Чорногорію наш дохтор Незнай забракував))) його джип не витримає таких поїздок, розсиплеться в горах)))
|
|
![]() Нерухомість на курортах Албанії
Треба купляти, доки дешево!! Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 10:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я гадаю, що Монтенегро там, де воно є. Я в Чорногорії ніколи не був - то на відміну від "неадекватів" (так вказується інколи при їх блокуванні модераторами), що весь час вставляють свої "5 копійок" на гілці, не маючи до неї ніякого відношення - нічого й не пишу. Хоча ні - один раз писав про Чорногорію - мабуть рік тому - розповідь про життя та ціни були від мене на цій гілці - родина дітей мого родича живе в Чорногорії. Я вже той текст не пам"ятаю, але не все намазано маслом. На сьогодні із молодого подружжя у чоловіка немає роботи (звільнений до пандемії), працює тільки жінка. Дитина - синочок - народилася в Чорногорії - мешкають там вже років 5. Цікаво, що на роботу в Чорногорії влашутвали голову родини його товарищі по університету - так ось, на сьогодін вони всі вже працюють в Іспанії - виїхали в Іспанію. Таким чином, з Чорногорією все не дуже просто... На сьогодні маю інформацію з "перших" рук від приятелів або їх дітей, які мешкають в Швеції (купили трикімнатну квартиру за 350 000 ойро в кредит на 20 років і вже так "стали на ноги", що планують купити додатково щось в Іспанії), Ірландії, Чорногорії, Іспанії, США, Німеччині, Польщі. Планується виїзд мого у минулому підлеглого в Словаччину (вчить інтесивно словацьку мову, має вже запрошення на роботу за фахом). Востаннє редагувалось akurt в Пон 18 тра, 2020 09:42, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Сподобалася фраза: тому вони часто влазять до різних конфліктів. Якщо говорити правду, то є одна країна в Європі, яка побила всі рекорди з того питання. І виходу із ситуації - на думку Віталія Портнікова - немає. При чому "немає" від слова "немає". Подобається, чи ні, але Турецька Республіка Північного Кіпру існує багато десятиліть (!!!) "де факто" - населена турками-кіпріотами і звісно там всі говорять турецькою мовою. Було би дивно, якщо говорили б іншою, вірно? Востаннє редагувалось akurt в Пон 18 тра, 2020 13:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Проте в Туреччині - "все чудово" . Особливо з роботою для понаїхів-немусульман. Акурт писав раніше, до пандемії, що роботи для приїжджих в Туреччині - немає! Невже щось помінялось? Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 14:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Про роботу Ви праві: akurt завжди дає ТОЧНУ перевірену інформацію: БЕЗ ЗНАННЯ МОВИ на роботу не беруть. Хіба що танцювати в масовці в готелі... Але там зарплата мала: не більше 800 ойро на місяць+проживання+харчування. Востаннє редагувалось akurt в Пон 18 тра, 2020 13:58, всього редагувалось 2 разів.
![]() пан екс-доцент пропонує вчити турецьку мову, щоб їхати працювати в Туреччину???
Знайшов що пропонувати! ![]() Є високорозвинуті країни. І саме їхні мови варто вчити і їхати туди. Туреччина не входити в їхнє число. До речі, коли пан Акурт буде продавати свою неліквідну курортну квартиру? Вже очевидно, що "дорожаю" на курортне житло не буде, а податки для іноземних Буратін - турки можуть ввести в будь який момент. Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 11:30, всього редагувалось 1 раз.
![]() Біситься сердешний... Боже, ну як же важко людині живеться... То біда...
Я писав інше: треба вміти працювати ГОЛОВОМ, а не НОГОМ. Тут люди живуть та працюють дистанційно, отримуючи доляри на картки банків. Наприклад, родина, з якою я товаришую: - чоловік працює "тестером" в ІТ-компанії та отримує на картку 1000 долярів щомісяця. - жінка дає уроки Скайпом та отримує 50 доларів за 1 урок. Вам, пане Франте, те й не насниться, бо забули Григорія Сковороду: "Треба вміти працювати ГОЛОВОМ, а не НОГОМ". Востаннє редагувалось akurt в Пон 18 тра, 2020 14:01, всього редагувалось 2 разів.
![]() Голандці планують відкрити відпочинок в Антілії. Без корони
![]()
Зараз переглядають цей форум: Хомякоид і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|