|
|
![]() Это верно!
Есть невероятно интересные маршруты: - автотрасса - СКОРОСТНАЯ - из Анталии вдоль всего Средиземноморского побережья от Анталии до Олюдениза (с остановками в Олимпусе, Адрасане, Калкане и так далее). На одном из участков вдоль моря есть участок "365 поворотов" - там уникальные бухты, где вы голяком можете быть - и будете один во всей бухте. Я прошел за рулем пару раз по суперзнаменитой "Дороге на Хану" на Гавайях - так она нервно курит в сторонке. - из Стамбула до Анталии - открыта суперскорстная трасса - Германии и не снилось - на Измир. Нет ограничения по скорости, три полосы в каждом направлении. - из Измира до Анталии открыта суперскоростная трасса. - Из Стамбула через Сакарью на Анталию - просто именины сердца - трасса скоростная проходит по ущелью высоких гор - кажется, что вы в Северной Италии и движетесь от Вероны в сторону Австрии. - из Анталии в сторону Конья - суперскоростная высокогорная (!!!) (перевал 2000 м - скорость 120 км в час) трасса - там огромный салон тропических бабочек, музей истории империи Сельджуков, Музей истории техники. Проводятся фестивали танцоров дервишей (только в декабре) - нигде такого в мире нет. - Из Анталии в сторону горнолыжного центра Давраз - по дороге два озера дивной красоты. На берегу рестораны со смешными по украинским меркам ценами и местами отдыха. ![]() Я не займався і не займаюся ні купівлею/продажем, ні пошуком житла в оренду не тільки в Туреччині, а й в будь-якій точці Земної кулі. Мені це не цікаво. За останні 3 роки - я про це говорив - допоміг купити квартири своїм приятелям - одну в 2018 році, іншу в 2019 році. Можу дати і давав тільки свої особисті поради, де б я шукав та що купував би. На сьогодні - незважаючи на докази/думки відомих та досвідчених фахівців із нерухомості в Анталії, які ніколи в житті не були не тільки в Анталії, а й далі Жмеринки, але які прогнозувалли падіння цін на нерухомість - цього не відбулося, навпаки, ціни ростуть щодня і майже кожного дня з"явлються нові будинки, або починаються будівництвом нові будинки, на які особисто я б звернув увагу. Наприклад: зовсім новий компекс з двох будинків від якісного забудовника із дуже вдалим розташуванням оь тут: ![]() Червоне коло - новий комплекс, синім - комплекс, де купили в 2019 році квартиру мої приятелі. Там що цікавого: поруч гірська річка Богачай, можна гуляти та насолоджуватися природою, парки та великі помаранчові сади (скажу по секрету: можна заходити та вільно рвати помаранчі). На березі річки ще й є стадіон. ![]() А де тут дешевизна? В лютому друг літав в Лондон зі Львова 25фунтів і 32 назад - це дійсно було дешево!!!
![]() На Лондон завжди самі дешеві квитки в світі тому що туди НІХТО не літає - спробуй відкрити візу.
