Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
chipmunk написав:Теж прийшли ці 60 оплат. Ну спробую на булочках ціною 1.49грн
Таак, яйця зараз по 1.60 в АТБ, но можна 1 цукерку за 1грн або яблуко 50..70г теж на 1грн. Касирка в мене вже тямуща, по 5 цукерок різними чеками шпандоріт за раз.
Не позорьте свої ікла, робіть покупки у Сільпо через додаток! )) Не яйця, так ванільний цукор чи щотамще...
Зачем? Скорее всего он и так свои 500 имеет и нет смысла еще где-то играться в КБ.
clientage написав:Таак, яйця зараз по 1.60 в АТБ, но можна 1 цукерку за 1грн або яблуко 50..70г теж на 1грн. Касирка в мене вже тямуща, по 5 цукерок різними чеками шпандоріт за раз.
Не позорьте свої ікла, робіть покупки у Сільпо через додаток! )) Не яйця, так ванільний цукор чи щотамще...
Зачем? Скорее всего он и так свои 500 имеет и нет смысла еще где-то играться в КБ.
Так 500+200. Нее? Вот думаю на ванільний цукор таки перейти через апликуху у Сільпо. Тёща прироги с яблоками классные печет.
ПС. У меня чот в вэб-ИБ не пополняется карта, выбивает из ИБ после ввода 3Д-сек. Вот подобное есть у Алки в Хроме, а тут и из под Файфокса вылетает. Через апликуху все норм.
Boundless написав:А вы обратили внимание: 4.2. Не відповідають умовам Акції та не включаються в розрахунок з метою встановлення
факту досягнення Учасником кількості Транзакцій щодо умов Акції:
4.2.1. транзакції, здійснені до 00:00 дати отримання Учасником СМС-запрошення до
реєстрації у Акції або після 24:00 дати останнього дня певної конкретної акції згідно СМС-
запрошення та інформації на сайті Акції, за Київським часом;
Ну даа, всьо чОтко Пришел приказ, получили боекомплект, вышли на линию огня и произвели залп из 30 (или 60) орудий. Дальше быстро отошли в район прикрытия, почитили стволы, и зачехлили орудия до следующего приказа...
Востаннє редагувалось clientage в Чет 10 вер, 2020 18:55, всього редагувалось 1 раз.