Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 60446045604660476048 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2020 22:46

budivelnik написав:Я пробую пояснити тим хто їх читає істиність чи дурість їх думок....

Здається тут всі дорослі люди, що можуть критично ставитися до будь якої інформації і можуть її аналізувати, без посередників. Ви висловили свою точку зору, я висловив. Кожний сам зробить відповідну оцінку нашим тезам. Просто те, що Ви кажете, можна казати не використовуючи образи співрозмовника. Ми просто розмовляємо...І все. Та й Ви не ображаєте мене, а в першу чергу самого себе. Образити можна лише того, хто ображається сам. Я на Вас не тримаю образи, навпаки ставлюся з Любовю. Ми живемо в одній країні. І всі люди так чи інакше брати і сестри. Ну ось такий Ви, такий характер, що я можу вдіяти... :) Не мені Вас виховувати. Я висловив свою точку зору, Ви відреагували так як відреагували. Я не збираюся бути стражником чужої совісті, лише своєї. :)

По суті... :)

Кесар не дорівнює сатані. Це лише Ваша інтерпретація, невдала, моєї думки. Він має, як і інша людина, право вибору, свободу волі. Може перетворити себе на сатану, а може наблизитися до Бога. Все в його руках.

П.С. Кесар в моїй інтерпретації, не обовязково цар, це просто символ, символ держави, держава як така.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2020 23:16

Re: Політичні дискусії

Козак-характерник написав:це просто символ
Вибирайте правильні символи
однокласники чи рашатудей-також символи
Сильна рука-це мрія росії ,що так буде в Україні.
Ми тому й не стали росією ,що у нас сильна демократична складова..
І як на мене то
а - краще довше йти в Європу
ніж
б - швидко бігаючи отримати додаткових пару мільйонів могил не згідних...

Нехай краще природнім шляхом десятками років- вмруть вперті носії російської... ніж ми вбємо хоч одного громадянина України виключно за те що він говорить російською
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2020 23:23

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:це просто символ
Вибирайте правильні символи
однокласники чи рашатудей-також символи
Сильна рука-це мрія росії ,що так буде в Україні.
Ми тому й не стали росією ,що у нас сильна демократична складова..
І як на мене то
а - краще довше йти в Європу
ніж
б - швидко бігаючи отримати додаткових пару мільйонів могил не згідних...

Нехай краще природнім шляхом десятками років- вмруть вперті носії російської... ніж ми вбємо хоч одного громадянина України виключно за те що він говорить російською

Символи в нас державні визначені... :) Демократія в Європі виникла не одразу...Все має свій початок і кінець, а між ними тривалий процес, це я як історик Вам кажу. Суспільство повинно дозріти до певних процесів, не можна перестрибнути вмить з феодалізму в капіталізм і демократію. Тобто мета в нас одна, але погляди на способи досягнення різні. Але це не робить нас ворогами. Для того і розмовляємо, щоб почути аргументи один одного, а не образи. Образи - це контрпродуктивно.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2020 23:27

Козак-характерник написав:Суспільство повинно дозріти до певних процесів, не можна перестрибнути вмить з феодалізму в капіталізм і демократію.
Так суспільство має дозріти...
Чи тиран загнати?
А для дозрівання потрібно дві речі
час і бажання самого суспільства..
Тому
Безвіз - дозволив більшій кількості суспільства побачити сильні і слабкі сторони демократії в Європі
Агресія росії - краще вплинула на російськомовних громадян України...ніж це могли зробити десять Бандер

Тому
Потрібно не створювати хибні ілюзії
Прийде сильний лідер і все вирішить...
Треба кожного дня пояснювати навколишнім
зміни себе сам-і всім стане краще.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2020 23:49

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Суспільство повинно дозріти до певних процесів, не можна перестрибнути вмить з феодалізму в капіталізм і демократію.
Так суспільство має дозріти...
Чи тиран загнати?
А для дозрівання потрібно дві речі
час і бажання самого суспільства..
Тому
Безвіз - дозволив більшій кількості суспільства побачити сильні і слабкі сторони демократії в Європі
Агресія росії - краще вплинула на російськомовних громадян України...ніж це могли зробити десять Бандер

Тому
Потрібно не створювати хибні ілюзії
Прийде сильний лідер і все вирішить...
Треба кожного дня пояснювати навколишнім
зміни себе сам-і всім стане краще.

