|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:00
Gunner написав:Поповнив онлайн свою гривневу карту Мій комфорт з карти іншого банку. На суму поповнення купив онлайн валюту на свою депозитну карту. Всі операції були проведені без комісії. І тільки потім побачив "мінус" по карті Мій комфорт. У виписці вказана комісія за покупку валюти за рахунок кредитних коштів, хоча купував за свої. Буду дзвонити на гарячку.
Отпишитесь пожалуйста о результате. На мiй комфорт по p2p входящий блок 1% берется на один-два дня, так всегда было, может из-за этого минус. Даже на мiй рахунок p2p входящий без комиссии, но снова же один-два дня блок 1%, это я делал.
Востаннє редагувалось vadymbanker в Чет 21 тра, 2020 22:52, всього редагувалось 1 раз.
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 22:31
Gunner написав:Поповнив онлайн свою гривневу карту Мій комфорт з карти іншого банку. На суму поповнення купив онлайн валюту на свою депозитну карту. Всі операції були проведені без комісії. І тільки потім побачив "мінус" по карті Мій комфорт. У виписці вказана комісія за покупку валюти за рахунок кредитних коштів, хоча купував за свої. Буду дзвонити на гарячку.
Поповнював гривневий "мій комфорт", купляв долари на "мій рахунок" і без жодних мінусів, але поповнював СЕПом а не р2р, чого і Вам на майбутнє раджу
-
Sain_повернувся
-
-
- Подякував: 143 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 22:53
Sain_повернувся написав: Gunner написав:Поповнив онлайн свою гривневу карту Мій комфорт з карти іншого банку. На суму поповнення купив онлайн валюту на свою депозитну карту. Всі операції були проведені без комісії. І тільки потім побачив "мінус" по карті Мій комфорт. У виписці вказана комісія за покупку валюти за рахунок кредитних коштів, хоча купував за свої. Буду дзвонити на гарячку.
Поповнював гривневий "мій комфорт", купляв долари на "мій рахунок" і без жодних мінусів, але поповнював СЕПом а не р2р, чого і Вам на майбутнє раджу
Тоже самое, к круговую без комиссии.
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 22:59
В цьому здається і полягає різниця. СЕПом Ви побачите гроші на карті, коли операція буде повністю проведена. В моєму випадку показало, що гроші на карті, але реально операція ще не була проведена, сума була заблокована. Тому покупка відбулась за кредитні. Треба було просто дочекатись проведення операції і потім вже купувати валюту. Саме про це і говорив klug.
-
Gunner
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 23:19
Gunner написав:В цьому здається і полягає різниця. СЕПом Ви побачите гроші на карті, коли операція буде повністю проведена. В моєму випадку показало, що гроші на карті, але реально операція ще не була проведена, сума була заблокована. Тому покупка відбулась за кредитні. Треба було просто дочекатись проведення операції і потім вже купувати валюту. Саме про це і говорив klug.
Как раз наоборот, сэпом проводится день в день, а p2p(по номеру карты) - один/два дня. ЗП и пенсии заходят сепом, люди деньгами распоряжаются свободно в день поступления, без технического овердрафта, сразу пополняют депозиты и моб. сбережения, снимают с карты в atm, кассы.
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 23:36
vadymbanker написав:Gunner написав:В цьому здається і полягає різниця. СЕПом Ви побачите гроші на карті, коли операція буде повністю проведена. В моєму випадку показало, що гроші на карті, але реально операція ще не була проведена, сума була заблокована. Тому покупка відбулась за кредитні. Треба було просто дочекатись проведення операції і потім вже купувати валюту. Саме про це і говорив klug.
Как раз наоборот, сэпом проводится день в день, а p2p(по номеру карты) - один/два дня. ЗП и пенсии заходят сепом, люди деньгами распоряжаются свободно в день поступления, без технического овердрафта, сразу пополняют депозиты и моб. сбережения, снимают с карты в atm, кассы.
Я майже те саме і сказав. Єдине, що р2р може і швидше проходити. Але треба контролювати реальне проведення операції, щоб не попасти на технічний овердрафт (будь він неладний). Тому краще все ж таки СЕП.
-
Gunner
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 23:41
Gunner написав:В цьому здається і полягає різниця. СЕПом Ви побачите гроші на карті, коли операція буде повністю проведена. В моєму випадку показало, що гроші на карті, але реально операція ще не була проведена, сума була заблокована. Тому покупка відбулась за кредитні. Треба було просто дочекатись проведення операції і потім вже купувати валюту. Саме про це і говорив klug.
я 9 марта и утром 10 марта пополнял мій комфорт пополняхой Ощада и сразу делал валютообмен, всё провелось 10 числом, т.к. 9 было выходным, никакого овера не возникло как и платы за пользование им.
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2020 09:05
velvet написав: Gunner написав:В цьому здається і полягає різниця. СЕПом Ви побачите гроші на карті, коли операція буде повністю проведена. В моєму випадку показало, що гроші на карті, але реально операція ще не була проведена, сума була заблокована. Тому покупка відбулась за кредитні. Треба було просто дочекатись проведення операції і потім вже купувати валюту. Саме про це і говорив klug.
я 9 марта и утром 10 марта пополнял мій комфорт пополняхой Ощада и сразу делал валютообмен, всё провелось 10 числом, т.к. 9 было выходным, никакого овера не возникло как и платы за пользование им.
А Ви поповнювали з карти іншого банку? Може Вам повезло, але мені пояснили на гарячці, що після поповнення гроші були на карті, але реально на рахунок ще не попали. Ця сума була в статусі "тимчасово заблоковано". Так працює р2р.
-
Gunner
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2020 09:27
Gunner поповнював з картки іншого банку сервісом Ощада, дати написав з виписки по рахунку, як працює переказ з картки на картку я знаю
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2020 17:21
С 27 мая падают ставки по гривневым вкладам, все столбируйтесь!
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
|