Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 62696270627162726273 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 12:38

detroytred
А так имеем, что и сам мелкий-средний бизнес смотрит на бюджетников, как на нахлебников, как собаки на волков.
То есть нелюбовь)) взаимная.

Смотря какие бюджетники

Пример из украинской жизни

Учителя. Уровень преподавания, ниже плинтуса.
Большинство учеников, вынуждены нанимать репетиторов(зачастую, из самих же учителей, что выгодно - самим же учителям)!
Кстати, сторонние репетиторы - не приветствуются учителями, категорически!
Отношение учеников к учителям?
В особенности... умных учеников, которые сами усиленно развиваются?

Ученики -ненавидят учителей за тупость и жадность, презирают.
Аналогично и со стороны учителей!
Основная ненависть - к умным! парень, который свободно пишет на C(что там сложного то???), не будет уважать препода информатики, который на ардуинку скетч править не может! Но хочет этот препод побольше зарплату, премии, пенсии и благодарности!
За что? Где результат труда?
И, какое отношение тупого учителя к ученику, который умнее его??? :D

Корень в том, что при Капитализме, человеку не важен Результат его Труда, ему Важно Вознаграждение за труд!

Налоговикам, к примеру, глубоко плевать - выживет ли бизнес после Карантина или нет!
Им бы - Выполнить план по налогам и Зарплаты получить!
Врачам - наплевать, что будет с печенью больного после усиленного лечения "всеми средствами" то что надо и что не надо! Лишь бы Бабло шло!
Аналогично и полицаям и депутатам и пр.

Что будет с Украиной после всех этих "Условий МВФ"?
Сколько миллионов уедет за следующие пять лет? Сколько умрёт? Сколько детей - вырастут де*** в отсутствии родителей-заробитчан???
Сколько пенсионеров покончат с собой из-за отсутствия средств на лечение?
А коммуналка, какая???
Да плевать им на всё, им бы Транш получить... и распилить!

Вот откуда "взаимная ненависть"!

Пришло понимание, что Учитель - не учит, Врач - не лечит, Полицай - не охраняет народ(он выполняет указание Хозяина и если Хозяин прикажет стрелять в старух, рука не дрогнет у Полицая!)

И так, во всём мире!

Ты платишь налоги не за Образование или Спокойствие на улице а за то, чтобы тебе разрешили Жить! Но, никто тебя не защищает и не обучает!

В США - вот это самое противоречие между Матрицей и "толпой батареек", пытаются перевести в расизм.
Но, думаете, полицаи белых в США не прессуют? :D
Украина - строит модель США, притом в более ужасном, средневековом виде, фактически - феодализм. :D
Так что, будет Весело! Да уже, весело.
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 12:47

Schmit написав:Буде перегляд справи у суді апеляційної інстанції. Чи ти так нічого і не зрозумів? Співчуваю.

з тексту твої попередні висновки ніяк не виходять.
но то таке, ви постійно фейками живите.
Ти краще розкажи таку річ, як це при мегапатріоті Порошенко фактично розвалили справу по Майдану, а основним винуватцям дали втекти?
Як так вийшло, що фактично всі справи проти посадовців Януковича були розвалені, в результаті чого з них познімали санкції інші країни?
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 12:49

