Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Причому мені коли я їм телефонував казали, що оплата Сільпо через QR-код то не є оплата через інтернет, а сьогодні всупереч своїм твердженням прислали сертифікат. То навіщо було брехати
Andey написав:пришла смска от Ощада "змінились правила зняття готівки..." А что именно поменялось, можно ссылку на изменения пжлста?
Ну, якщо важко перейти за першим посиланням в тому СМС, то я це зробив за Вас:
Як безкоштовно знімати готівку з картки? 1. у банкоматах Ощадбанку: - до 30 000 грн/міс по рахунку: картки ПРОСТІР, Visa Classic та Mastercard Debit World* - до 50 000 грн/міс по рахунку: картки Mastercard Debit World, Visa Rewards, Mastercard Platinum та Visa Platinum - до 100 000 грн/міс по рахунку: картки Mastercard World Elite та Visa Infinite 2. у будь-яких банкоматах України – до 10 000 грн/міс по рахунку; 3. у всіх касах Ощадбанку – необмежена сума двічі на місяць. Це зручно та вигідно, якщо вам потрібно велику суму.
Причому мені коли я їм телефонував казали, що оплата Сільпо через QR-код то не є оплата через інтернет, а сьогодні всупереч своїм твердженням прислали сертифікат. То навіщо було брехати
А можна увесь алгоритм, будь ласочка? Я так зрозумів. 1) Відкрити Мою картку (Мій комфорт) миттєву візу, наприклад. 2) Якось зареєструватися в кешбечній акції. Як саме? 3) Завести картку в МастерПас. 1 грн блокують чи повертають одразу? 4) Купити дещицю самі знаєте чого на 500 грн. Достатньо ж цієї суми? 5) Просто чекати кешбечній на 50 грн на основний рахунок? Може щось не так?
А можна увесь алгоритм, будь ласочка? Я так зрозумів. 1) Відкрити Мою картку (Мій комфорт) миттєву візу, наприклад. 2) Якось зареєструватися в кешбечній акції. Як саме? 3) Завести картку в МастерПас. 1 грн блокують чи повертають одразу? 4) Купити дещицю самі знаєте чого на 500 грн. Достатньо ж цієї суми? 5) Просто чекати кешбечній на 50 грн на основний рахунок? Може щось не так?
Не зовсiм так. Це разова акцiя з певним термiном i вiн уже на днях вийде. Приз - сертифiкат сiльпо - живими грошами нiчого не платять. А в iншому ваш алгоритм майже повнiстю збiгаеться з тим що робивя. Акцiя не персонiфiкована - спецiальна реестрацiя не потрiбна. Еросто треба мати буль-яку ощадiвську Вiзу. 1 грн. мастерпас-гаманнць не блокував (чи вiддав одразу). Ну i по п.5 просто чекати не вийшло -довелось телефонувати та виясняти де сертифiкат. А решта так як ви написали
zhertovskiy написав:pavyak Да пополняеться она без комиссии - если сам с картой налом через кассу или терминал. Остаток по льготе зачисляют безналом. Там комисию списали 1%. Это отражено в смс сообщении, которое банк должен направить получателю при зачислении. Хотя вполне возможен вариант зачисления без комиссии на основании таком: Это из ПОЛОЖЕННЯ про порядок призначення житлових субсидій: Житлова субсидія є безповоротною адресною державною соціальною допомогою мешканцям домогосподарств, що проживають в житлових приміщеннях (будинках) і не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги, оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком.
За інформацією від родича, комісію в 1% "зняли", і відразу ці кошти (суму комісії в 1%) "повернули" як помилково утримані. Якась програмна проблема, мабуть.
Andey написав:пришла смска от Ощада "змінились правила зняття готівки..." А что именно поменялось, можно ссылку на изменения пжлста?
Ну, якщо важко перейти за першим посиланням в тому СМС, то я це зробив за Вас:
Як безкоштовно знімати готівку з картки? 1. у банкоматах Ощадбанку: - до 30 000 грн/міс по рахунку: картки ПРОСТІР, Visa Classic та Mastercard Debit World* - до 50 000 грн/міс по рахунку: картки Mastercard Debit World, Visa Rewards, Mastercard Platinum та Visa Platinum - до 100 000 грн/міс по рахунку: картки Mastercard World Elite та Visa Infinite 2. у будь-яких банкоматах України – до 10 000 грн/міс по рахунку; 3. у всіх касах Ощадбанку – необмежена сума двічі на місяць. Це зручно та вигідно, якщо вам потрібно велику суму.
zhertovskiy написав:lov2108 Переведут до 1 июля 2020. Я и родственник получили сегодня. Вызывает негатив снятие 1% комиссии.
Так, гроші прийшли. І по виписці видно що було знято 1% коміса за зарахування коштів. Проте згодом інша проводка на повернення помилково списаної комісії. Так що все гаразд.