|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:26
zРадио написав:1. Госмонополии вместо выполнения социальной роли максимизируют прибыль.
Топ-менеджер, ты где такой бред прочитал ? Прибыль от гос.компаний перечисляется в бюджет, откуда деньги идут на социальную сферу. Например, строительство дорог, ремонт больниц А не гос.компании постоянно убыточны, потому что воруется бабло безбожно zРадио написав:2. Отход от тарифной сетки в оплате труда высших чиновников - у кого власть принятия решений, у того и бюджет на себя любимого.
Тебе ближе чиновник с зарплатой в 10 000 гривен и состоянием в несколько десятков миллионов ? та самая коррупция, против которой, ты активно борешься zРадио написав:3. Кто не работает, тот не ест - перевод половины ЕСВ в зарплаты работающих в ущерб неработающих, т.е пенсионеров (в 2013-м году средняя пенсия составляла 45% средней зарплаты, в 2019-м - 28%).
Твои манипуляции с ЕСВ, бюджет ПФУ постоянно дефицитен и дотируется с гос.бюджета И в 2013 году в среднем учитывали все пенсии, в том числе судейских, прокурорских, ментовских zРадио написав:Все перечисленные меры идут вразрез с трендами развитых стран на социальное выравнивание, прогрессивное налогообложение и предоставление пакетов помощи
Понятно, халявы тебе захотелось. Чтобы пакеты помощи тебе, а прогрессивное налогообложение - другим Потому что, по документам - ты нищий малообеспеченный топ-менеджер
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:27
detroytred написав: pesikot написав:Козак-характерникА я поддерживаю budivelnik'а. Ты сбежал из Донецка в благополучный Львов и оттуда рассказываешь, как должны были другие действовать в Крыму и на Донбассе, а ты сам далеко от событий, в тепле, уюте и снаряды не летают. При этом, прикрываешься христианскими ценностями Тебе напомнить, что сказал Порошенко Новинскому во время Майдана"2014 ?
))) Вообще-то Козак рассказывает своё виденье, как должны были действовать в Киеве. Должностные лица. Не увидел у него обращения к тем, кто под снарядами и не в тепле-уюте.
Ну це вже такі дрібниці, що в порівнянні з тою брехнею, що генерує хвороблива хфантазія Будівельника, я вже й не звернув уваги. В мене з їх звинуваченнь, склалося враження, що взагалі саме я винний у всьому, що не загинув в Донецьку під синьо-жовтим прапором. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:28
zРадио написав: pesikot написав:Козак-характерникА я поддерживаю budivelnik'а. Ты сбежал из Донецка в благополучный Львов и оттуда рассказываешь, как должны были другие действовать в Крыму и на Донбассе
А до этого будивельники со Львова сбежались в благополучный Киев, обезглавили страну, ослабив ее перед лицом внешней агрессии, уехали на заработки в Польшу и рассказывают оттуда, как жить - тебе, козаку, мне... Это тебя не трогает?
Дурень як чогось не зрозуміє - то обовязково дурь придумає 1 А навіщо тікати з Львова у Київ? Львів хтось захопив?Цей хтось чимось загрожує Україні? 2 А 15 млрд доларів від заробітчан - це послаблення України? Корпорації ,за те що експортують і привозять в Україну валютну виручку(до речі продаючи цю виручку по комерційному курсу) отримують 20% відшкодування по ПДВ... Тобто корпорація привівши на 15 млрд доларів валюти - отримує пільгу в 3 млрд доларів Заробітчани просто валюту пересилають і відшкодування ПДВ не отримують,а отже економлять Державі 3 млрд доларів і цим поращують валютний баланс до такої міри що ми можемо до року часу перед МВФ викабелюватись,вибиваючи більш зручні для України умови.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:31
zРадио написав:А до этого будивельники со Львова сбежались в благополучный Киев, обезглавили страну, ослабив ее перед лицом внешней агрессии, уехали на заработки в Польшу и рассказывают оттуда, как жить - тебе, козаку, мне... Это тебя не трогает?
Это твои личные фантазии. Пока что, я только от тебя и тебе подобным постоянно слышу, как нужно жить Но ты сейчас подтвердил, что РФ собиралась нападать на Украину, "перед лицом внешней агрессии", то есть дивизии РФ уже стояли готовыми ко вторжению ещё при Януковиче.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:32
Будивельник Опять агенты, оправдания рашкой и тп.
На необходимость увеличения темпов реформ указывают наши западные партнёры, МВФ и пр. организации.
Зачем Вы опять маячню начали генерить... У вас всё заканчивается - аля я борець з рашоагентами; я один знаю и определяю.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:32
zРадио написав:Почему budivelnik и топит за Пороха, попытавшегося (увы, небезуспешно) вернуть Украину в дикий капитализм 90-х.
Тому що, хтось йому сказав, що Порошенко - націоналіст.  Коли ж я кажу, що це байка, щоб маніпулювати думкою населення західної України, то його корьожить, що говорю, це я, корінний дончанин. У Будівельника розрив шаблону. Адже він думає, що там лише одні сєпари, а у Львові - сплошь да рядом патріоти.  І коли немає аргументів, то використовуємо особисті образи і неправомірні претензії. Мовляв, закрий рот, ти - сцикло, втікач, а я першосортний патріот.  Те, що я живу у Львові з 2012 його не бентежить. Він вперто мене записує у втікачі. Фантазує про альфонса, мабуть сам з того починав...  Ну й інша маячня.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 19:36, всього редагувалось 2 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:34
Козак-характерник написав: що взагалі саме я винний у всьому, що не загинув в Донецьку під синьо-жовтим прапором. 
Вот ты и спалился. Удивительно, как можно в обычном разговоре вытащить гниль из гнилого человека.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:35
detroytred написав:Будивельник От у Вас получается, что население только сидит и ждёт от власти. Но это не так. Население и так занимается самообеспечением и покращенням для лично себя. Это наш украинский менталитет.
У нас з Вами концептуальна різниця Ви вважаєте що головним винуватцем є влада яка працює але тихенько/низенько... Я вважаю що а - влада це продовження населення,тобто влада виростає з населення Населення-основа,влада - наслідок перетворень з цієї основи. Навть на малюнку Всі - піраміда, населення - основа, влада -вершина. б - чим краща основа - тим ефективніша вершина. Таким чином Якщо населення працює тихенько/маленько/низенько - всього 2 млн підприємців(5% , в той час коли в світі до 20% ), то й влада працює так само ,з ефективністю в 4 рази нижчій ніж світова,.... але відповідає ефективності/напруженості роботи населення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:36
pesikot написав: Козак-характерник написав: що взагалі саме я винний у всьому, що не загинув в Донецьку під синьо-жовтим прапором. 
Вот ты и спалился. Удивительно, как можно в обычном разговоре вытащить гниль из гнилого человека.
Если, не дай бог, раша попрет еще и с Севера, то мы сможем лицезреть и твою гниль, диванный воин из Чернигова...
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:38
zРадио написав:Если, не дай бог, раша попрет еще и с Севера, то мы сможем лицезреть и твою гниль, диванный воин...
Мне будет больше интересно на тебя при этом смотреть, как ты будешь из Киева драпать во Львов
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2