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Я тебе уже сто раз указывал, что твой аргумент личного занятия строительством и торговлей горилкою при обсуждении поднимаемых мною вопросов неуместен.
Бачу картонного треуголкіна знову понесло по повній....
1 99% приватних підприємців-тим і займаються що будують/торгують/возять/стрижуть.
Тому інформація від мене по питанню-чому так мало підприємців - є якраз найточнішою і найактуальнішою
2 Держава може впливати на кількість активних...при умові що активні є.
Тому
Якщо Держава 70 років гнобила активних(СРСР) ,потім 20 років не знала що будує (то копію СРСР то копію Швеції) - то ясно ,що навіть 10 років усвідомлення того ,що активні-потрібні,так і не змінила кардинально кількість цих активних
3 Моя переконання базується на тому ,що мої діти ( і їх друзі) побачивши мій приклад -більш масово вирішать займатись підприємництвом, тобто одного мене-замінить два моїх сини (кожен в своєму бізнесі,але бізнесі ,а не найняті)
4 Моє переконання базується на тому.що діти/внуки картонного треуголкіна-начитавшись його опусів - на гарматний постріл не підійдуть до думки стати підприємцем.
Тому
Якщо Держава зможе чимось допомогти підприємцям - мої цим скористаються. його все одно прошляплять
5 Тепер про інформацію з сторонніх джерел
Хто був на базарі? Я думаю більшість
Хто спілкувався з торгівцями ? - я також думаю що хоч раз в житті всі...
Кому торгівці розсказували що у них все класно ,а кому жалілись на погані умови праці? - Я думаю що 80-85% торгівців жалілись
А тепер цвях в труну
Тут є долярчик,який жаліється...при цьому на велозапчастинах заробив на двохкімнатну і її ремонт+ за останні пару років заскирдував на 0,5 квартири на гривневому депо.
І таких долярчиків,в яких магазин забитий сотнею килимів чи шкіряних курток по 200-500 доларів(тобто в товарі до 1 млн доларів) - греблю гати....але всі жаліються щоб не дай бог діти дейтройта не зрозуміли що підприємництво це добре і почали створювати конкуренцію.

От і виходить
Людина найсильніше впливає на найближче оточення
Чим більше дейтройт переконаний що кількість підприємців залежить від Держави а не від людей - тим довше його діти будуть на побігеньках у моїх.

Ну и к чему твои фантазии кто у кого будет на побегеньках?
Поведение людей (масс людей, а не отдельных индивидуумов) зависит от условий, в которых они находятся.
Условия в значительной мере определяются управленцами.
1 Ти як справжній виконавець - не вмієш аналізувати прочитане(навіщо дуболому аналіз - йому наказали-він виконав)
2 Фраза про побігеньки не спрямована на те щоб когось образити.Це епітет для порівняння.
3 Заявляючи про залежність людських долей від виконавців,ти в той самий час ігноруєш залежність своїх дітей від твоїх рішень(адже як мінімум на протязі 20 років,твої рішення-створюють їх долю)
А які твої рішення?-Це те що ти постійно озвучуєш...
Доля залежить від керівника...все
А де твоя фраза що
а - доля на 5% залежить від керівника
б - доля на 95% залежить від людини
Якби це було не так,то в будь-якій Державі у якій керівник Янукович - всі були б януковичами..
А так
У будь якій державі ,тільки 5% януковичі.... і на 95% інші(Турчинови/Порошенки...чи селяни з робітниками)
  detroytred написав:Ты опять пытаешься показать мнение оппонента в своем искаженном свете. Дескать, люди сами ничего не пытаются предпринять, а только ждут, пока Держава им сделает.
Люди и так не сидят, сложа руки.
Не треба свою тупість -тиражувати на мою розумність...
1 Я не казав що люди самі нічого не роблять
2 На свому прикладі ( і на прикладі 5% населення) - я показував,що можна вийти на середньоєвропейський рівень життя
  detroytred написав:Но выхлоп за окошко глянь. В рейтинги.
А що показують рейтинги?
Що 70% повірили економічним субсидантам а-ля ти і чекають поки для них щось зроблять.
Адже ті хто в пятій точці бачив твої поради ( і я в тому числі) живуть в рази (а то й на порядок краще) від того як живуть
а - твої діти
б - та маса яка сповідує твої переконання
  detroytred написав:Зато у тех стран, где управленцы создают благоприятные условия, результат иной.
Ця тупість а-ля
Я начальник-ти дурак(яка дуже розповсюджена в армії)
+якщо такі розумні-чому строєм не ходите...
Якраз і показує що ти вважаєш,що все створюється керівником
Мені цікаво - а в тих благополучних Державах - вся держава виключно з керівників, чи є ще й 99,9% виконавців?
  detroytred написав:Помечтай мечтатель о побегеньках))
Сам стой за прилавком ... в выходные. Молодежь зарабатывает в других местах.
И это проблема. Для страны и для тебя.

Даже самые необразованные селюки додумались забить поросяток, выучить детей и пусть зарабатывают айтишниками и т.д.
Но повесить детям на шею свой прилавок ...
А це вже махровий совок.який ділить на хороші і погані посади, який вважає що головне вилизати дупу і отримати премію,а не самостійно щось зробити...

