Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
vitkos написав:Про ліміт з одного донора в 150к знаю. Але я хочу поповнити 4 свої карти Альфи в сумі на 500к, але МАБ після 150к дає відмову(висвічуються сума,на яку макс. можна ще поповнити), хоча використовую нові картки на вихід і вхід без оборотів.
Виглядає на те, що в МАБі є ліміт на операції п2п в 150к. Що скаже наш офіційний представник?
Недавно проверяла - лимит маба на пакетную карту 149999,00, а не 150к Мелочь, а неприятно
guntherhouse777 написав:Пока вывод орехов идет на карту оплаты. Сроков правильного вывода орехов (на указанную карту) пока нет.
Это Алку чуток спасает, типа баш-на-баш. Но нафика тады ото типаменю выбора карты возврата средств малювать, хай залочат его шобы не обольщать клиента
Не треба такого просити, бо наразі існує невідповідність, яку потрібно виправити, а відсутність меню усуне цю невідповідність, тоді нічого й виправляти буде...
Тим більш, що вибір картки для виводу горіхів насправді працює на частині пристроїв - на тих, де у правому верхньому кутку поряд зі хрестиком "закрити вікно" майорить синя полоса. То насправді є край кнопки, що підтверджує вибір. Для того, щоби вивести горіхи на потрібну картку на таких смартфонах, треба мати трошки часу та натхнення: 1) обрати потрібну картку, 2) методично коротко натискати край тієї синьої кнопки, поки вона не спрацює. Саме край кнопки, не хрестик та не селектор вибору картки!. Вже пару разів вдалося
А мені і не виплатили і не мож ні в який спосіб отримати щось за ті, що були нараховані за попередній період, і щезли ті що були на сімейній до оформлення еко-максимуму. Ось така кобрендова програма-акція. Три місяці і 0 результат з усіх звертань.
Striker написав:Подскажите, какую сумму можно перевести по р2р на Пакетную в день и за один раз? А то на валютной ветке уже споры начались из-за этого)
Alfa_Bank, эт нормальный ответ Чата настоящего банка, с курутым Диджитал-подразделением, которое пьет смузи не останавливаясь?
Ольга (Приватні особи) 20 черв. 2020 р., 15:02 GMT+3
Спасибо за обращение. Действительно при обновлении приложения есть такая возможность, что пуш-уведомления переключаются опять на смс, наши специалисты об этом знают, все что они рекомендуют - переподключить опять на пуш-уведомления.
ПС. Оно молча переключает на СМС-инфо ВСЕ мои 15 карт, молча снимает потом абонку, а с меня требует вводить СМС-пароли при обратном переключение с 2х-кратным подверждением. Причем это может происходить несколько раз в день! Куда СБ то смотрит?
Striker В день, що буде і за місяць - 149999; за один раз - Альфа потягне 50000, при умові, що донор цю суму віддасть. Якщо ні - то підлаштовуватись під макс.суму п2п донора(14999, 25000, Глобус віддавав 50000).