|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:32
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:У меня аргумент: в связке управленец-исполнитель в 20-21 веке при общественном характере труда ключевая роль за управленцем. И даже при равной роли разорвать порочный круг, первому начать гораздо проще именно управленцу. Власть имущим, а не пересичному населению.
Без проблем.... Питання тільки вагових коефіцієнтів.... У нас є - 100 000 управлінців( на всіх сходинках Державного керівництва) у нас є - 40 000 000 населення( я не настоюю на цифрі.взяв спрощено ,щоб легше було порівнювати) , з яких 20 000 000 - є активними створювачами Таким чином На одного управлінця - 200 виконавців.... Нехай вплив управлінця в 10 разів сильніший від впливу виконавця Тобто В управлінця - 10 одиниць впливу у виконавця - 1 одиниця впливу Загальний ефект роботи 1 * 10 + 200 * 1 = 210....тобто вплив управлінця на кінцевий результат всього 5% 
Да не работает такая математика в 21 веке. Одно неверное решение управленца может запороть весь общий результат. Одно нью-хау решение (внедрение решения) управленца может поднять результат на тысячи процентов. Косяк одного исполнителя может запороть весь результат. Но вот доленосных (значимых) телодвижений один исполнитель, как правило, не выдаёт и не выдаст. Это не то звено. Ждать же пока все исполнители созреют до более высокого выхлопа - долго.
1 Математика що в мінус десятому столітті ,що в 21 столітті - працює однаково 2 Чим на меншому рівні керівник - тим меншою кількістю людей він керує ,а тому його геніальне рішення може принести як плюс1000% так і мінс 1000%...але тільки для тої групи.якою він керує. Ви самі казали про ліфти Ліфти побудовані таким чином - що наверх .авантюристи.які можуть приймати рішення.які приведуть до плюс/мінус 1000% - потрапити не можуть...вони згорять на перших керівних ланках.після першого ж провалу. А так як поверхів приблизно 20 - то чим вище - тим менший вплив,бо краще синиця в руках,ніж журавель в небі detroytred написав:Вот кто в Вашем бизнесе поддерживает рост? Вы или сами исполнители? Вы ждёте, пока они созреют?))
1 Я показник не коректний Мені 55+, тому я не цікавлюсь ростом - мені б зберегти те що вже є 2 Я повністю залежу від виконавців, але в мене є одна хороша для мене штучка Таких як я - 5 % , а виконавців 95% , тому я перебираю їх, вони перебирають мене.... Підібравши необхідних - я тільки контролюю їх роботу. Друге питання , що те що потребує 200 людино*годин роботи , я можу проконтролювати витративши своїх 10-20... На цьому все побудовано. ПС При цьому , є море речей, які особисто мені не цікаві (в розрізі витрачений час/отриманий дохід) бо мій робочий час досить дорогий , але які можуть використати мої підлеглі( за власною ініціативою.я можку навіть деколи підказати) щоб підняти свої доходи(погодинні) на 10-15 %..... Будете здивовані - практично ніхто цього робити не хоче...йому легше не напрягаючись...або зробити щось важче фізично ,ніж те саме легше,але постійно обдумуючи як.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:34
zРадио написав:Яресько после командировки и успешной (для кредиторов) реструктуризации долга Украины
В чому успішність кредиторів, в тому що 20% боргу списали, а могли би взагалі, якби у руля був каломойський всіх послати? Чи в тому, що якщо Зе, напевно вже на другий термін, бо з першим явно не складається почне видавати по 8% росту ВВП, то кредиторам щось там прибуде?
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1115 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:36
detroytred написав:Наш народ запросто выдерживает поднятие тарифов, кратные девальвации, повышения цен и т.д. В то время, когда на Западе от на порядок меньших ужиманий забастовки по всей стране.