Скажи мені
Ти вважаєш успіхом тільки наявність диплома чи спеціальності(модної) ? - без привязки до того ,який в тебе дохід від володіння цими речами?
Чи успіх це суми які ти отримаєш від навколишніх.як признання потрібності твоєї продукції?

Як на мене - якщо мені( і моїм дітям) платять сотню тисяч в місяць чистого доходу( і це без участі в корупційних діяннях і тендерах) - прості люди
А твоєму віприску платять 10000 за протирання штанів(але в нього установка від тата - будь айтішником,бо я свиню продав) - то хто більш успішний і більш потрібний для суспільства?
Адже потрібність для суспільства це не галіфе і червона треуголка на голові... потрібність для суспільства складається з двох речей
а - суми які прості люди виплачують тобі за ті товари/послуги ,які ти генеруєш
б - розміри податків,які ти сплачуєш в бюджет..( і повір 30000 в місяць податків від будівництва чи продажі горілки .для пенсіонерів набагато важливіше ніж 3000 грн від сплати якогось айтішника чи чиновника чи треуголкіна.)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 12:54

detroytred написав:Заработал способный к предпринимательству чел и мнит себя ... что наёмные работники у него на побегеньках. Не совместно работающие с ним сограждане (необходимые для совместного труда), а на побегеньках.
Знову ще совкова психологічна травма....
1 Я поважаю своїх людей..вони поважають мене
Якби це було не так, вони б працювали в якихось інших місцях.
Навіщо працювати там де тобі погано
2 А от совки,які змушені були відпрацьовувати лизати дупи...бо самі нічого створити не змогли, а тому тримались різних там фількиних державних організацій ( як наприклад армія зразка 1991-2014 років,ніде не воювала,нікого не захищала...але гроші жерла повноцінно)
  detroytred написав:А так имеем, что и сам мелкий-средний бизнес смотрит на бюджетников, как на нахлебников, как собаки на волков.
То есть нелюбовь)) взаимная.
Розберемо цей приклад на пальцях
1 Я виявляється виплачуючи 1000 грн в день податків -у фантазіях совків - дивлюсь вовком... і це при тому,що середня виплата таких як я,як мінімум на 10-20% менша...тобто я сам визначив скільки платити і сам плачу...і остання документальна перевірка в мене була років 5 тому...а все тому,що до мене немає претензій...
2 Ті хто отримують від мене 1000 грн в день податків-мене не люблять....
3 Розумна людина ,як правило економічно успішна ( чому як правило - бо є ще виключення з правил,де людина настільки розумна-що з точки зору оточуючих вона псих :D )
Тому підприємці( як в основному економічно успішніші від найнятих) зацікавлені в тому,що успішних було більше.
Підприємці чітко усвідомлюють - чим менеше дотаційників-тим менше вони повинні будуть віддавати, а тому тим легше і швидше будуть розвиватись.
4 Економічно дотаційні,по своїй суті є менш розумними, а тому їм постійно здається,що їх обділятють...
Що саме найсмішніше - проблема якраз не в тому що одні живуть краще-інші гірше
Проблема в тому,щоб не створилась каста обділених( у їх фантазіях) - як це відбулось в США.
Тобто спочатку не було законів,потім закони зявились... а бажання/розуміння,що ніякий Закон не замінить власних зусиль - до маси кольоровошкірих так і не прийшло...і маємо бунт в США люмпенів у 8-му поколінні.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 13:38

Replay написав:Да, фейковая статистика, возможно и подуспокоит народ, но проблемы - намного более глубокие!
Противостояние Власти и Народа, вот они - проблемы.
В США - классическая революционная ситуация по "марксу-ленину".
Низы не хотят жить по-старому, верхи.... не могут жить по старому. :D

Правильная цитата "верхи не могут управлять по старому" :wink:
А чего хотят низы, вы понимаете?

Я рассматриваю происходящее просто как следствие закрытия многих бизнесов, университетов, школ и появление 20 млн безработных + бездельничающая школота и студенты (что, в свою очередь - следствие карантина).

