди - стало легше ? Я можу набагато більше всякого гівна описати , бо склад розуму критичний - але кому і для чого - хіба щось від цього зміниться ? Роби щось толкове , чи хоч щось - для себе чи сім"ї - мало ? Зроби щось для когось конретного ще - вибери об"єкт - якщо тобі мало ...
Frant написав:"Успіхи" і методи роботи зеКоманди. Питання, як довго країна і охлос (себто, нарот), витримають цей режим?
"В этом основное отличие Зеленского от Порошенко, для меня лично. До Порошенко можно было достучаться. Докричаться. Через ФБ, через СМИ, через советников, через общих знакомых, но можно было. И была вероятность того, что вскрывшийся пи** прекратится. В ручном режиме. Да, не всегда. Но была вероятность и были случаи, когда такие беспредельные вещи тормозились и откатывались. А виновные получали по голове. А при Зеленском нет. При Зеленском единственная реакция, это граната в окно автомобиля и поджог мотоцикла тех, кто посмел выступить против Ермака."
а крім слів є приклади коли "достучались"? бо я пам`ятаю випадки коли під загрозою було життя сотень і тисяч людей, коли виходили до МО, на Банкову, а їм казали "всьо нармальна", а потім гинули і потрапляли в полон сотні бійців.
С чего ты взял, что я не понимаю? Очень даже понимаю. Но при этом мне хватает дальновидности задавать вопросы, которые ты себе не задаешь - на что была бы похожа Украина ОУН? И тут даже героизирующие националистов признают, что террор никуда бы не исчез. Советы боролись за чистоту идеологии, националисты - за чистоту нации
Puente написав:От я його прочитав - і ні фіга не зрозумів - чого він хоче і якого ... Що все не так ? Так всі це знають . А як треба - ніхто не робить . І що ж далі ? Поматюкався в блозі , вилив свої фе на люди - стало легше ? Я можу набагато більше всякого гівна описати , бо склад розуму критичний - але кому і для чого - хіба щось від цього зміниться ? Роби щось толкове , чи хоч щось - для себе чи сім"ї - мало ? Зроби щось для когось конретного ще - вибери об"єкт - якщо тобі мало ...
Я завжди обережно ставлюся до усіляких активістів, общєственніков, що ратують за великі ідеї чи перетворення. Такий увесь патріот, мораліст, правильно начебто каже...а подивишся на особисте життя і міжособистісні стосунки, взаємовідносини в родині, а там стільки скелетів у шафі, стільки ненависті до ближнього. Так як така людина може зробити щось хороше на глобальному рівні, якщо з ближнім порозумітися не може? Все людська гординя - першоджерело усіх гріхів. Людина не себе намагається змінити, а ближнього, не себе перевиховувати, а сусіда...
Я прибічник теорії малих справ...Краще робити маленьку справу, але з любов*ю, ніж велику без любові...Помий посуду, принеси хліба старенькій сусідці...і кошик добрих справ наповниться...Людина, ти прожила сьогодні...Кому від того стало добре?
Є Істина, яку не потрібно шукати. Її приніс нам сам Бог, втілившись в людське тіло, принісши в жерту свого Сина...Ми ж не оцінили...щодня своєю ненавистю до ближнього знов і знов розпинаємо Христа. Може досі бути садистами і мазохістами? Досить шукати власну Правду, а повернутися до Істини, що нам подарована?
С чего ты взял, что я не понимаю? Очень даже понимаю. Но при этом мне хватает дальновидности задавать вопросы, которые ты себе не задаешь - на что была бы похожа Украина ОУН? И тут даже героизирующие националистов признают, что террор никуда бы не исчез. Советы боролись за чистоту идеологии, националисты - за чистоту нации
А чого там уявляти - можна просто почитати - є така книжечка "Дефіляда в Москві" ...