Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Спробував був у двох АТБ замовлення через інет зробити, норм. Пакетик за 90 копійок (більшого мені ще не клали) відбивається навіть мінімальною покупкою на 50 грн. Я так рахував: 2% за ЕКО від Альфи +0,5% на дебетному залишку (більше вже важкувато чистими заробити) проти 5% за НК. Дельта близько 2,5%. Тобто множити треба на 40, отже 50*40=2 грн доданого КБ на мінімальному замовленні, що вистачить і на пакофанець у 1,70 грн. Без них певно можна хіба що домовляючись із адміністраторами магазів, у котрих є корпоративні мобілки, але я так не пробував...
P.S. Щоправда місцеві Краматорівські адміни АТБ певно тільки-но почали стикатися з інет-замовленнями, тож у кожного були якщо не помилки, то якнайменше питання по виконанню й оформленню цих замовлень...
kreuz написав:P.S. Щоправда місцеві Краматорівські адміни АТБ певно тільки-но почали стикатися з інет-замовленнями, тож у кожного були якщо не помилки, то якнайменше питання по виконанню й оформленню цих замовлень...
kreuz написав:P.S. Щоправда місцеві Краматорівські адміни АТБ певно тільки-но почали стикатися з інет-замовленнями, тож у кожного були якщо не помилки, то якнайменше питання по виконанню й оформленню цих замовлень...
Расплатился онлайн за услуги "Нова пошта", в приложении категория прошла как "Інші витрати" и расшифровка "Оплата товарів/послуг/PostFinance KYIV UKR", сумма была только за пересылку без наложки, комиссии не было. Вот и думаю теперь, пройдет ли как интернет оплата?
ГеннадийUA написав:Расплатился онлайн за услуги "Нова пошта", в приложении категория прошла как "Інші витрати" и расшифровка "Оплата товарів/послуг/PostFinance KYIV UKR", сумма была только за пересылку без наложки, комиссии не было. Вот и думаю теперь, пройдет ли как интернет оплата?
Если только за пересылку, то пройдет как интернет оплата. Проходили.