Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Дай такую же раскладку по пост-майданной Раде! Потому что именно тогда был растоптан и обесценен парламентаризм, когда депутатами стал необразованный майданный сброд вроде Парасюка и Гаврилюка
Дай такую же раскладку по пост-майданной Раде! Потому что именно тогда был растоптан и обесценен парламентаризм, когда депутатами стал майданный сброд вроде Парасюка и Гаврилюка
Розтоптанний парламентарій ЗРадіо, Порошенко запрошує тебе на виставку картин:
"Ми розчарували тих, хто намагався склепати чергову кримінальну справу. З одного боку це добре, тому що вони , порушивши кільканадцять кримінальних справ під час мого перебування на чолі української держави, на посаді Президента України за більш як за рік роботи не знайшли нічого, і сьогодні уже пішли далі – 7, 10, 13 і 20 років тому, вони намагаються хоч щось знайти проти мене. Сьогодні це зазнало чергової поразки", – переконаний Петро Порошенко."
"Ми розчарували тих, хто намагався склепати чергову кримінальну справу. З одного боку це добре, тому що вони , порушивши кільканадцять кримінальних справ під час мого перебування на чолі української держави, на посаді Президента України за більш як за рік роботи не знайшли нічого, і сьогодні уже пішли далі – 7, 10, 13 і 20 років тому, вони намагаються хоч щось знайти проти мене. Сьогодні це зазнало чергової поразки", – переконаний Петро Порошенко."
Puente написав:А от що міг - але не зробив ... Довіра до судової влади 6 % - це абсолютно неможливо приймати ... Це означає , що суду у нас просто немає . А це основа внутрішнього силового блоку держави .
А вы, народ, коли голосували у 2014, дали президенту монобільшість у парламенті, як сьогодні зекоманді, щоб вимагати від нього зробити те, що від обовязків президента не залежить? Як на мене, він і так вище голови пригнув. Це ж саме я говорив, коли хаяли Ющенка. З Зе можете тепер все вимагати, бо у нього абсолютна влада.
снова народ, да шо ж с ним, окаянным, делать! откуда он свалился на голову керманычей? что за напасть такая?
Ничего не делать. Что себе выбираем, так и живем. Власть к нам не с Марса спускается.
Frant написав:Розумний дядько, до речі. На відміну від Клоуна.
Не спорю. Но, к сожалению, воровитый.
Ты слышал о матрице Уэлча? Так подбирал персонал легендарный гендиректор General Electric. Там по одной шкале идет профессионализм - низкий/высокий, по другой лояльность - низкая/высокая.
Найти одновременно профессионального и лояльного почти никогда не удается. А вот комбинированных вариантов - с избытком. Он утверждал, что предпочтение следует отдавать лояльным непрофессионалам, нежели нелояльным профессионалам. Потому что лояльность - это ценность, которая не прививается. А профессиональность - совокупность знаний и опыта, которые приходят.
Так вот, по этой аналогии, порядочность и непрофессионализм Зеленского - это пусть и компромисс, но выгоднее воровитости и опытности Порошенко
Puente написав:Зе не має ніякої абсолютної влади - це розмови політиканів . У Порошенка набагато більше влади насправді було .
Нічого собі заявка... А обгрунтування можна? По - президент, Зе - президент, повноваження по-моєму ті самі. Але По не мав більшості у парламенті(не плутайте фракцію з коаліцією), зате Зе має більшість. Зе звичайно має більше влади ніж По.
19yuriy91 написав:а вот так, шоб войти в историю, как ПЕТРО-РЕФОРМАТОР - не нашлось голосов, не нашкрёб. тут уж вся вина на народе
Зате Зе не відмінив жодної реформи По. Що свідчить про правильний підхід до реформ По. Так, деякі реформи Зе загальмував, по деяким певний відкат, але скасування немає. У Зе вийшло тільки проголосувати за ринок землі і частково перевести держпослуги в онлайн. Небагато, як на реформи Зе. Для нього пріоритет - поміняти всіх старих професіоналів на своїх знайомих. Тільки Смолія не вдається зняти, ну і Кличко не здається.
lapay написав:Зате Зе не відмінив жодної реформи По. Що свідчить:
Це свідчить лише про одне - одна шайка-лєйка в нас править починаючи з окупації УНР до сьогодення. Мутує, бреше, маскується, але продовжує кров смоктати з українців. Холодноярці та упівці їм лише кров попили, щоб життя малиною не здавалося, от досі й скрежечуть зубами на них, згадуючи, як в холодноярських і карпатськи лісах, червонопузим брюхо потрошили...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 26 тра, 2020 14:39, всього редагувалось 1 раз.