Если сюда приплюсовать профессиональных "субсидиантов" - получится примерно 50 млн бездельников, к тому же имеющих финансовые проблемы.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 14:25

Starikan написав:
  Replay написав:Да, фейковая статистика, возможно и подуспокоит народ, но проблемы - намного более глубокие!
Противостояние Власти и Народа, вот они - проблемы.
В США - классическая революционная ситуация по "марксу-ленину".
Низы не хотят жить по-старому, верхи.... не могут жить по старому. :D

Правильная цитата "верхи не могут управлять по старому" :wink:
А чего хотят низы, вы понимаете?

Я рассматриваю происходящее просто как следствие закрытия многих бизнесов, университетов, школ и появление 20 млн безработных + бездельничающая школота и студенты (что, в свою очередь - следствие карантина).

Если сюда приплюсовать профессиональных "субсидиантов" - получится примерно 50 млн бездельников, к тому же имеющих финансовые проблемы.

Понравился комментарий относительно ситуации в США "Специалисты по цветным революциям в карантин работаю дома".
А по сути дем пария понимая что у них нет шансов решила поставить все с ног на голову . Опыт есть , сгорел сарай гори и хата . Лишь бы не Трамп опять президент .
И что интересно протестующие не болеют вирусом его они не боятся и презирают.
Uppi

Подякував: 33 раз.
Подякували: 76 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 14:31

Re: Політичні дискусії

Зелені ватани відкривають пащеку на українську мову. Дограються, що їм виб'ють зуби, як ростовському попереднику. :twisted:
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 16:28

Kudrjavuy

Так я не Вам отвечал!
Просто, когда на форумах начинают Патриотизм по мове определять, ну сразу вспоминаю Ирину Фарион, Члена КПСС, ярого борца с украинским национализмом, ещё в конце 80-х! :D

Поразительное умение быть во власти... при любой власти! :D
С другой стороны, насколько Ирина Фарион обеспокоена возрващением Крыма Украине, думаю, всем понятно.
Одно дело - изгнать оккупантов из Крыма! Другое, вместе с оккупантами - переломить и культуру населения.

А хотите Правду?

В Украине, на самом то деле, НЕТ истинных Патриотов Украины, которые хотели бы построить Независимую и Сильную страну, без поклонения России и Западу, с растущими доходами населения, с хорошими дорогами, с медициной, с образованием и... как следствие, со счасливыми детьми!

Ну вот не вижу я таких политсил! :D
Как ни олигархические "подстилки", так слуги иностранных захватчиков. :D
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 16:52

unicdima написав:
  Schmit написав:Буде перегляд справи у суді апеляційної інстанції. Чи ти так нічого і не зрозумів? Співчуваю.

з тексту твої попередні висновки ніяк не виходять.
но то таке, ви постійно фейками живите.

Все виходять, треба просто включити мозок.

unicdima написав:Ти краще розкажи таку річ, як це при мегапатріоті Порошенко фактично розвалили справу по Майдану, а основним винуватцям дали втекти?
Як так вийшло, що фактично всі справи проти посадовців Януковича були розвалені, в результаті чого з них познімали санкції інші країни?

Ну нічого, Зе зараз все виправить, чи не так?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 17:10

Будивельник
Ну ты и тугой...
Такого опусного винегрета накрутили, как никогда.

А суть одна, что выражение "на побегеньках" - это образа, выражающая твое отношение к наемному работнику. И твои глупые попытки переобуться также смешны, как сначала рассказы о попытках расшириться, а потом - "в западло", хватит даже детям.

Не тупи, а пойми то на что я тебе уже многократно указывал: возможность изменить свою жизнь индивидуально, наслушавшись тебя или начитавшись Киосаки и т.п. - это одно ( и оно реально, уместно), а факторы, изменяющие жизнь масс, общества - это совершенно другое.
Частное и общее.
Разные законы, принципы.
А ты натягиваешь сову на глобус.

Ну у тебя же во Львове проходят заходы мелких предпринимателей. Почитай их проблемы... И виденье решений.
Увидишь, что там твоих простых))) решений (аля достаточно захотеть и начать каждому - типа просто каждому перестать стрелять))) - нет.

Короче - читай умных людей. С широким кругозором и глубиной мышления.
А не ералашики расписывай.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 62696270627162726273 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей