Політична ситуація в Білорусі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 5556575859 ... 150>
Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 13:24

freeze написав:Полистал знаменитые польско-белорусские телеграмм каналы.
Общее впечатление - дровишки закончились, блицкриг по устранению Бацьки откровенно не получился, забастовки тоже вялые, виагру из за бугра, что с Запада, что с Востока никто не подкидывает, можем расходиться минимум на год.

Все как-то увяло аккурат после общения Меркель с Путиным. Интересно, что он ей такого интересного сказал?
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 13:35

Re: Політична ситуація в Білорусі

antey1969 написав:Все как-то увяло аккурат после общения Меркель с Путиным. Интересно, что он ей такого интересного сказал?

Це вона йому: Путін, Хело, ла-ла-ла-лааа..
От він і зав'яв, з протестами проти ненависного Луки.
Конспірологи хренові...
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 14:55

Скажу відверто - не подобається мені "мирний" характер протесту.
Ось в 2004 Майдан був мирний - це правильно, тому що протестували проти фальсифікацій а не проти насилля і не проти диктатора.
В 2013/14 вже був не мирний протест(фактично з самого початку люди огризались ОМОНу, барикади з"явилися зразу) - бо протестували проти насилля(побиття студентів) + проти диктатора(Яник вже формувався як диктатор).
Лука - диктатор з 26-літнім стажем. Фізично усував своїх конкурентів. Силою розігнав протести в 2010. Посадив в тюрму майже УСІХ своїх конкурентів в 2010. По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму.
Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 15:09

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 15:23

andrijk777 написав:Скажу відверто - не подобається мені "мирний" характер протесту.
Ось в 2004 Майдан був мирний - це правильно, тому що протестували проти фальсифікацій а не проти насилля і не проти диктатора.
В 2013/14 вже був не мирний протест(фактично з самого початку люди огризались ОМОНу, барикади з"явилися зразу) - бо протестували проти насилля(побиття студентів) + проти диктатора(Яник вже формувався як диктатор).
Лука - диктатор з 26-літнім стажем. Фізично усував своїх конкурентів. Силою розігнав протести в 2010. Посадив в тюрму майже УСІХ своїх конкурентів в 2010. По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму.
Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")

вспомните Гонгадзе , вспомните кучу наших журналистов и активистов , за них тоже никто не ответил , козлов отпущения может и нашли - показали , а заказчиков - нет
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 15:34

Re: Політична ситуація в Білорусі

andrijk777 написав:Причин не знаю, але бачу можливі 2 причини: 1. Бояться побиття(тобто зашугані вони). 2. Такий у них менталітет(тобто "тэрпили")

Вони проти українського Майдану, тобто, не хочуть послати безусого фюрера, і намагаються реалізувати вірменський сценарій. По вірменському достатньо було страйків і перекриття доріг, і старий дракон сам пішов. Тільки Лукашенко не Саргсян, а земляк Януковича, і його можна убрати тільки штурмом.
Але тоді Путін надає по с..аці, а вони чого не хочуть. Ще не зрозуміли бульбаші, що головний ворог не вусатий тарган, а безусий.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 16:10

andrijk777 написав:По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму.

Якби українців так потовкли, то на наступні протести вони б вийшли в ось такій екіпіровці, а не з квіточками.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 16:15

Schmit написав:
  andrijk777 написав:По-звірячому побив людей, часто безневинних. - після цього всього вони підкреслено мирно протестують..... ну не знаю... якось не логічно це по-моєму.

Якби українців так потовкли, то на наступні протести вони б вийшли в ось такій екіпіровці, а не з квіточками.

Які українці? Це ж група грузинських снайперів. Хіба не видно? :D :D :D
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 18:11

2020-08-20

2020-08-20

1) В Беларуси открыли дело о захвате власти оппозицией

Если это преступление, в Беларуси проблемы с законом: координационный совет об обвинениях
В координационном совете Беларуси прокомментировали выдвинутые против них обвинения в захвате государственной власти

2) Оппозиция Беларуси хочет "самых добрых" отношений с Россией и остальными
"Последний политик в Беларуси будет тот, который предложит построить стену между Беларусью и Россией. Почему? А потому что наш экспорт - 50% - это РФ, ресурсы ключевые мы получаем из РФ.

Всё как я и писал. "Оппозиция" Белоруси совершенно не против РФ, они очень даже за

3) Забастовки не будет, но мы хотим быть услышанными. В Витебске протестуют железнодорожники
"Мы не признаем официальные цифры, озвученные ЦИК и требуем полной и безоговорочной отставки Александра Лукашенко и отставки ЦИК во главе с Лидией Ермошиной", - говорится в обращении.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2020 18:43

pesikot написав:2) Оппозиция Беларуси хочет "самых добрых" отношений с Россией и остальными
"Последний политик в Беларуси будет тот, который предложит построить стену между Беларусью и Россией. Почему? А потому что наш экспорт - 50% - это РФ, ресурсы ключевые мы получаем из РФ.

Всё как я и писал. "Оппозиция" Белоруси совершенно не против РФ, они очень даже за

Так не тільки опозиція, всі білоруси не проти Росії.
А що тут такого?
Росія на них не нападала, спонсорувала їх дешевими нафтою/газом, ринок збуту величезний.
Все логічно.
Ще таке спостереження: коли Білорусії Росія перекривала газ, а цього року - перекривала нафту - то там це сприймається як "проблеми Лукашенка".
Коли Україні Росія перекривала газ - то це були проблеми України.
А там це "особисті проблеми Лукашенка". Лука в них внатурі був як бацька.
andrijk777

Профіль

#<1 ... 5556575859 ... 150>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор