Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Будивельник Пример с лампочкой не опровергает моего мнения. Естественно, что в данном случае далеко не 100%. Я и не утверждал, что всегда только 100%. И привел тебе пример крайности, сразу на это указав. Для ... Уменьшили тебе налоги и всё. Ты стал больше вкладывать в развитие. Ускорилось развитие. Уменьшили тебе время на проверки, отчётность и т.п. Роль власть имущих - 100%. Ты, как управленец, более завлекательно расставил товар или разместил рекламу. Твоя роль - 100%. А работяги также работают...
Ти математику вчив? чи ти замполіт? 100% - це все... І робота роботяг (30% від націнки отримують роботяги) - щоб забрати ці 30% я повинен зробити все що роблять вони 30% від націнки отримує Держава-при цьому отримує за армію/міліцію/освіту/медицину-щоб отримати цих 30% - я повинен одночасно вчити дітей,лікувати маму,воювати в ОРДЛО, охороняти/судити Стерненка - якщо я цього не роблю - то не можу претендувати на цих 30% 20% від націнки отримують енергетики,амортизація обладнання,служба касових апаратів і так далі - цих я також замінити не зможу і 20% отримую я.
Тому мій вплив на кінцевий результат - 20% Якщо випаде хоч одна ланка(працівники/Держава/амортизація) - я не отримаю нічого.
Звідси висновок Зніми з себе треуголку,зірви пагони і лампаси і стань перед зеркалом постійно повторюючи мій вклад у війну в повітрі всього 0,0001% Інших 99,9999% - це вклад інших. А тому навіть якби ти викладав у 3 рази краще...ти все одно не можеш замінити солдатика на аеродромі ,який охороняє вертоліт Хоттаба.
Не, чудак, приращение ты не осилишь. Речь идёт о 100% в приращении. В приращении. Ста процентах в части результата. Где часть - это приращение. Здесь у тебя такие же сложности, как при переходе от частного к общему и наоборот. В школу...
От і все Походивши по колу-наш всезнайка і критик дій моєї жінки(бо свої він критикувати не може,внаслідок обраточки в диню) прийшов до того що я й казав. Правда петляючи між краплинками він мої 5% вирішив перетворити в свої 100%.... Отже я казав- Вплив керівника впливає максимум на 5% Економічний субсидант стверджує - Речь идёт о 100% в приращении Где часть - это приращение
Наполеончик - а чим з математичної точки зору мої 5% в рік відрізняються від твоїх 100% моїх 5% ?
Ти точно не двірник?[/quote] -------------------------------
Ну ты тугой.... Ты на предметы посмотри-то. Ты путаешься.
Вплыв управленца в целом - это одно. И ты измерять начал влияние в попугаях. Потому что при совместном труде в случае критической необходимости каждого звена твоя просто математика не подходит.
И роль в изменениях - это совершенно другое.
Не тупи, разберись, что такое субсидия. Хоть какая.
detroytred написав:От прыжков роты, что сталкивался с натовцами, штази, бувший військовий, 6 лет, Грозный чеченцы, и т.д.
І звідки ти взяв що це бахвальство? Так, я бачив,як зменшення від кількості прання довжини портянки -натирає ноги Так , в мене кілька десятків стрибків з парашутом Так , ми постійно стикались з штазі Так,періодично ми блокували БРДМами автомобілі військових місій країн НАТО,які покидали дозволені для них райони переміщень по ГДР Так я звільнився з лав ВС СРСР в 1990 році з території Чечні.
І що це про щось говорить? Чи це можна трактувати як бахвальство ?
Естественно, отдельно нет. Но при твоих прежних конкретизациях)) это именно так и трактуется. Я же тебе это сразу объяснил.
Ты лучше озвучь напомни почему не заглянул сам в АТО и главное - при каком бы условии заглянул. Я тебе озвучил свои. В который раз опять только что.
1 Я не ухилявся від повісток 2 Через 25 років,після мого звільнення з ЗС СРСР ( на той момент мені було 50), під час проходження медкомісії мене забракували ( хоча ознайомившись з військовим - сипали дифірамби записам в цьому військовому) Забракували через проблеми з тиском. В мене і зараз робочий 120/150 якщо на таблетках , без таблеток - легко біжить 160/200 Ще питання будуть? ПС І при такому тиску( а це як мінімум 2-га група інвалідності) я інвалідність не оформляв і 20 років платив від 1000 ( в 1997) до 300 000 в 2019 податків.[/quote] -------------------------- Тиск. Но ты внимательно прочти-то вопрос. Главное... И ответь.
detroytred написав:Тиск. Но ты внимательно прочти-то вопрос. Главное... И ответь.
А що таке при яких умовах? Якщо в мене задишка при розмові по телефону на ходу? Чи при підьомі на третій поверх я ще йду за раз . а вище вже змушений перепочивати. Ти десь бачив десантника з такими фізичними показниками? Максимум що я можу( та й то не впевнений) це лягти з снайперкою і на відстані до 700-800 метрів-трошки постріляти...при чому у випадку коли нас відтіснять - я смерник.
detroytred написав:Вплыв управленца в целом - это одно. И ты измерять начал влияние в попугаях. Потому что при совместном труде в случае критической необходимости каждого звена твоя просто математика не подходит.
