Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank, чет весь день слетает довереное устр-во в Файрфоксе 78.0.2 (64-) Я думаю, шо из-за серта. Т.к. доверка слетает если перезагрузить файрфокс, а если не выходить их него, то повторный вход в МАБ обрабатывается нормально
А вот Хром нормально распознает этот серт
Востаннє редагувалось clientage в Сер 22 лип, 2020 13:55, всього редагувалось 1 раз.
Rimlyanin1 написав:Хотів перевипустити кредитку Максимум 2.0 на Red. Переписувався з оператором в додатку, вже почав замовляти перевипуск і оператор зник. Перед цим оператор дуже довго відповідав на кожне речення, хвилин по 10. Таке враження що 1 оператор одночасно спілкується з 100 клієнтів
Rimlyanin1, доброго дня. Перепрошую за цей прикрий випадок. Перевіряю. Відпишусь.
Перевипуск замовлено. З агентом роботу проведемо. Ще раз перепрошую.
Кредитка на базе Платинового (или выше) МастерКарда таки нужна в линейке. Чтобы сервисы в Борисполе работали, ну. У меня, хорошо, до 2024 года карта. А иначе - что, дебеткой придется рассчитываться? Дебетками пользуюсь только для погашения кредиток и наличных операций (один-два раза в месяц), на них всегда ноль, все на ДС. Неудобно будет.