ligin123 написав:гривны.
про валюту ничего не известно.
Поздравляю первых счастливчиков! В среду сам попробую. Но есть проблема - нет одного моего депозита в базе Родовода
|
|
Поздравляю первых счастливчиков! В среду сам попробую. Но есть проблема - нет одного моего депозита в базе Родовода
я тоже поздравляю первых"" пионеров"" в получении денег,На форуме Надры нам уже чуть-чуть завидуют,пишут что в УПБ начали отдавать депо,Дай Бог, чтоб и они получили свои деньги,искренне им желаю.Ну и нам ,конечно всем.
Хм...а как они это объясняют. Может технически они не могут два раза регистрировать. И нужно понимать так, что если Вы уже зарегистрировались, то по второму договору в момент встречи все порешается...
Спасибо за подробный рассказ с позитивными новостями. Востаннє редагувалось Bons в Пон 23 лис, 2009 14:46, всього редагувалось 1 раз.
Владик
депозиты выдают если сумма превышает 150000грн полностью?кто то знает информацию? заранее спасибо
Кто знает принцип по которому выбирается отделение банка куда необходимо явиться для переоформления. Мне сегодня на электронку пришло сообщение - предлагают прибыть в Днепропетровское рег. упр., а я живу в Донецкой обл и договора заключал с местным отделением банка и расстояние от моего города до Днепра 300км. А если еще и обратно...
Виплата грошових коштів здійснюватиметься з 23.11.2009 р. у наступному порядку (варіанти отримання та розмір розподілу коштів обираються Вами самостійно): В сумі до 150 тисяч гривень (або еквівалент) - у повному обсязі шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»; * отримання у через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК". В сумі понад 150 тисяч гривень (або еквівалент): 1-ша частина: максимум 30% загальної суми мінімум еквівалент 150 тисяч гривень шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ "РОДОВІД БАНК"; * отримання через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК", 2-га частина: видача залишку коштів буде відбуватися наступним шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»; * отримання через касу АТ "РОДОВІД БАНК" в 2-гу чергу (після закінчення банком обслуговування клієнтів, що зареєстровані у черзі та обслуговуються в перший раз). Виплата грошових коштів за валютними рахунками здійснюється (за визначеним порядком): * у гривнях за курсом, встановленим Національним банком України на день проведення операції * шляхом безготівкового переказу валюти на валютний депозит у АТ «РОДОВІД БАНК». З повагою, Щиро Ваш РОДОВІД БАНК http://www.helpukrprombank.com/ukr/princip.php
cоседка вернулась - записали на февраль, согласно таблицы. по незаконченному сказали обращаться в декабре. може таблица и не фигня сумі понад 150 тисяч гривень (або еквівалент):
1-ша частина: максимум 30% загальної суми мінімум еквівалент 150 тисяч гривень шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ "РОДОВІД БАНК"; * отримання через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК", 2-га частина: видача залишку коштів буде відбуватися наступним шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»; * отримання через касу АТ "РОДОВІД БАНК" в 2-гу чергу (після закінчення банком обслуговування клієнтів, що зареєстровані у черзі та обслуговуються в перший раз). Т.е. в первый раз дадут только 30 % от общей суммы вклада ,? Поясните , пожалуйста!
|
|