Я казав не про лідера, а ЗАКОН, що має бути єдиним для ВСІХ. І державу (кесаря), що повинна забезпечити дотримання цього ЗАКОНУ. Закон - це його величність кесар. Ми про те говорили. Про правила, що формалізовані в законах і їх дотримання ВСІМА. Проблема в тому, що ці правила не виконує НІХТО. Отже який сенс в прийняті правил, що ніхто не виконує? Держава втратила монополію на силу і повинна повернути цей важель впливу до себе, щоб примусити дотримуватися ЗАКОНУ. Мирно це зробити неможливо.

Методи повернення керованістю державою включають в себе, як примус завдяки волі однієї людини, групи або інше...Це не так важливо саме в надзвичайних умовах. Головне - ефективність. Ось я про що....Можете запропонувати ефективніші методи? Ок! Я ж не проти....Сценарії можуть бути різними. Під час війни немає часу вмовляти чи переконувати більшість, чекати дозрівання. Надзвичайний час потребує надзвичайних мір. До речі все це прописано в Конституції, не моя придумка. :) І не дарма.

Держава повинна повернути собі керованість, як механізм, як цілісна система. Яким чином це зробити? Питання дискусійне. Свою точку зору я викликав. Я не вірю, що в надзвичайних умовах, можна повернути керованість державою виключно правовими методами. Ситуація потребує нестандартних рішень і антикризових менеджерів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2020 00:04

Козак-характерник написав:не про лідера, а ЗАКОН, що має бути єдиним для ВСІХ
Капітан очевидність...
Ходимо по колу
Перше - сторінку тому,я привів інформацію по судам...
З якої видно ,що людина практично не стикається взагалі з СУДОМ і СУДДЕЮ
Так само сторінку тому я привів приклад простого будинку, в якому будуть і ангели і злочинці...
То що легше
Проводити просвітницьку роботу з 90% нейтральних ,чи вибрати 30% +дати їм в руки силу і зробити з них палачів...які змусять всіх інших не порушувати ЗАКОН...
І до чого дійдемо?
В природніх умовах - 10% порушують закон
Ми створимо 30% злочинців...ба більше самі за це й заплатимо.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2020 00:14

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:не про лідера, а ЗАКОН, що має бути єдиним для ВСІХ
Капітан очевидність...
Ходимо по колу
Перше - сторінку тому,я привів інформацію по судам...
З якої видно ,що людина практично не стикається взагалі з СУДОМ і СУДДЕЮ
Так само сторінку тому я привів приклад простого будинку, в якому будуть і ангели і злочинці...
То що легше
Проводити просвітницьку роботу з 90% нейтральних ,чи вибрати 30% +дати їм в руки силу і зробити з них палачів...які змусять всіх інших не порушувати ЗАКОН...
І до чого дійдемо?
В природніх умовах - 10% порушують закон
Ми створимо 30% злочинців...ба більше самі за це й заплатимо.

Це все правильно Ви пишете. Я про інше. Що держава (влада) повинна слугувати інтересам прогресивного розвитку суспільства. А там бандюки, корупція, що нахабно попирають цей Закон, ідею державності і сіють зневіру, почуття несправедливості тим 90%. Люди зневіряються саме у справедливості. А саме від держави вони чекають цієї справедливості, навіть не матеріального благополуччя, а елементарної справедливості. А що бачать? Корупція, мародерство, торгівля на крові, заробітки на війні, розкраданя держбюджету, проізвол на місцях тамошніх феодалів - господарів життя...Ось я про що. Ну й звісно, з економіки вони вичавлюють всі соки, не дають імпульсу, щоб економіка ожила, пустити в неї свіжу кров, позбавити підприємців від поборів, створити рівні правила конкуренції, сприяти розвитку національного виробника, протекціонізму. Кланова система одним словом. Дрімучий неофеодалізм, обгорнутий в обгортку євроінтеграції, а насправді, по духу, совок дрімучий. І так, люди, перебуваючи за кордоном отримують безцінний досвід, як можна жити. А еліта совкова відстала і хоче працювати як раніше, особливо на сході (червоні директори). І розколюють країну. Ті, що вдягли вишиванки, теж латентні совки. Дисгармонія. Еліта стала гальмом розвитку виробничих сил і прогресу у всіх сферах життя. Тобто портебує заміни і повинна піти у небуття. Дати дорогу іншим, добровільно, а не через революцію, хоча це малоймовірно. Ніхто добровільно не піде від державного корита.

