Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 62736274627562766277 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 21:35

budivelnik написав:
  detroytred"[quote="4993234:budivelnik написав:
  detroytred написав:Будивельник
Пример с лампочкой не опровергает моего мнения.
Естественно, что в данном случае далеко не 100%.
Я и не утверждал, что всегда только 100%.
И привел тебе пример крайности, сразу на это указав.
Для ...
Уменьшили тебе налоги и всё. Ты стал больше вкладывать в развитие. Ускорилось развитие.
Уменьшили тебе время на проверки, отчётность и т.п.
Роль власть имущих - 100%.
Ты, как управленец, более завлекательно расставил товар или разместил рекламу. Твоя роль - 100%.
А работяги также работают...
Ти математику вчив? чи ти замполіт?
100% - це все...
І робота роботяг (30% від націнки отримують роботяги) - щоб забрати ці 30% я повинен зробити все що роблять вони
30% від націнки отримує Держава-при цьому отримує за армію/міліцію/освіту/медицину-щоб отримати цих 30% - я повинен одночасно вчити дітей,лікувати маму,воювати в ОРДЛО, охороняти/судити Стерненка - якщо я цього не роблю - то не можу претендувати на цих 30%
20% від націнки отримують енергетики,амортизація обладнання,служба касових апаратів і так далі - цих я також замінити не зможу
і 20% отримую я.

Тому мій вплив на кінцевий результат - 20%
Якщо випаде хоч одна ланка(працівники/Держава/амортизація) - я не отримаю нічого.

Звідси висновок
Зніми з себе треуголку,зірви пагони і лампаси і стань перед зеркалом постійно повторюючи
мій вклад у війну в повітрі всього 0,0001%
Інших 99,9999% - це вклад інших.
А тому навіть якби ти викладав у 3 рази краще...ти все одно не можеш замінити солдатика на аеродромі ,який охороняє вертоліт Хоттаба.
Не, чудак, приращение ты не осилишь.
Речь идёт о 100% в приращении. В приращении. Ста процентах в части результата. Где часть - это приращение.
Здесь у тебя такие же сложности, как при переходе от частного к общему и наоборот.
В школу...
От і все
Походивши по колу-наш всезнайка і критик дій моєї жінки(бо свої він критикувати не може,внаслідок обраточки в диню) прийшов до того що я й казав.
Правда петляючи між краплинками він мої 5% вирішив перетворити в свої 100%....
Отже я казав- Вплив керівника впливає максимум на 5%
Економічний субсидант стверджує - Речь идёт о 100% в приращении Где часть - это приращение

Наполеончик - а чим з математичної точки зору мої 5% в рік відрізняються від твоїх 100% моїх 5% ?

Ти точно не двірник?[/quote]
-------------------------------

Ну ты тугой....
Ты на предметы посмотри-то.
Ты путаешься.

Вплыв управленца в целом - это одно. И ты измерять начал влияние в попугаях. Потому что при совместном труде в случае критической необходимости каждого звена твоя просто математика не подходит.

И роль в изменениях - это совершенно другое.

Не тупи, разберись, что такое субсидия. Хоть какая.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 21:39

budivelnik написав:
  detroytred"[quote="4993278:budivelnik написав:
  detroytred написав:От прыжков роты, что сталкивался с натовцами, штази, бувший військовий, 6 лет, Грозный чеченцы, и т.д.
І звідки ти взяв що це бахвальство?
Так, я бачив,як зменшення від кількості прання довжини портянки -натирає ноги
Так , в мене кілька десятків стрибків з парашутом
Так , ми постійно стикались з штазі
Так,періодично ми блокували БРДМами автомобілі військових місій країн НАТО,які покидали дозволені для них райони переміщень по ГДР
Так я звільнився з лав ВС СРСР в 1990 році з території Чечні.

І що це про щось говорить? Чи це можна трактувати як бахвальство ?

Естественно, отдельно нет.
Но при твоих прежних конкретизациях)) это именно так и трактуется.
Я же тебе это сразу объяснил.

