|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:55
detroytred написав:Предметом был сам факт Вашей брехни в личный адрес.
Бачу у вас шаріки за роліки закотились 1 Хто такий дейтройт? -нік безтелесний Чи можна образити щось віртуальне? 2 Чи є привязка ніка до реального світу? - тут точно відсутня 3 Чи можна назвати мене - безтелесним ніком? - ні , тому що нік привязаний до прізвища... А тепер головне Ви маєте данні про те що в мене ларьок? А я заявлю що це брехня, бо жодна з моїх торгівельних точок не є ларьком... То я повинен встати на диби , бо ви мене оббрехали? Мене,реальну особистість,а не якийсь там нік.... от і виходить Самі проти реальних людей брешете.але нетерпимі.коли інформація не точно по відношенню до якось віртуального ніка.. Як там Труси-хрестик Чи колода-пісчинка?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:09
Будивельник Да без проблем. Не ларек, так не ларек (хотя под ларьком подразумевался мелкое предпринимательство). Вы УКАЗАЛИ МНЕ, ЧТО Я ОШИБСЯ. Я увидел это Ваше указание мне на мою ошибку. Принял. И теперь не буду сознательно искажать. Случайно ошибусь, извинюсь. Поясню, что оговорился.
Вы же умышленно сознательно продолжали искажать после того, как Вам указали на то, что исказили. Причём многократных объяснений, что Вы искажаете, ошибаетесь, не имея, оснований То есть лгали и лгали. Даже когда Вам указывали, что это ложь и требовали фактов.
Ник не ник не играет роли. Под ником форумчанин.
Вы действительно такой недалекий? Как Вы не видите, что погружаетесь всё глубже и глубже. В наивной попытке заболтать своё нежелание ответить за свою ложь-клевету.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:18
budivelnik написав:А я заявлю що це брехня
Коли Вам кажуть те саме, НЕОДНОРАЗОВО, Ви все одно продовжуєте брехати. Подвійні стандарти? Труси-хрестик? То який висновок? Відповім: не оббріхувати опонента і вести дискусію цивілізовано, по суті, не переходячи на особистості. І не використовувати це, як аргумент в дискусії. Обмінюватися лише ідеями і думками. Вам вже декілька разів наголошували на тому. Я спеціально сьогодні провів "сеанс терапії", щоб Ви побачили себе у дзеркалі і зробили належні висновки. П.С. Особисто про себе чув від Вас брехню про альфонса, втікача...і кучу слів, якими Ви намагалися принизити. Втім до Вас я ніколи не висував жодних вимог, не обзивав, не принижував, намагався звести до жартів. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:20
detroytred написав:Причём многократных объяснений, что Вы искажаете, ошибаетесь, не имея, оснований
Що Вам заважає виправити? Всього то треба -звання(не обовязково реальне),тим більше що в 90% випадках це майор-підполковник-полковник (капітан - це як правило зальотчик,генерал-майор і вище - одиничні екземпляри) -предмет викладання, або посада (також не обовязково реальні) Ви ж прикриті віртуальним ніком. Наприклад - зрадіо - його версія - топ-менеджер КХ -його версія - альфонс І нічого , живуть якось. Пс Будь які недомовки(скрита інформація), недостовірна інформація - відразу приводить до фантазування... Самі винуваті Чим більше про себе промовчали - тим більше отримаєте надуманих про себе фактів З іншого боку Чим більше про себе відкрили - тим коректніше будете себе вести,адже дуже легко проколотись... Якщо я назвав,прізвище,вік, роди діяльності,місце народження,склад сімї, чим займались діди.... - то мене дуже важко збити якоюсь брехнею ззовні.але при цьому мені потрібно акуратніше викладати інформацію... Ви хочете До вас щоб всі були точні і коректні - а ви про себе нічого? Так не буває Обмін інформації - це обмін. А не ти мені все - а я тобі дулю.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 тра, 2020 23:24, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:22
budivelnik написав:Наприклад - зрадіо - його версія - топ-менеджер КХ -його версія - альфонс
Належні висновки так і не зробили. Продовжуєте брехати. Ну що ж, продовжимо працювати, щоб зробити з Вас Людину з великої літери Л. 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 23 тра, 2020 23:24, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:26
Козак-характерник написав: budivelnik написав:КХ -його версія - альфонс
Належні висновки так і не зробили. Продовжуєте брехати. Ну що ж, продовжимо працювати, щоб зробити з Вас Людину з великої літери Л. 
Це я чи ви писали ,що приїхали у Львів в пошуках великого і ніжного кохання і тепер живете в майбутньої дружини? Ну і?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:29
budivelnik написав:Будь які недомовки(скрита інформація), недостовірна інформація - відразу приводить до фантазування... Самі винуваті Чим більше про себе промовчали - тим більше отримаєте надуманих про себе фактів
Тепер ясно. Серйозно Ваші дописи спиймати не треба. Це лише фантазії. Хфантазьор, ти мене називала! П.С. Вам вже вкоре наголошують, що форум - майданчик для обміну думками, а не особистою інформацією.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:31
Будивельник Прикольно -- Вы пишите в мой адрес, а я должен виправляти так, как Вам хочется?
С головой достачно указать на Вашу ошибку и потом ложь. Достаточно указать Вам в отношении себя (Детройтреда), что тут не следует обсуждать форумчан (на основании правил).
Я Вам лично указываю-напоминаю. Вообще никак не пишите в мой адрес. Ни хоть о рядовом, ни хоть о маршале, ни о студенте, ни .... никак.
Есть мнение моё о чём-то. Обсуждайте мнение. В рамках правил. Ваше право.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:35
budivelnik написав: Козак-характерник написав: budivelnik написав:КХ -його версія - альфонс
Це я чи ви писали ,що приїхали у Львів в пошуках великого і ніжного кохання і тепер живете в майбутньої дружини? Ну і?
Примушуєте засмічувати гілку. В останнє, щоб закрити питання. Покажіть, де я таке писав, якщо маєте честь. Ні, це не правда. Я живу в своїй купленій квартирі, не у дружини. Я не одружений. Але зустрічаюся з львівянкою.  Цього достатньо, форум не про мене. Так, ліричний відступ... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 23:35
detroytred написав:Я Вам лично указываю-напоминаю. Вообще никак не пишите в мой адрес. Ни хоть о рядовом, ни хоть о маршале, ни о студенте, ни .... никак.
вказувати будете своїй лівій руці,як пяту точку підтирати. Я з свого боку буду вести себе так,як вважаю за потрібне ВВажаєте що я щось порушив - кнопка скарга або ігнор-до ваших послуг. Тільки нюанс Форум не для надування щок і перечитування ботів.. На форумі хочеться почути реальні думки реальних людей, а не фантазії прищавих студентів... Тому прийдеться не вимагати від реальних притримуватись правил прищавих..а прищавим,підлаштовуватись під позицію реальних.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1