Все що ми маємо на сьогодні: втрата територій, криза держави, корупція, моральний занепад - результат діяльності ВСІХ без виключення, хто був при владі всі роки незалежності. Це вирок їм всім. Вони всі є плоть від плоті совка. Це не національна еліта, ні по крові, ні по духу.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2020 01:03

Козак-характерник написав:результат діяльності ВСІХ без виключення
І в першу чергу самого населення, яке чекало поки за нього ,замість нього,хтось ,побудує комусь(населенню)-хороше життя.
А населення в цей час буде вибирати то комуніста,то червоного директора,то зека,а потім і клоуна....
Населення попрікалувалось - от життя цим же й відповіло.

ПС
Будь-які спроби , вирішити все шляхом передачі відповідальності за результат діяльності-диктатору...Закінчувалось плачевно в першу чергу для тих ,хто цю відповідальність делегував.
Ленін,Мао ,Сталін,Броз-Тіто,Гітлер,Кіми, - нічим приємним для населення не закінчились.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2020 01:07

flyman написав:
  andrijk777 написав:
  flyman написав:от я думаю, на наступних виборах буде битва титанів:
Зе проти Ша.

Зе ж вроді казав що прийшов на один строк.
А Ша це хто? Шарій? Як це кремлівське чудо може пройти в 2 тур? :mrgreen: :mrgreen:
Думаю після 5 років правління рейтинг Зе буде нижче плінтуса. Ніякого Зе в 2 турі не буде - для думаючих людей це очевидно.

Може Го-дон?
Чи риллі По? Дєржитє мєня 7ро

Гордон - точно ні. Він не має президентських амбіцій. Хоч якби пішов - мав би реальні шанси.
1.Буде класичне протистояння Схід-Захід.
2.Від Сходу Аваков або Бойко. Я просто інших поки що не бачу.
3.По Заходу складніше. По має шанси, але багато буде залежати від "успіхів" Зе. Я особисто не вірю в По.
4.Переможе Захід. :D У нас "класично" після Сходу(Зе) буде Захід.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 тра, 2020 01:09

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:результат діяльності ВСІХ без виключення
І в першу чергу самого населення, яке чекало поки за нього ,замість нього,хтось ,побудує комусь(населенню)-хороше життя.
А населення в цей час буде вибирати то комуніста,то червоного директора,то зека,а потім і клоуна....
Населення попрікалувалось - от життя цим же й відповіло.

ПС
Будь-які спроби , вирішити все шляхом передачі відповідальності за результат діяльності-диктатору...Закінчувалось плачевно в першу чергу для тих ,хто цю відповідальність делегував.
Ленін,Мао ,Сталін,Броз-Тіто,Гітлер,Кіми, - нічим приємним для населення не закінчились.

Погоджуюся. Але був терор і посіяний страх, голодомор, винищена еліта цього народу, це треба розуміти. Але населення є таке як є...Треба працювати з тими, що є. Не вбивати ж їх, як комуністи робили. І не треба їх принижувати і обзивати. Це ошукані люди, деякі з них свято вірили в тогочасні ідеали, працювали, мріяли....були продуктом своєї епохи, одним словом. Це трагедія. Але це й їх життя. Треба мати милосердя до них. І бути вдячними за те позитивне, що вони зробили, залишили нам матеріальну базу, нехай і не найкращу...Це вже історія...

Тому і важливо, щоб в еліті були дійсно найкращі, розумні, чесні, порядні, талановиті люди, що зможуть на власному прикладі переконувати тих, хто живе у минулому ще. Переконувати в тому, що жити вільно краще...Людям важко визнавати, що вони були ошуканими. Це механізм самозахисту їх психіки. Будьмо милосердні!
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 60446045604660476048 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей