|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 27 тра, 2020 14:36
усім дякую за коментарі. По Пудрі навів аналогію виключно для розуміння процесингу самої аптеки - блокування, потім проводка до 3-х днів, потім дзвінок на ГЛ для ручного нарахування КБ. Пудра дає 3% на багато клінік (консультації, аналізи, діагностика) і усі практично аптеки. 5% - одяг. Аптека вигідна по цінах (не реклама) і замовляю часто на різні суми для сім'ї і батьків. Обов'язково відпишусь за результатами КБ. Картка в роботі всього тиждень, то 16-го за травень порахувати буде нескладно. В тестуванні поки що 4 додатки і ряд онлайн-магазинів.
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 27 тра, 2020 16:47
KVV Дякую.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Чет 28 тра, 2020 02:33
ishvara написав: ingtrans написав: ishvara написав:Пополнил карту с Мони, но платеж за коммуналку не прошел. Деньги должны отлежаться на карте, сразу нельзя платить?
Вообще можно и я всегда так делаю и имеено с monobank. Как правило, у меня между пополнением и оплатой проходит считанные минуты. Может быть причина в чем-то другом.
Платил через Next, "забраковано". Из приложения Укрсиба прошло норм.
Вы в черном списке у привата. Только поддержка ликпея умеет из этого списка удалять (поддержка привата ни в какую) да и то, только 3-й оператор ликпея передал мою карту на удаление из черного списка. Еще оба лимита поставьте для 3д и тот что просто для интернет платежей.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2020 02:38
ishvara написав: ingtrans написав: ishvara написав:ingtrans Не нашел там ответа на свои вопросы ((
Хм, а я нашёл. 1. Отключите СМС-информирование и не будет требовать код. 2. Написано же, что не прокатывает фокус с отключением, все равно оплату снимет. Тогда зачем отключать и включать?
1. Отключил смс - некст бракует платеж. Включил 3д - платеж прошел. 2. Я имел в виду, что если без смс не будут проходить платежи, то, скажем можно проплатить сейчас коммуналку за апрель и 31 мая отключить, а включить 1 июля и заплатить коммуналку за май и июнь, заплатив 15 грн вместо 30. Т.е. вопрос в том, можно ли уполовинить плату за смс.
там два лимита для 3д и для интернет. Надо для интернет поднять лимит.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2020 02:45
Striker написав: ol_zy написав: Striker написав:Если Нью карта уже привязана в next, то оплаты будут проходить без 3d secure и можно отключать star inform?
Alien написав:Можна відключати
только надо лимит правильный поднять (тот что не для 3Д) в нексте не обязательно привязывать и так работает.
Подскажите, из лимитов нужно оставить только "Розрахунки в мережі Інтернет" и общий лимит? "Перекази між картками за допомогою інших сервісів" - через это может где-то пройти оплата, тоже отключать?
Когда не прошло - я просто поднял лимит для инет и так его и оставил. Я все равно на карте 0 держу и пополняю только перед оплатой.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2020 07:55
Прийшло вчора в вайбер "Поповнюйте вашу картку від UKRSIBBANK з кешбеком 5% в терміналах Easy Pay без жодної комісії". Що це за манна небесна? Поповнив на 10000, зняв близько 10100 з урахуванням комісії й так по колу? Чи там кешбек через місяць/півроку.
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 тра, 2020 08:00
ГеннадийUA написав:Прийшло вчора в вайбер "Поповнюйте вашу картку від UKRSIBBANK з кешбеком 5% в терміналах Easy Pay без жодної комісії". Що це за манна небесна? Поповнив на 10000, зняв близько 10100 з урахуванням комісії й так по колу? Чи там кешбек через місяць/півроку.
За пополнение нет ни кешбека, ни комиссии. Кешбек 5 % за онлайн покупки.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2020 08:05
ГеннадийUA написав:Що це за манна небесна?
Написано, конечно, двусмысленно, но по сути хотели сказать, что вы можете без комиссии пополнить вашу карту UKRSIBBANK, которая дает кешбек 5%, в терминалах Easy Pay.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2020 08:06
ГеннадийUA написав:Прийшло вчора в вайбер "Поповнюйте вашу картку від UKRSIBBANK з кешбеком 5% в терміналах Easy Pay без жодної комісії". Що це за манна небесна? Поповнив на 10000, зняв близько 10100 з урахуванням комісії й так по колу? Чи там кешбек через місяць/півроку.
Мне тоже пришло аналогичное сообщение. Тоже нифига не понял. Bosstone,я в курсе, за что платят кэшбэк по Нью-карду Жду, кто объяснит, о чем была эта СМС-ка. ingtrans, Вы написали на пару секунд раньше, чем я. Ваш ответ принимается, но хотелось бы конкретности.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1072 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Чет 28 тра, 2020 08:14
Искатель написав: ГеннадийUA написав:Прийшло вчора в вайбер "Поповнюйте вашу картку від UKRSIBBANK з кешбеком 5% в терміналах Easy Pay без жодної комісії". Що це за манна небесна? Поповнив на 10000, зняв близько 10100 з урахуванням комісії й так по колу? Чи там кешбек через місяць/півроку.
Мне тоже пришло аналогичное сообщение. Тоже нифига не понял. Bosstone,я в курсе, за что платят кэшбэк по Нью-карду Жду, кто объяснит, о чем была эта СМС-ка. ingtrans, Вы написали на пару секунд раньше, чем я. Ваш ответ принимается, но хотелось бы конкретности.
Facepalm)))
-
Stargazer212
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-