Ты лучше озвучь напомни почему не заглянул сам в АТО и главное - при каком бы условии заглянул.
Я тебе озвучил свои. В который раз опять только что.
1 Я не ухилявся від повісток
2 Через 25 років,після мого звільнення з ЗС СРСР ( на той момент мені було 50), під час проходження медкомісії мене забракували ( хоча ознайомившись з військовим - сипали дифірамби записам в цьому військовому)
Забракували через проблеми з тиском. В мене і зараз робочий 120/150 якщо на таблетках , без таблеток - легко біжить 160/200
Ще питання будуть?
ПС
І при такому тиску( а це як мінімум 2-га група інвалідності) я інвалідність не оформляв і 20 років платив від 1000 ( в 1997) до 300 000 в 2019 податків.[/quote]
--------------------------
Тиск.
Но ты внимательно прочти-то вопрос.
Главное...
И ответь.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 21:53

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Тиск.
Главное...
И ответь.
А що таке при яких умовах?
Якщо в мене задишка при розмові по телефону на ходу?
Чи при підьомі на третій поверх я ще йду за раз . а вище вже змушений перепочивати.
Ти десь бачив десантника з такими фізичними показниками?
Максимум що я можу( та й то не впевнений) це лягти з снайперкою і на відстані до 700-800 метрів-трошки постріляти...при чому у випадку коли нас відтіснять - я смерник.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:06

А вот тут серьёзно

А вот тут серьёзно

Ранее
Зеленский предложил Раде освободить школьников от обязательного ВНО в 2020 году
Комитет Верховной Рады по образованию будет рекомендовать Раде оставить ВНО единственным способом поступления в вузы.

Теперь
Комитет Рады одобрил законопроект Зеленского о сдаче ВНО по желанию - нардеп
По словам нардепа, в Минобразования поддержали эту позицию, а на такие действия пошли, чтобы избежать рисков связанных с пандемией.

ВНО - похоронено, вступительная кампания - похоронена

Кто там писал, что система образования похоронена ? Так вот, ранее она была живой.
А сейчас её похоронили

Клоунам не нужны умные студенты
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:09

detroytred написав:Вплыв управленца в целом - это одно. И ты измерять начал влияние в попугаях. Потому что при совместном труде в случае критической необходимости каждого звена твоя просто математика не подходит.
Дивись
Ти вивчав теорію, та й то факультативно,бо твоє благополуччя від цієї теорії не залежало ніяк від слова взагалі..
В теорії не було навіть данних в попугаях..так загальні фрази
переважаюча ...
левова частка ...
опереджаючий ріст...

Я 27 років займався практикою
І мав можливість спостерігати
Як в абсолютних цифрах залежить вплив того чи іншого рішення,і як кваліфікація приймаючого рішення впливає на кінцевий результат..
Так от
На першому місці по впливовості - особистий контакт ( я якось ще працюючи майстром - не правильно прочитав креслення і муляру намалював отвір не з тої сторони , побачив це після закінчення робіт ... і червоніючи прийшов з проханням переробити - все було перероблено і навіть ніхто не пожалівся на мене прорабу, бо мене вважали хорошим майстром.який справедливий)
На другому місці по впливовості - це врахування навиків того ,хто буде виконувати твої нововведення. Які б вони не були зручні чи ефективні,але коли виконавець не має бажання розуміти/виконувати - впровадження цього нововедення- часто буде навіть збитковим, і тільки використання пункту 1 (особистий контакт) тебе можуть послухати
На третьому місці - технології/інструменти - не завжди найновітніші технології/інструменти приводять до позитивного результату...бо новий інструмент хоч і покращує роботу,але має високу ціну, яка може бути вищою ніж ефект від річного примінення цього інструменту

Є ще море ( в тому числі і форми/варіанти нарахування/виплати зароблених коштів....
Таким чином,я прийшов до висновку(пропустивши через себе на сотню-другу мільйонів виготовлених товарів/послуг ) в яких відносних і абсолютних величинах виражаються вплив того чи іншого учасника економічного процесу.
Спрощено це виглядає наступним чином
Яку частку заробленого залишає в себе учасник економічного процесу - така й відсоткова частка його впливу на кінцевий результат цього процесу.

Ці співвідношення не будуть 100% відповідати,але з точністю в 2 рази - будуть.
Тому
В малому бізнесі - магазин - мій вплив на кінцевий результат 20%( це частка заробленого яка йде мені) , тому мій реальний вплив становить 10-40% ( в 2 рази менше або більше від суми отриманих грошей)
В великому бізнесі - будівництво - суми створенного на порядок перевищують суми створеного в магазині...але моя частка(грошова) приблизно 15% (тобто вплив моїх рішень в діапазоні 7-30%)

В Державі - витрати на апарат керування - приблизно 100 млрд ,при ВВП 3000 млрд - це 3%
Значить реальний вплив від тих чи інших рішень від 1,5 до 6%.

