Может быть народ просто устал от перманентного идеологического срача внутри страны, и время Кучмы воспринимается как эра некоего спокойствия.
Я бы для себя разделил первое место между Кучмой и Ющенко.
|
|
![]() Re: Політичні дискусіїСтерненку, в СБУ, підозру так і не висунули, проходить як потерпілий. У антифашистів сьогодні траур.
![]() Востаннє редагувалось lapay в Пон 18 тра, 2020 16:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Антифашистів треба брати в лапки. Ось так. "Антифашисти". Московіти сумують... До речі, щось пропали з форуму московитські найманці. Нафта дешева. Невже їм зарплату урізали? Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 16:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політичні дискусіїХочете квінтесенцію політичної дискусії? Тримайте Ідеї,які просуває Козак - це продовження совкової теорії про те що люди живуть для держави і тільки держава(через очільників цієї держави) дає можливість людям жити(тих хто не бажають виконувати вказівки очільників чи мають інше бачення-ті не мають право жити вільно ,а тому повинні жити під наглядом репресивного апарату (концтабори+ просто табори+ психлікарні+ погані характеристики які обмежують можливість розвитку карьєри) І саме тому,що ви чи то здурі, чи то начитавшись Біблії -пропогандуєте фантазії про сильного керівника - я з вами й дискутую .бо вважаю що подібні фантазії шкодять українським громадянам... А з втікачем/білобілетником - я взагалі не спілкуюсь ,в моїх очах це не людина, це перекотиполе - а який резон з рослинами спілкуватись?.
![]()
Я вже Вам казав, щоб просувати ідеї, потрібний значний ресурс, якого в мене немає. Ви дописи на форумі сприймаєте занадто сурйозно. ![]() І те, як Ви інтерпретували мою позицію, не відповідає дійсності і тому, які думки я вкладав у свої дописи. Навпаки, я кажу, що держава повинна слугувати інтересам людини, а не навпаки. А те, що ми зараз маємо і є уламком совка. Але, щоб держава слугувала інтересам своїх громадян, вона повинна бути міцною. А міцність держави грунтується на її силі. В чому сила? В людях...тут я з Вами погоджуюся. Бо ідеї формуються в головах людей. Чим вище свідомість, тим усвідомленіший вибір, тим міцніша держава. Але свідомість формується поступово, це процес, а не одномоментний акт. Свідомість формують будники ДУХУ - справжня національна еліта. І у відсутності цієї еліти в нас, є головна проблема розвитку нашої держави. Оцю тезу я просуваю. Тобто Ви невірно виокремили ключову тезу з мої дописів, не та квінтесенція. Ви перекладаєте рівень свідомості з еліти на пересічних громадян, мозок яких, дійсно піддається різним впливам і пропаганді СИСТЕМНО (а не з дописів козака-характерника на форумі ![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 18 тра, 2020 16:51, всього редагувалось 5 разів.
![]() Re: Політичні дискусії
Так как своему кадру крыша могла пидозру дать ? Да и какое отношение бытовуха имеет к СБУ. Разве что прокуратура. ![]() Отже квінесенція ващої логіки Чим сильніший бандит...тим він більш лояльно буде ставитись до жертви... Тепер пояснення моєї логіки Чим більше Держава буде залежати від платника податків-тим краще вона про цього платника буде переживати... То як І далі будете настоювати на думці що сильна Держава(приклади сильних Держав-гітлерівська Німеччина, СРСР,,Росія) - тільки ці Держави дозволяли собі війни по власному бажанню і їх лідери покидали свої пости тільки по смертно Приклади слабких Держав - Англія, Черчіль виграв війну -і пішов і відставку бо програв вибори - висновок виборці сильніші від керівника Держави - Франція , Де Голь
![]() Напали на нього двоє херувимів? Отримали по зубам чи під ребра.
Така ж ситуація була з нападом одеських ватніків на футбольних вболівальщиків в травні 2014. Ватніки постраждали. Донині плачуть і ниють[/b] ))) ![]() Якщо московитам та їх найманцям не вдається досягти мети, вони верещать "Фошисти!", "Убивці!". Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 17:02, всього редагувалось 3 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|