Перше
Якщо щось ввижається - хрестись,може допоможе
Друге - для мене менше десяти і більше п'яти в гривнях - також мульйонер....
Можеш це заперечити чимось крім власних вражень?
|
|
Перше Якщо щось ввижається - хрестись,може допоможе Друге - для мене менше десяти і більше п'яти в гривнях - також мульйонер.... Можеш це заперечити чимось крім власних вражень?
Будивельник
Чем ты там занимался и что подтирал, какой там у тебя чоловичий обов язок - это твои проблемы)) Я трішки на другом уровне и с другим родом занятий имел дело. И не тупи. Начал-то ты с обязанностей всл (по ним я тебя и просветил)., а перескочил на мужской. То есть ко всем мужчинам.
Re: Політична ситуація в БілорусіЯ ж казав -дурник А звідки тобі приснилось ,що педераційники ,взявши нас в тісні обійми а - не відправлять твоїх дітей в Сірію(так як вони це роблять з кримчанами чи ОРДЛОвцями) б - не заберуть на новий міст для ротенбергів чи сили сибіру 2 - гроші з нашої системи охорони здовровя? Так що я тому й казав Виконувати чужі накази - ти готовий)без привязки до того розумні це накази чи шкідливі) Протирати штани- ти навчився Думати - ніколи не вмів і вже не навчишся
del
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 21 сер, 2020 22:22, всього редагувалось 1 раз.
Вякнути,а-ля скабєєва - можна будь-яку дурницю Ти давай підтвердження того ,що дієслово сколотив стосується виключно доларів і цифри більше десяти мільйонів... А то прийдеться тобі шнобєлєвську по філології, або скабєєвську по пропаганді - отримувати.
Ты читать научись-то. Какие тесные обиймы. Какая Сирия? Не фантазируйте чушь. Рашке за счастье хотя бы формально было, просто формально затащить в тайожный союз. А по реалу -- Янык бы обещал до второго пришествия. Ему и нашим олигархам даже просто обіймы не нужны. А ты, как всегда, утрируешь для аргументации. Тесные)) Да, и главное -- какие нафиг объятия кого-то пуйлу позволит Запад?! Его щимят и будут щемить, как зайца. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 21 сер, 2020 21:44, всього редагувалось 1 раз.
Дна у тебя точно нет)) Начал с подтирания дупы, теперь до голубизну дошёл. Какую чушь сгенеришь ещё? Генератор глупости у тебя отменный.
Re: Політична ситуація в БілорусіАналіз - це не твоє.. Перше Ти вважаєш ,що якщо прапор над адміністрацією Жовто-Блакитний - значить все робиться на благо України... Я даю запитання а - де зараз Міністр Оборони до 2013 року? б - де зараз Міністр охорони здоровя до 2013 року в - де зараз Премєр-міністр до 2013 року в - де зараз Президент України до 2013 року г - де зараз Голова НБУ до 2013 року В росії.. То чи треба було росії вішати свій триколор над АП Президента України?
Ты опять утрировал. На основании того, что прижатые в угол обычные хапуги-можновладци-чинуши сбежали в рашку, сделал вывод - о полном их подчинении рашке. А НГШ ЗСУ Замана, реально в отличие от МО управляющий войсками и отказавшийся вводить войска в Киев, где? Вот такое подчинение рашке, что своего НГШ не могли даже назначить... И таких позиций море... С логикой у тебя проблемы. Ты упрощаешь и утрируешь, как тебе захочется-выгодно. Дала б Европа Янеку денег, то подписал бы он ассоциацию. Контроль рашкой ... и Янек реально подготовивший ассоциацию с ЕС практически до только подписи. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 21 сер, 2020 21:57, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||