Переліт через Лондон будь куди - самий небезпечний/проблемний. Без транзитної візи ніколи вас не посадять на літак, транзитна зона є тільки в Хітроу. Але навіть переліт з пересадкою в Хітроу є можливим, якщо перевізник не ЛОУКОСТ, як у вашого приятеля, а міцна - якщо так в наші часи можна сказати про будь-яку - авіакомпанія. Тобто переліт у сам Лондон ЗАВЖДИ дешевий, але та дешевизна обманлива - реально Ви не нею НЕ зможете скористатися. Тепер беремо рахівницю та рухаємо дерев"яні колісчатка: - на сьогодні українець має доступ у Велику Британію - ДОСТУП ВІДКРИТО (при наявності візи!!!) - на сьогодні українець має доступ в Туреччину - ДОСТУП ВІДКРИТО (віза не потрібна) Але: лоукости літають в Лондон-Лутон - наприклад - щоби з Лутону дістатися до Лондона він заплатить більше, ніж вартує квиток на літак з України. Що Ви будете робити в Лондоні? Дивитися на Букінгемський палац - нема питань. Класна штука. Але: у приятеля син мешкає не в Лондоні, він має візу, а на північ від Лондона - то він ніколи з України не летить в Лондон - нема дурних - крок ліворуч-праворуч - вартує більше, ніж дорого. Тому карколомні маршрути: польскими авіалініями в Польшу. звідти - на Манчестер. І то проблема - поляки відмінили рейси з України, гроші не повертають - хоча відмінили ще в березні. Тому к.к.д дешевих квитків в Лондон = 0. "Є квас та не про Вас..." (прислів"я) Ну і на тему гілки: навіщо Ви або не Ви будете летіти в Лондон? - маєте нерухомість за 350 000 фунтів стерлінгів та хочете посидіти на балконі і випити пива London Pride - нема питань. - маєте бізнес - нема питань, укладайте контракти на постачання з Ісландії в Мелітополь полуниці (зараз в Мелітополі - то південь України) - по 80 гривень. Ну і на тему гілки: навіщо Ви або не Ви будете летіти в Туреччину? - маєте нерухомість за 35 000 фунтів стерлінгів та хочете посидіти на балконі і випити пива Efes - нема питань. - маєте бізнес - нема питань, укладайте контракти на постачання з Туреччини в Запоріжжя помідорів (зараз в Запоріжжі - то південь України - по 30 гривень) - нема питань; можете паралельно укласти контакт на постачання в Дніпро яблук - там зараз по 52 гривні - підйом в 5-10 разів забезпечено! - маєте бажання провести тиждень відпочинку НЕ в бомжатнику "Залізного порту" - нема питань. І ще на тему економіки: у авіаперевізника є розрахунки собівартосі перевезень одного пасажира - то приблизно 50 ойро година перельоту. Ось і рахуйте: 59 -70 ойро - то дорого, чи не дорого за переліт в майже 2 години зі Львова в Анталію. Вас везуть безкоштовно, тобто даром. Ну а в Лондон - субсидія від перевізника. Але й там є економічний сенс. Знаєте скільки коштував квиток - коли тільки WizzAir зайшов Україну - на рейс Львів-Сімферополь - 9 (дев"ять) гривень, але за такою ціною було 2 (два) квитки на кожний рейс, то була рекламна акція. Знаєте скільки коштував квиток - коли тільки WizzAir зайшов Україну - на рейс Київ-Дубай - 9 (дев"ять) гривень, але за такою ціною було 8 (вісім) квитків на рейс, то була рекламна акція. І віза в Дубай коштувала не менше 100 доларів. І Ви самі НЕ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ЇЇ ОФОРМИТИ. НІЯК. Тільки через турфірму в Дубаї через бронювання готелю. То ваш друг ДОРОГО літав: 25 фунтів і 32 назад... Я літав із Сан Францисько в Лас Вегас за 25 доларів в один бік і за 29 доларів в один бік із Лас Вегаса в Лос Анджелес - то дешевше. Ваш друг - як Ви написали - літав у ЛЮТОМУ (то в минулому житті) - так в лютому авіаквиток Львів/Київ/Запоріжжя/Харків-Стамбул коштував 29 (двадцять дев"ять) доларів - то дешевше. Бачите, яка хороша штука - рахівниця із дерв"яними колісчатками. ![]() Из турецкой прессы сегодня: Анталия, туристический рай, стала звездой с мерами предосторожности. Одним из городов с наименьшим количеством случаев была Анталия. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьа як там зараз із подорожами в Румунію і назад?
А Білорусію? Може поселитися на ПМЖ в Румунії? Море ж є. Або Білорусію, але моря нема, зато порядок і дешево і ніякого коронабєсія і карантину.
|
|