Дивись Ти вивчав теорію, та й то факультативно,бо твоє благополуччя від цієї теорії не залежало ніяк від слова взагалі.. В теорії не було навіть данних в попугаях..так загальні фрази переважаюча ... левова частка ... опереджаючий ріст... Я 27 років займався практикою І мав можливість спостерігати Як в абсолютних цифрах залежить вплив того чи іншого рішення,і як кваліфікація приймаючого рішення впливає на кінцевий результат.. Так от На першому місці по впливовості - особистий контакт ( я якось ще працюючи майстром - не правильно прочитав креслення і муляру намалював отвір не з тої сторони , побачив це після закінчення робіт ... і червоніючи прийшов з проханням переробити - все було перероблено і навіть ніхто не пожалівся на мене прорабу, бо мене вважали хорошим майстром.який справедливий) На другому місці по впливовості - це врахування навиків того ,хто буде виконувати твої нововведення. Які б вони не були зручні чи ефективні,але коли виконавець не має бажання розуміти/виконувати - впровадження цього нововедення- часто буде навіть збитковим, і тільки використання пункту 1 (особистий контакт) тебе можуть послухати На третьому місці - технології/інструменти - не завжди найновітніші технології/інструменти приводять до позитивного результату...бо новий інструмент хоч і покращує роботу,але має високу ціну, яка може бути вищою ніж ефект від річного примінення цього інструменту
Є ще море ( в тому числі і форми/варіанти нарахування/виплати зароблених коштів.... Таким чином,я прийшов до висновку(пропустивши через себе на сотню-другу мільйонів виготовлених товарів/послуг ) в яких відносних і абсолютних величинах виражаються вплив того чи іншого учасника економічного процесу. Спрощено це виглядає наступним чином Яку частку заробленого залишає в себе учасник економічного процесу - така й відсоткова частка його впливу на кінцевий результат цього процесу.
Ці співвідношення не будуть 100% відповідати,але з точністю в 2 рази - будуть. Тому В малому бізнесі - магазин - мій вплив на кінцевий результат 20%( це частка заробленого яка йде мені) , тому мій реальний вплив становить 10-40% ( в 2 рази менше або більше від суми отриманих грошей) В великому бізнесі - будівництво - суми створенного на порядок перевищують суми створеного в магазині...але моя частка(грошова) приблизно 15% (тобто вплив моїх рішень в діапазоні 7-30%)
В Державі - витрати на апарат керування - приблизно 100 млрд ,при ВВП 3000 млрд - це 3% Значить реальний вплив від тих чи інших рішень від 1,5 до 6%.
Таким чином ,мої цифри базуються на власній статистиці. а не на віртуальних враженнях від прочитаних книжок.
Будівельник " Яку частку заробленого залишає в себе учасник економічного процесу - така й відсоткова частка його впливу на кінцевий результат цього процесу." ----- это глубоко ошибочное мнение для рыночной экономики. Впрочем, для любой иной тоже.
"Качество" управленческих решений дуболомов от зелёной команды Которые считают, что поезд можно остановить по команде "раз, два"
Запомни, красный
Хорошие управленческие решения, при условии выполнения этих решений всеми сотрудниками - даёт результат. Только немного смышленные сотрудники понимают, как был достигнут результат, остальным кажется, что так и должно быть.
А вот плохие управленческие решения сами по себе создают хаос. Петрашко сперва уволил, потом отменил приказ. А у всех вопрос: - а чё вообще происходит ?
Кто там писал, что система образования похоронена ? Так вот, ранее она была живой. А сейчас её похоронили
Клоунам не нужны умные студенты
Никому не нужны умные граждане, ни нынешним ни прошлым. С них прошлых все и началось, об этом, как раз здесь писано, переписано. В том числе и мной в актуальное для этого время, пройдись по комментам, взбодри память. Эпилог всех реформ уже на подходе, пора готовится к встрече, оставив свое неожиданное удивление .
detroytred написав:Тиск. Но ты внимательно прочти-то вопрос. Главное... И ответь.
А що таке при яких умовах? Якщо в мене задишка при розмові по телефону на ходу? Чи при підьомі на третій поверх я ще йду за раз . а вище вже змушений перепочивати. Ти десь бачив десантника з такими фізичними показниками? Максимум що я можу( та й то не впевнений) це лягти з снайперкою і на відстані до 700-800 метрів-трошки постріляти...при чому у випадку коли нас відтіснять - я смерник.
О как)) А ведь тебе это не мешало три года назад. И ты с лёгкостью заявлял, что твой поход заглянуть в АТО хоть завтра зависит от ... поведения 10% воен.пенсионеров.
"Я вже мовчу про так званий патріотизм кадрових військових які в мирний час так мучились , так мучились... за гроші які сплачував у вигляді податків будівельник- що до воєнного часу вони прийшли з зіпсованою психікою підлікувати яку можна тільки за рахунок підвищенної пенсії , яку для них знову ж повинні заробити Будівельник і К , але виявляється що Будівельник і К повинен воювати... то може воєнспеци вже написали заяви про відмову від пенсій ? Якщо написали в кількості хоча б 10% - я завтра знайду комбрига який мене візьме на службу" (с) Вс 15 окт, 2017 14:50 Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 17 чер, 2020 22:51, всього редагувалось 1 раз.
Разберись в предмете обсуждения, потом рефлексируй.
И не пыжься, ведь президент влияет на процентов 5. Всего лишь. Так что всё в твоих руках. Пыжься больше на работе, компенсируешь любое влияние.
И не забывай требование уважать. Как там поучают: " І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш." (С)