Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 60586059606060616062 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:22

Ой+ написав:
  AlexxK написав:Второго президента Леонида Кучму признали лучшим главой украинского государства 20% опрошенных украинцев.... а третьего президента Виктора Ющенко - 6%.

І це при тому, що по ПКС за Ющенка жили найкраще, а динаміка росту зарплат-пенсій взагалі найвища.

Может быть народ просто устал от перманентного идеологического срача внутри страны, и время Кучмы воспринимается как эра некоего спокойствия.

Я бы для себя разделил первое место между Кучмой и Ющенко.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:23

Re: Політичні дискусії

Стерненку, в СБУ, підозру так і не висунули, проходить як потерпілий. У антифашистів сьогодні траур.:)
Востаннє редагувалось lapay в Пон 18 тра, 2020 16:24, всього редагувалось 1 раз.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:24

lapay написав:Стерненку, в СБУ, підозру так і не висунули. У антифашистів сьогодні траур.:)

Антифашистів треба брати в лапки.
Ось так.
"Антифашисти".

Московіти сумують...

До речі, щось пропали з форуму московитські найманці.
Нафта дешева.
Невже їм зарплату урізали?
Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 16:33, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:27

Козак-характерник написав:Зосередимося виключно на політичних дискусіях
Хочете квінтесенцію політичної дискусії?
Тримайте
Ідеї,які просуває Козак - це продовження совкової теорії про те що люди живуть для держави і тільки держава(через очільників цієї держави) дає можливість людям жити(тих хто не бажають виконувати вказівки очільників чи мають інше бачення-ті не мають право жити вільно ,а тому повинні жити під наглядом репресивного апарату (концтабори+ просто табори+ психлікарні+ погані характеристики які обмежують можливість розвитку карьєри)

І саме тому,що ви чи то здурі, чи то начитавшись Біблії -пропогандуєте фантазії про сильного керівника - я з вами й дискутую .бо вважаю що подібні фантазії шкодять українським громадянам...

А з втікачем/білобілетником - я взагалі не спілкуюсь ,в моїх очах це не людина, це перекотиполе - а який резон з рослинами спілкуватись?.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:41

freeze написав:Я бы для себя разделил первое место между Кучмой и Ющенко.

Цікаво. Ющенка за прем'єрів та прем'єрок?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:41

budivelnik написав:Ідеї,які просуває Козак - це продовження совкової теорії про те що люди живуть для держави і тільки держава(через очільників цієї держави) дає можливість людям жити(тих хто не бажають виконувати вказівки очільників чи мають інше бачення-ті не мають право жити вільно ,а тому повинні жити під наглядом репресивного апарату (концтабори+ просто табори+ психлікарні+ погані характеристики які обмежують можливість розвитку карьєри)

Я вже Вам казав, щоб просувати ідеї, потрібний значний ресурс, якого в мене немає. Ви дописи на форумі сприймаєте занадто сурйозно. :) Форум - це лише майданчик для обміну думок і все. Ви занадто гіперболізуєте мій вплив на свідомість громадян України, яких значно більше ніж читачів форуму.

І те, як Ви інтерпретували мою позицію, не відповідає дійсності і тому, які думки я вкладав у свої дописи. Навпаки, я кажу, що держава повинна слугувати інтересам людини, а не навпаки. А те, що ми зараз маємо і є уламком совка. Але, щоб держава слугувала інтересам своїх громадян, вона повинна бути міцною. А міцність держави грунтується на її силі. В чому сила? В людях...тут я з Вами погоджуюся. Бо ідеї формуються в головах людей. Чим вище свідомість, тим усвідомленіший вибір, тим міцніша держава. Але свідомість формується поступово, це процес, а не одномоментний акт. Свідомість формують будники ДУХУ - справжня національна еліта. І у відсутності цієї еліти в нас, є головна проблема розвитку нашої держави. Оцю тезу я просуваю. Тобто Ви невірно виокремили ключову тезу з мої дописів, не та квінтесенція. Ви перекладаєте рівень свідомості з еліти на пересічних громадян, мозок яких, дійсно піддається різним впливам і пропаганді СИСТЕМНО (а не з дописів козака-характерника на форумі :wink: ). Це все одно, що звинувачувати дитину і висувати до неї вимоги, як до дорослого. Оце ключова різниця між нашими думками, а не те, що Ви написали. Це і є квінтесенцією нашої дискусії. І кожний читач, зможе самостійно проаналізвати тези кожного з нас і зробити власні висновки.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 18 тра, 2020 16:51, всього редагувалось 5 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:42

lapay написав:Стерненку, в СБУ, підозру так і не висунули, проходить як потерпілий. У антифашистів сьогодні траур.:)

Так как своему кадру крыша могла пидозру дать ? Да и какое отношение бытовуха имеет к СБУ.
Разве что прокуратура.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:45

Ой+ написав:
  freeze написав:Я бы для себя разделил первое место между Кучмой и Ющенко.

Цікаво. Ющенка за прем'єрів та прем'єрок?

Ющенко за покупательскую способность и рост всего.
Кучму за спокойствие.
Все остальные президенты нервические и дерганные.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:50

Козак-характерник написав:щоб держава слугувала інтересам своїх громадян, вона повинна бути міцною.
Отже квінесенція ващої логіки
Чим сильніший бандит...тим він більш лояльно буде ставитись до жертви...
Тепер пояснення моєї логіки
Чим більше Держава буде залежати від платника податків-тим краще вона про цього платника буде переживати...

То як
І далі будете настоювати на думці що сильна Держава(приклади сильних Держав-гітлерівська Німеччина, СРСР,,Росія) - тільки ці Держави дозволяли собі війни по власному бажанню і їх лідери покидали свої пости тільки по смертно
Приклади слабких Держав
- Англія, Черчіль виграв війну -і пішов і відставку бо програв вибори - висновок виборці сильніші від керівника Держави
- Франція , Де Голь
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 18 тра, 2020 16:55

Напали на нього двоє херувимів? Отримали по зубам чи під ребра.

Така ж ситуація була з нападом одеських ватніків на футбольних вболівальщиків в травні 2014.
Ватніки постраждали. Донині плачуть і ниють[/b] ))) :mrgreen:

Якщо московитам та їх найманцям не вдається досягти мети, вони верещать "Фошисти!", "Убивці!".
Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 17:02, всього редагувалось 3 разів.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 60586059606060616062 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор