Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В мене в сім'ї дві картки, то тепер по обом і категорії і % однакові, хоча 2-га картка мало використовується, раніше були розбіжності, що давало можливість для маневру.
Ой+ написав:В мене в сім'ї дві картки, то тепер по обом і категорії і % однакові, хоча 2-га картка мало використовується, раніше були розбіжності, що давало можливість для маневру.
поделитесь ссылкой на альфа-коннект , раздумываю , стоит ли перевыпускать
Обмеження в нарахуванні підвищених бонусів по опції «Підвищені категорії»
3 000 бонусів/ місяць за безготівкові операції (в т.ч. токенізовані операції) сплачені безпосередньо карткою або за допомогою гаджетів (смартфона, годинника тощо).
То есть я правильно понимаю, что при оплате на сайте Укрзализныци бонусов не будет?
Vert написав:Обмеження в нарахуванні підвищених бонусів по опції «Підвищені категорії»
3 000 бонусів/ місяць за безготівкові операції (в т.ч. токенізовані операції) сплачені безпосередньо карткою або за допомогою гаджетів (смартфона, годинника тощо).
То есть я правильно понимаю, что при оплате на сайте Укрзализныци бонусов не будет?