По тарифам 1 Ті хто працював по білому - для тих тарифи впали за рахунок зменшення ЄСВ 2 Ті хто не працював - не мають морального права виступати 3 Наші тарифи в порівнянні з тарифами Європи - в рази менші 4 Море греків живе на 200євро компенсації на житло+200євро грошима+200євро талонами на продукти(речі)... і це при тому що житло в Греції від 400 євро в місяць.... В кого ситуація гірша В нашого пенсіонера з 2300 пенсії+субсидія чи в описаного мною грека?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:38
pesikot написав: shapo написав:Это такие как ты порохоботы должны извиняться за такие "ценные" кадры от украинской диаспоры США
Ты наврал и извинятся за своё враньё не хочешь zRadio, у тебя тупые подчиненные
1) Это ты тут работаешь, для остальных это развлечение 2) Разница между Супрун и Яресько минимальна. Если Яреська попала через братана, то Супрун тоже кто-то навязал. 3) Если ты начнёшь извиняться за свое вранье которое ты тут выдал то тебе это нужно начинать делать с утра и заканчивать когда солнце сядет
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:39
Козак-характерник написав:Відповідь пряма і однозначна - пуйло. РФ - агресор. Але я в тім пості наголошував дещо на іншому, чия злочинна діяльність-бездіяльність потурала агресору? Відповідь теж пряма і однозначна - Порошенко. Людина, що не виконала свої ПРЯМІ обовязки, як Головнокомандувача, не оголосила війну, загальну мобілізацію, надзвичайний стан. Це не право, а обовязок. Президент - гарант територіальної цілісності. Як на мене, це не просто бездіяльність, а свідомі дії, злочин - здача національного суверенітету. Національний зрадник, латентний, глибокозаконспірований агент РФ в Україні. І мене дивує, що патріотично налаштоване населення західної України повелося на цей розводняк.  Порошенко - націоналіст. Ржунімагу.  А чому ви не звинувачуєте Зелнського?Зеленський - Головнокомандувач, гарант території і т.д.! Чому він не оголошує війну?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:40
andrijk777 написав: Козак-характерник написав:Відповідь пряма і однозначна - пуйло. РФ - агресор. Але я в тім пості наголошував дещо на іншому, чия злочинна діяльність-бездіяльність потурала агресору? Відповідь теж пряма і однозначна - Порошенко. Людина, що не виконала свої ПРЯМІ обовязки, як Головнокомандувача, не оголосила війну, загальну мобілізацію, надзвичайний стан. Це не право, а обовязок. Президент - гарант територіальної цілісності. Як на мене, це не просто бездіяльність, а свідомі дії, злочин - здача національного суверенітету. Національний зрадник, латентний, глибокозаконспірований агент РФ в Україні. І мене дивує, що патріотично налаштоване населення західної України повелося на цей розводняк.  Порошенко - націоналіст. Ржунімагу.  А чому ви не звинувачуєте Зелнського?Зеленський - Головнокомандувач, гарант території і т.д.! Чому він не оголошує війну?
Звинувачую теж. Просто цей персонаж мені зовсім не цікавий. Це не самостійна фігура в політиці.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 20:42, всього редагувалось 2 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:41
Будивельник Вот! Задача управленца (можновладцiв) также состоит в том, чтобы стимулировать желание развивать бизнес.
А так да. У Вас нетипичный бизнес для рынка. Лично у Вас. Рынок -- это конкуренция производителей, неуемное желание роста капитала. А лично у Вас -- лично Вам, и лично работникам ничего более не нужно.
Для роста же капитала, развития рынка необходимо улучшать ... условия. Условия для развития.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:43
detroytred написав:Будивельник Вот! Задача управленца (можновладцiв) также состоит в том, чтобы стимулировать желание развивать бизнес.
Будівельник не розуміє, що примусити, це не з нагайкою стояти і примушувати, а створювати відповідні умови, стимули... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:44
budivelnik написав:1 Ті хто працював по білому - для тих тарифи впали за рахунок зменшення ЄСВ
Неправда. Сокращением ЕСВ перераспределили пропорции зарплат и пенсий. Вот и все. Работающие стали получать больше, но дельту эту потратили на родителей-пенсионеров, доходы которых упали ниже минимума физиологического существования. Поэтому рост тарифов на услуги госмонополий - это чистый минус в располагаемых доходах населения. Безо всяких компенсаторов! budivelnik написав:3 Наші тарифи в порівнянні з тарифами Європи - в рази менші
Расходы на труд - одна из составляющих себестоимости. Тебе ли не знать это, крупный бизнесмен?  Поэтому не очень понятно, что ты этим хотел сказать - что у нас тарифы должны быть такими же, как в Европе, несмотря на то, что труд в 10 раз дешевле?
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:46
budivelnik написав: detroytred написав:Наш народ запросто выдерживает поднятие тарифов, кратные девальвации, повышения цен и т.д. В то время, когда на Западе от на порядок меньших ужиманий забастовки по всей стране.
По тарифам 1 Ті хто працював по білому - для тих тарифи впали за рахунок зменшення ЄСВ 2 Ті хто не працював - не мають морального права виступати 3 Наші тарифи в порівнянні з тарифами Європи - в рази менші 4 Море греків живе на 200євро компенсації на житло+200євро грошима+200євро талонами на продукти(речі)... і це при тому що житло в Греції від 400 євро в місяць.... В кого ситуація гірша В нашого пенсіонера з 2300 пенсії+субсидія чи в описаного мною грека?
Речь была в плоскости реакции на изменения. На возможное ускорение реформ. Терпилы же.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|