цікаво, як схлопнуть знову всіх по карантинах,
то прийдеться обратно слать самальоти за прокажоними шаровиками, бо в них нема за що жити в Туреччині?
|
|
Поки шо, пане Флаймане, повна попа з громадянами іншої країни - не буду говорити якої, які не навчилися руки мити з милом, але сьогодні вночі (!!!) вже Хорватія закрила кордон для українців.
Бачте як: Ви все рулили за Болгарію, в якій були піонером, а тепер вже й в Хорватію не можна... Тілько в Лєпрозорне... Або в Одесу, де закриті всі пляжі... Ось воно як... На тему: Беремо рахівницю та рухаємо дерев"яні колісчатка: - ось з 1 липня відкрито всіма авіакомпаніями авіасполучення Туреччина-Україна. Квиток на рейс з Анталії Стамбула Бодрума в Київ, Одесу, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя - 55 (п"ятдесят п"ять) ойро. Прямий рейс. Не жартую і не помиляюся. Знаєте, яке завантаження літаків в тому числі Boeing-767? Відповідаю: 5 (п"ять) - 6 (шість) пасажирів. Повторю: 5 (п"ять) - 6 (шість) пасажирів. Ну прямо так грошви немає, ну такі нещасні, аж страшно... не знають як втекти... (хі-хі). - може всі виїхали раніше? Наше консульство регулярно - раз на тиждень (повторю: ОДИН раз на тиждень) вивозило всіх бажаючих на мікроавтобусі з дипломатичними номерами БЕЗКОШТОВНО за 625 км в порт Карасу на пором. Знаєте яке завантаження мікроавтобуса було? Відповідаю: (п"ять) - 6 (шість) пасажирів. за весь час один раз Консульство повідомило, що місць немає. Але через 2 доби повідомило, що двое відмовилося їхати в країну бананів по 25 гривень кіло. І 2 місця залишилося вільним. - жодного разу у період з 17 березня по 01 липня 2020 пором "Карасу-Чорноморськ" НЕ БУВ ЗАВАНТАЖЕНИЙ повністю. Знаєте скілко там місць? Відповідаю: в залежності від порому (там три судна) - від 100 до 165. Жодного разу пороми НЕ були заповнені вщерть пасажирами. Це при тому, що консульство в Стамбулі підвозило бажаючих і ще й посольство в Анкарі. Безкоштовно: їдь! Пан Флайман сказав, що буде попа: то тікай! - за весь час було організовано 2 рейси евакуаційних з Анталії і 2 - із Стамбулу. З 4-х (ЧОТИРЬОХ) авіаерйсів тільки 1 (один) раз - літак в кінці травня - був заповнений - всі 165 пасажирів. Більше ніхто не хотів, бо людям НЕ ТРЕБА. Всі влаштувалися и живуть. І заробляють. Ой і тікають, ой, як страшно... Куди тікати? Востаннє редагувалось akurt в Суб 11 лип, 2020 18:02, всього редагувалось 2 разів.
Мне вот не нравится, что во Львове Костёл и монастырь Святой Марии Магдалины превращен в Буди́нок орга́нної та ка́мерної му́зики - там установлен самый большой на территории Украины оргАн и его не возвращают и не собираются возвращать верующим. Мне вот не нравится, что самый красивый и уникальный по архитектуре храм в Днепре - "Брянская церковь" не возвращают православным верующим и там тоже "Дом органной и камерной музыки". И все иконы и росписи - все заштукатурено и закрашено краской. Мне даже может не нравится, что в городе, в котором вы живете, в Печерском районе, недалеко от ТРЦ Ocean Plaza, построят мечеть. Самую большую в Украине. Но я же не говорю: "Мне это уже не нравится". Слушайте, Макс, но объективно, мне вот реально не нравится, что в Симферополе оккупанты ликвидировали единственный на весь Крым Кафедральный собор Православной церкви Украины Святых равноапостольных Владимира и Ольги, а всех священников арестовали и все имущество уничтожили. Даже не так, мне не нравится, что лично Вы не сказали по этому поводу: "Мне это уже не нравится". Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьБог бачить: є кому хвилюватися про хід прогресу людства!
Я сподіваюся, Ви внесли власний благодійнй внесок на відродження розгромленої в Тернополі Церкви Воздвиження Чесного хреста: були мешканцями Тернополя знищені дзвіниця, цінний іконостас, розписи інтер'єру; в приміщенні церкви планувався зал моди, музей мистецтва. Пізніше богобоязливі мешканці Тернополя пропонували на її місці побудувати готель - ніколи не вгадаєте назву - «Москва». Чи Вас тільки храми в Туреччині хвилюють? Востаннє редагувалось akurt в Суб 11 лип, 2020 21:15, всього редагувалось 4 разів.
Та это ваще капец!
Усьо! В Грецию не едем! Она, правда, граждан Украины и не пускает никаким способом... Я не дочитал до конца: там кто-то отреагировал на значительно разрушенную самую большую в Украине (!!!!) синагогу в Жовкве недалеко от Львова - верхняя часть - остались одни стены, а вот в подвальных помещениях еще можно как-то находиться. Я там был на концерте еврейской музыки и песен - было невероятное зрелище, груды красного кирпича, полуразрушенные своды, но поставили много-много стульев, притащили музыкальные инструменты и очень интересные артисты 2 часа пели. Мне понравилось. Но вид и состояние просто ужасающие. Точно никто не отреагировал? P.S. Я сподіваюся пан shapo в Києві мешкає не на вулиці Миколайчука (колишня Серафімовича)... Ні? Ну слава Богу - інших проблем в житті - крім турботи про будівлю Айя Софії - значить немає...
Живу на ул. Подвысоцкого, София всего навсего очередной шаг к отходу Турции от светского государства. Я не любитель Турции и она меня интересует только с точки зрения дальнейшей экспансии на БВ Но я рад, что у Вас в жизни больше нет других проблем.
Хотя нет, ошибаюсь: сегодня Монголия выразила озабоченность о закрытии храма Бога сурами на острове Пасха. Надеюсь, Вы озаботитесь и вмешаетесь? х х х Авіакомпанія Pegasus відкриває новий прямий рейс зі Львова в Туреччину (Бодрум)! З 15 липня цього року! Квитки в продажу! Я знаю, что читатель привык платить за всякое дерьмо втридорога, но в Турции такого нет - за 269 лир (1000 гривен в сутки) Вы прямо сейчас можете забронировать не бомжатник в Бердянске без завтрака за 1000 гривен, а приличный отель с завтраком... Семейный отель расположен в типичном белоснежном бодрумском доме на одной из аутентичных узких улочек Эгейского побережья. Номера отеля Mia Butik с кондиционером и террасой с видом на замок Бодрум добавят удовольствия вашему отдыху. Дети до 6 лет - бесплатно. Ну, если вы хотите круто и по режиму "все включено" с 7-ми разовым питанием и виски, то это - дорого - 380 лир или 1500 гривен в сутки... Дети до 6 лет - бесплатно, дети до 12 -лет - двое (!!!) скидка 50%. Проблемы у меня есть как и у всех, но это точно не Турция с Манавгатом где был в прошлом году или Софией переданной братаном-мусульманином Эрдоганом в Стамбуле под мечеть. Более того не понимаю тех кто рвётся сейчас по привычной инерции в любые курортные места, от Одессы до Антальи, но не осуждаю и не озабочен-жизнью как и здоровьем каждый распоряжается по своему усмотрению если ему больше 18 лет.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||