Таким чином ,мої цифри базуються на власній статистиці. а не на віртуальних враженнях від прочитаних книжок.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:16

Будівельник
" Яку частку заробленого залишає в себе учасник економічного процесу - така й відсоткова частка його впливу на кінцевий результат цього процесу." ----- это глубоко ошибочное мнение для рыночной экономики.
Впрочем, для любой иной тоже.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:26

и специально для этого красного

и специально для этого красного

Министр экономики Петрашко неожиданно уволил главу ГП "Укрспирт"

Петрашко отменил приказ об увольнении руководителя ГП "Укрспирт" из-за отпуска

"Качество" управленческих решений дуболомов от зелёной команды
Которые считают, что поезд можно остановить по команде "раз, два"

Запомни, красный

Хорошие управленческие решения, при условии выполнения этих решений всеми сотрудниками - даёт результат. Только немного смышленные сотрудники понимают, как был достигнут результат, остальным кажется, что так и должно быть.

А вот плохие управленческие решения сами по себе создают хаос.
Петрашко сперва уволил, потом отменил приказ. А у всех вопрос: - а чё вообще происходит ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:30

pesikot написав:А вот тут серьёзно

Ранее
Зеленский предложил Раде освободить школьников от обязательного ВНО в 2020 году
Комитет Верховной Рады по образованию будет рекомендовать Раде оставить ВНО единственным способом поступления в вузы.

Теперь
Комитет Рады одобрил законопроект Зеленского о сдаче ВНО по желанию - нардеп
По словам нардепа, в Минобразования поддержали эту позицию, а на такие действия пошли, чтобы избежать рисков связанных с пандемией.

ВНО - похоронено, вступительная кампания - похоронена

Кто там писал, что система образования похоронена ? Так вот, ранее она была живой.
А сейчас её похоронили

Клоунам не нужны умные студенты

Никому не нужны умные граждане, ни нынешним ни прошлым. С них прошлых все и началось, об этом, как раз здесь писано, переписано. В том числе и мной в актуальное для этого время, пройдись по комментам, взбодри память.
Эпилог всех реформ уже на подходе, пора готовится к встрече, оставив свое неожиданное удивление .
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:Тиск.
Главное...
И ответь.
А що таке при яких умовах?
Якщо в мене задишка при розмові по телефону на ходу?
Чи при підьомі на третій поверх я ще йду за раз . а вище вже змушений перепочивати.
Ти десь бачив десантника з такими фізичними показниками?
Максимум що я можу( та й то не впевнений) це лягти з снайперкою і на відстані до 700-800 метрів-трошки постріляти...при чому у випадку коли нас відтіснять - я смерник.

О как))
А ведь тебе это не мешало три года назад.
И ты с лёгкостью заявлял, что твой поход заглянуть в АТО хоть завтра зависит от ... поведения 10% воен.пенсионеров.

"Я вже мовчу про так званий патріотизм кадрових військових які в мирний час так мучились , так мучились... за гроші які сплачував у вигляді податків будівельник- що до воєнного часу вони прийшли з зіпсованою психікою підлікувати яку можна тільки за рахунок підвищенної пенсії , яку для них знову ж повинні заробити Будівельник і К , але виявляється що Будівельник і К повинен воювати... то може воєнспеци вже написали заяви про відмову від пенсій ?
Якщо написали в кількості хоча б 10% - я завтра знайду комбрига який мене візьме на службу" (с)
Вс 15 окт, 2017 14:50
Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 17 чер, 2020 22:51, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 чер, 2020 22:48

Для того кошакособачного специально

Разберись в предмете обсуждения, потом рефлексируй.

И не пыжься, ведь президент влияет на процентов 5. Всего лишь.
Так что всё в твоих руках.
Пыжься больше на работе, компенсируешь любое влияние.

И не забывай требование уважать.
Как там поучают:
" І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш." (С)

Как влучно-то - не гавкай, скулінням.
detroytred

Профіль

#<1 ... 62736274627562766277 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей