смотрю шо годовые депо вроде рулят - ну у Вас так точно.
вот я сдал валюту в январе и ушёл на гривнедепо под хороший процент. долар кажется здавал около 24, а евро 25 ... 26 депо был на пол года - и сейчас как понимаете это полное попадалово. даже не считал результат сего. уйти сейчас снова на гривнедепо? но проценты совсем не радуют...
сейчас откупился по 27.6 на евро и не смотрел. оно страшно подорожало. хотя многие говорили шо будет паритет. а его нет. почему? думал бакс будет даражать и смогу выгодно загасить кредитку сегодня пришлось сдать 27,71 -= выгода не какая. ещё и дождь
Striker написав:Вот будет хохма, если откатимся к 27.
врядли уже откатимся тут бы на 28 остановится хотя если будет расти как прежде по 20 копеек в день - то в концу недели будет 28.3 сегодня обменки дважды меняли курс все гребут на себя грндепо это полный звиздец
Та да... Краще було вкластися в золото! 1901,05 на часі! Фантастичні цифри! Тепер шлях на 1950! Думаю через декілька днів буде така цифра!
может действительно взять золото? но как? на соседней ветке пишут что не все слитки настоящие и точно пойдём выше 2000?
У меня пока влет с гривнедепо, -25 $ (на ~200 000 грн.), если сравнивать валютными депо хитами. Самый большой влет обеспечил открытый на полгода, в ноябре 2019 (в районе 24 курс). В принципе терпимо.
Долярчик написав:Ну, якщо взяти для простоти розрахунків 100 000грн,то: - 100 000/25,8 = 3 875дол.(серпень минулого року) - а на серпень цього року наросте на депо +14%(17,5%брутто) 11 4 000грн! - тож 114 000/27,8(беру сьогоднішній курс) = 4 100дол. На моменті + 225дол. профіту!
За это же время на долларовом депо с суммы 3875 могло набежать 155 дол , так что профит 70 дол.
А я і не сперечаюсь! Просто, мало хто тримає долари на депо у зв'язку з стахом отримати гривнею по нецікавому курсу!
Нужно всегда сравнивать равноценные продукты , а не сравнивать палец с другими продолговатыми предметами , если вы считаете профит от депозитов , то и сравнивать нужно не только курсовую разницу, но и процентные ставки депо в валюте и гривне , а с матрасным долларом можно сравнивать только матрасную гривну.
Востаннє редагувалось Гурман в Суб 25 лип, 2020 17:50, всього редагувалось 1 раз.
Радник президента з економічних питань Олег Устенко заявив, що нещодавнє розміщення єврооблігацій дозволять зекономити близько мільярда гривень на рік. "Знакова додаткова подія, яка відбулась цього тижня, - це розміщення наших європейських облігацій. Їх було розміщено на 2 млрд доларів. Фактично, вони замістили ті старі борги, які були зроблені раніше попереднім урядом на більш довгий термін і дешевше", - заявив радник президента.
"Золотовалютний резерв країни зараз перебуває на рівні 28,5 млрд дол. Підписані угоди з ЄС, що означає, що найближчим часом ми з вами зможемо отримати програму макрофінансової допомоги в 1,2 млрд євро", - заявив радник президента.
За його словами, "зрада", про яку говорили попередники, про те, що МВФ більше ніколи не дасть грошей - теж не виправдалася.
"2 млрд дол були отримані вчора на зовнішніх ринках, тому золотовалютні резерви будуть досить швидко поповнені і підуть за позначку у 30 млрд дол", - зазначив Устенко.
Вернулся с того света (коронавирусного отделения) Статистика слегонца привирает - по одной только моей палате из 13 тех, кто при мне поменялся, не нашли только у двух. Я второй.
Долярчик написав:25,80 - хоч можу трохи помилятись (треба в архіви форуму глянути)
и какой результат выходит?
Ну, якщо взяти для простоти розрахунків 100 000грн,то: - 100 000/25,8 = 3 875дол.(серпень минулого року) - а на серпень цього року наросте на депо +14%(17,5%брутто) 11 4 000грн! - тож 114 000/27,8(беру сьогоднішній курс) = 4 100дол. На моменті + 225дол. профіту!
5.8% дохідності в доларах, тупо куплене эвро за 1.08 та злити за 1,16 дало 7.4% за коротший період. учись студєнт!