Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Є "зайві" 1 млн грн, хочу поставити на депо по 200 тис., підкажіть будь ласка топ 5 надійних банків, або відредагуйте мій список:
Альфа Приват Ощад ПУМБ Моно
Дякую!)
Альфа - ок Приват - Заменить на кредиагриколь Ощад - ок ПУМБ - Заменить на ОТП Банк Моно - Заменить на Кредобанк Лучше ложить в таком случае по 180к (т.к. проценты еще нужно плюсануть) и выбрать еще 1 банк (например, укрсиббанк, аваль) Ну или ОВГЗ, но там нужно будет справка с работы, откуда лимон взяли. Также при депозите свыше 150к тоже могут спросить
Є "зайві" 1 млн грн, хочу поставити на депо по 200 тис., підкажіть будь ласка топ 5 надійних банків, або відредагуйте мій список:
Дякую!)
Квесторе_поверніться А чому не в банки з максимальним прОцентом?
Такого же мнения. Нет ОСОБОГО смысла искать надежные банки, если депо в гривне не превышает Фонд в каждом. Если бы были депо валютные, тогда, конечно, есть смысл ориентироваться на надежные, т.к. в случае девала депо может выйти за Фонд, и тогда в случае банкротства банка не компенсируют сверх 200 тыс грн. А в получении гарантированной сумы через ФГВФЛ нет ничего страшного, многократно проходил эту процедуру без каких-либо трудностей и в последнее время без задержек. Иногда еще "погорельцам" дают и дополнительный %, если переложить на депо в банке-агенте.
Но для "суперперестраховки на все случаи жизни" я бы положил 200 тыс в Ощад, как практически самый надежный госбанк, который может рухнуть только вместе с государством Украина 200 тыс в Приват, как практически самый "навороченный" интернет-банк с кучей сервисов, которые отсутствуют во многих других банка (типа простого получения ЕЦП и т.д.) остальные 600 тыс в любые банки по 200 тыс с мах % по убыванию
Дякую!)
Альфа - ок Приват - Заменить на кредиагриколь Ощад - ок ПУМБ - Заменить на ОТП Банк Моно - Заменить на Кредобанк Лучше ложить в таком случае по 180к (т.к. проценты еще нужно плюсануть) и выбрать еще 1 банк (например, укрсиббанк, аваль)...
Про шапочку из фольги и презервативы главное не забыть
Польська компанія Getin Holding S.A оголосила про припинення угоди з Dragon Capital про продаж останній акцій "Ідея Банку" була припинена в зв'язку з невиконанням умов.
Про це йдеться у оголошенні компанії.
"Правління Getin Holding SA повідомляє, що станом на 25 червня 2020 року умовна угода про продаж 100% акцій акціонерного товариства Idea Bank, що базується у Львові, укладена 20 грудня 2019 року з Dragon Capital та фізичною особою, була припинена в зв'язку з невиконанням умов, тобто покупець і продавець не підписали у встановлений термін договір із зазначенням ціни продажу Ідея Банк Україна", - йдеться в повідомленні.
Планувалося, що передача частки в "Ідея Банк Україна" буде здійснена до 31 травня 2020 року.
Крім цього, до цього часу Getin Holding не отримав жодної інформації про затвердження угоди НБУ, що "було однією з умов переходу права власності на акції в Ідея Банку".
Дякую!)
Альфа - ок Приват - Заменить на кредиагриколь Ощад - ок ПУМБ - Заменить на ОТП Банк Моно - Заменить на Кредобанк Лучше ложить в таком случае по 180к (т.к. проценты еще нужно плюсануть) и выбрать еще 1 банк (например, укрсиббанк, аваль)...
Про шапочку из фольги и презервативы главное не забыть
Шапку поверх презерватива одевать. Не перепутайте.