|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:39
budivelnik написав:Форум не для надування щок і перечитування ботів.. На форумі хочеться почути реальні думки реальних людей, а не фантазії прищавих студентів...
На форумі є правила, а Ви знов намагаєтеся своє бачення презентувати як Істину в останній інстанції. Я вже зрозумів Вашу позицію, що сприймати ваші дописи серйозно, не варто. Хфантазьор, Ти мене називала.  Пєстня така...Фантазуйте далі... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:39
Козак-характерник написав:Я не одружений. Але зустрічаюся з львівянкою.
Вісім років тому приїхав за великим кохання,скількись років жив у дівчини на Личаківській, потім купив житло на Пасічній здається 169а - бо якось погрожував мені там зустрітись...але так і не одружився... як на мене - це швидше мінус в карму.. А вимагати знайти допис 8-річної давності...хороша спроба, проте балів для захисту не додасть...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:45
budivelnik написав: detroytred написав:Я Вам лично указываю-напоминаю. Вообще никак не пишите в мой адрес. Ни хоть о рядовом, ни хоть о маршале, ни о студенте, ни .... никак.
вказувати будете своїй лівій руці,як пяту точку підтирати. Я з свого боку буду вести себе так,як вважаю за потрібне ВВажаєте що я щось порушив - кнопка скарга або ігнор-до ваших послуг. Тільки нюанс Форум не для надування щок і перечитування ботів.. На форумі хочеться почути реальні думки реальних людей, а не фантазії прищавих студентів... Тому прийдеться не вимагати від реальних притримуватись правил прищавих..а прищавим,підлаштовуватись під позицію реальних.
Так это *прыщавые студенты* свои хотелки указывают. Как Вы мне. Я же указывал Вам на основании правил форума. Напомнил их Вам. Чтобы Вы не нарушали их в отношении лично меня. Именно Вы, потому что именно Вы так используете личную информацию. Я же говорю: Вы всё глубже и глубже погружаетесь, показываете свои качества и уровень. Студента))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:51
detroytred написав:Вы так используете личную информацию.
Для того щоб стверджувати що я порушив хоч якусь особисту інформацію - потрібно було її привести. Поки вона не приведена. то нік дейтройт не має взагалі ніякої особистої інформації. А на нема - і суду нема... ПС Було судове рішення про порушення мною? Було рішення модераторів про порушення? Ні - то сидіть і сопіть в тряпочку і згадуйте вашу любиму фразу поки не буде обовязкового до виконання документу - доти ви не вважаєте за потрібне виконувати моральний обовязок громадянина України. а саме - використовувати Державну в побуті.. Це ваші правило.. То не дивуйтесь що в мене такіж по відношенню до віртуалів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:55
budivelnik написав:То не дивуйтесь що в мене такіж по відношенню до віртуалів.
Тобто фантазувати...  А Ваші дописи не сприймати сурйозно...Яснєнько-понятнєнько...  Танцюємо під пєстню! 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:57
budivelnik написав: detroytred написав:Вы так используете личную информацию.
Для того щоб стверджувати що я порушив хоч якусь особисту інформацію - потрібно було її привести. Поки вона не приведена. то нік дейтройт не має взагалі ніякої особистої інформації. А на нема - і суду нема... ПС Було судове рішення про порушення мною? Було рішення модераторів про порушення? Ні - то сидіть і сопіть в тряпочку і згадуйте вашу любиму фразу поки не буде обовязкового до виконання документу - доти ви не вважаєте за потрібне виконувати моральний обовязок громадянина України. а саме - використовувати Державну в побуті.. Це ваші правило.. То не дивуйтесь що в мене такіж по відношенню до віртуалів.
Вот же)) Личную -- то есть в личный адрес. На форуме нет разделения форумчан в правилах под ником или реальный. Зачем хотелки-то свои выставляете? И много на ветке реальных?)) Один такой ...)) Потому что комплексы. Всё глубже и глубже. Но как только этому реальному дошло дело до реально ответить за свою ложь в личный адрес виртуала, так сразу реально слился.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:04
detroytred написав:И много на ветке реальных?)) Один такой ...)) Потому что комплексы.
В тому то й справа Таких (реальних мало) - а все тому що а - реальним бути важче серед збіговиська віртуальних, от ви -віртуальний, а як за нік переживаєте, уявіть щоб ви робили якби були реальним б - реальні люди ,роблять реальні речі, а реальні речі частенько приводять до реальних помилок, в той час коли віртуали не помиляються і віртуальні досягнення мають на два порядки вищу ефективність від реальних... Але в мене питання Нормальну людину Цікавлять реальні результати і способи їх досягнення - чи віртуальні фантазії а-ля завтра розгромимо педерацію, от тільки десять доларів по 26,00 здам, бо завтра 25,99 буде-а це страшенні втрати.... Тому В кого страх(комплекс) перед реальністю? Пенсіонеру є що втрачати? Чи нічого сказати?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:07
detroytred написав:Вот же)) Личную -- то есть в личный адрес. На форуме нет разделения форумчан в правилах под ником или реальный. Зачем хотелки-то свои выставляете? И много на ветке реальных?)) Один такой ...)) Потому что комплексы. Всё глубже и глубже.
Він вважає, що якщо Ви не озвучили свої паспортні дані, не надали всю інформацію, то має ЮРИДИЧНЕ право фантазувати відносно ніка.  І не порушує ніякої особистої інформації.  "Юрист".  Ми йому про етичні міжлюдські стосунки талдичимо, що під ніком пише реальна людина, а він де юре до питання підходить. Фантазувати хоче, нехай фантазує...  Комплекси, так, це вірно.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:11
budivelnik написав: detroytred написав:И много на ветке реальных?)) Один такой ...)) Потому что комплексы.
В тому то й справа Таких (реальних мало) - а все тому що а - реальним бути важче серед збіговиська віртуальних, от ви -віртуальний, а як за нік переживаєте, уявіть щоб ви робили якби були реальним б - реальні люди ,роблять реальні речі, а реальні речі частенько приводять до реальних помилок, в той час коли віртуали не помиляються і віртуальні досягнення мають на два порядки вищу ефективність від реальних... Але в мене питання Нормальну людину Цікавлять реальні результати і способи їх досягнення - чи віртуальні фантазії а-ля завтра розгромимо педерацію, от тільки десять доларів по 26,00 здам, бо завтра 25,99 буде-а це страшенні втрати.... Тому В кого страх(комплекс) перед реальністю? Пенсіонеру є що втрачати? Чи нічого сказати?
Когнитивный диссонанс. Реальный на форуме в окружении виртуальных апеллирует к реальности. Да делайте, что хотите. В рамках правил. Лгать-то в личный адрес форумчан зачем? Вы уже в который раз наивно подменяете основной предмет разногласия.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|