freeze написав:Полистал знаменитые польско-белорусские телеграмм каналы. Общее впечатление - дровишки закончились, блицкриг по устранению Бацьки откровенно не получился, забастовки тоже вялые, виагру из за бугра, что с Запада, что с Востока никто не подкидывает, можем расходиться минимум на год.
Все как-то увяло аккурат после общения Меркель с Путиным. Интересно, что он ей такого интересного сказал?
Скажу відверто - не подобається мені "мирний" характер протесту. Ось в 2004 Майдан був мирний - це правильно, тому що протестували проти фальсифікацій а не проти насилля і не проти диктатора. В 2013/14 вже був не мирний протест(фактично з самого початку люди огризались ОМОНу, барикади з"явилися зразу) - бо протестували проти насилля(побиття студентів) + проти диктатора(Яник вже формувався як диктатор). Лука - диктатор з 26-літнім стажем. Фізично усував своїх конкурентів. Силою розігнав протести в 2010. Посадив в тюрму майже УСІХ своїх конкурентів в 2010. По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму. Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")
andrijk777 написав:Скажу відверто - не подобається мені "мирний" характер протесту. Ось в 2004 Майдан був мирний - це правильно, тому що протестували проти фальсифікацій а не проти насилля і не проти диктатора. В 2013/14 вже був не мирний протест(фактично з самого початку люди огризались ОМОНу, барикади з"явилися зразу) - бо протестували проти насилля(побиття студентів) + проти диктатора(Яник вже формувався як диктатор). Лука - диктатор з 26-літнім стажем. Фізично усував своїх конкурентів. Силою розігнав протести в 2010. Посадив в тюрму майже УСІХ своїх конкурентів в 2010. По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму. Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")
вспомните Гонгадзе , вспомните кучу наших журналистов и активистов , за них тоже никто не ответил , козлов отпущения может и нашли - показали , а заказчиков - нет
andrijk777 написав:Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")
Вони проти українського Майдану, тобто, не хочуть послати безусого фюрера, і намагаються реалізувати вірменський сценарій. По вірменському достатньо було страйків і перекриття доріг, і старий дракон сам пішов. Тільки Лукашенко не Саргсян, а земляк Януковича, і його можна убрати тільки штурмом. Але тоді Путін надає по с..аці, а вони чого не хочуть. Ще не зрозуміли бульбаші, що головний ворог не вусатий тарган, а безусий.
andrijk777 написав:По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму. Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")
Якби українців так потовкли, то на наступні протести вони б вийшли в ось такій екіпіровці, а не з квіточками.
andrijk777 написав:По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму. Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")
Якби українців так потовкли, то на наступні протести вони б вийшли в ось такій екіпіровці, а не з квіточками.
Які українці? Це ж група грузинських снайперів. Хіба не видно?
"Последний политик в Беларуси будет тот, который предложит построить стену между Беларусью и Россией. Почему? А потому что наш экспорт - 50% - это РФ, ресурсы ключевые мы получаем из РФ.
Всё как я и писал. "Оппозиция" Белоруси совершенно не против РФ, они очень даже за
"Мы не признаем официальные цифры, озвученные ЦИК и требуем полной и безоговорочной отставки Александра Лукашенко и отставки ЦИК во главе с Лидией Ермошиной", - говорится в обращении.
"Последний политик в Беларуси будет тот, который предложит построить стену между Беларусью и Россией. Почему? А потому что наш экспорт - 50% - это РФ, ресурсы ключевые мы получаем из РФ.
Всё как я и писал. "Оппозиция" Белоруси совершенно не против РФ, они очень даже за
Так не тільки опозиція, всі білоруси не проти Росії. А що тут такого? Росія на них не нападала, спонсорувала їх дешевими нафтою/газом, ринок збуту величезний. Все логічно. Ще таке спостереження: коли Білорусії Росія перекривала газ, а цього року - перекривала нафту - то там це сприймається як "проблеми Лукашенка". Коли Україні Росія перекривала газ - то це були проблеми України. А там це "особисті проблеми Лукашенка". Лука в них внатурі був як бацька.