Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Ещё прикол: за трансфер со счета в одном банке на счёт в другом банке на сумму примерно в 1,5 миллиона гривен была удержана комиссия 25 лир или примерно 80 (восемьдесят) гривен. Правда, прикольно?
в Укргазі безплатно через їх мобільний додаток при оплаті по реквізитам хіхі
akurt написав:Ещё прикол: за трансфер со счета в одном банке на счёт в другом банке на сумму примерно в 1,5 миллиона гривен была удержана комиссия 25 лир или примерно 80 (восемьдесят) гривен. Правда, прикольно?
1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %
1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %
в моно %, але не більше 190 грн але до чого моно, може давай візьмем турецький банк який жахне % огого
Із задоволенням читаю кожного дня київську гілку - НЕ тому, що мене хоч якось хвилює КРЖН - я зовсім не розумію, навіщо кияни/некияни вже вивчають можливість купівлі залізобетонних паралелепіпедів по 2500-4000 (!!!!!!!!) доларів за квадрат бетонної підлоги - а просто цікаво читати думки реально розумних активних форумчан. Інколи один одному скубуть чуби, але реально розумні люди... Ну і також на інших гілках багато цікавого...
change_pm написав:- з укробанків геть, - з бакса геть (до середини жовтня) - евро, фунт, франк, - якщо знайдете де, вкладайте в золото на корекціях.
Так ось другий день вивчаюю досить цікавий новий для мене фінансовий інстумент... Як з"язувалося: - просто шляхом натискання кнопочок в інет-банкінку можна купувати на відкритий просто в інет-банкінгу рахунок в золоті - те саме золото, причому НЕ зливками штампованими, як у Приваті, наприклад, а просто грамами або унціями - на власний розсуд. Тобто можна купити навіть на 5 доларів, наприклад, або на 2 долари наприклад - як хочеш та скільки хочеш... - купувати можна як за долари зі свого рахунку, так і в турецьких лірах зі свого рахунку (тут можна зробити так: "впіймати" максимум вартості долара до ліри - а потім "ловити" мінімум вартості ціни золота в турецьких лірах). - ВАЖЛИВО: продаж/купівля золота ведеться за курсом міжнародного ринку з маржою 1 (ОДИН) відсоток на купівлю та 0,6% (!!!) на продаж. Наприклад, вчора - 1 грам золота: - купити можна за 63,2911 USD - ціна світового ринку на момент мого моніторінгу: 62,65 USD - продати куплене раніше 62,2944 USD (Станом на п"ятницю на 17:13)
- Для порівняння (не бийте сильно, якщо помиляюся - я це питання вперше вивчаю): маржа Привату на купівлю у Вас золота - МІНУС 12%, на продаж вам +8 (вісім).
По состоянию на 4 сентября 2020 вклады в иностранной валюте у граждан Турецкой республики увеличились на 179 миллионов долларов до 135 миллиардов 228 миллионов долларов.
135 228 000 000 долларов США.
По данным Института статистики Турецкой республики в стране проживают 83 миллиона 154 тысячи 997 человек. По сравнению с 2019 годом население страны увеличилось на 1 миллион 151 тысячу 115 человек. Изменилась структура сбережений граждан страны: В то время как депозиты граждан в ДОЛЛАРАХ США уменьшились на 59 миллионов долларов, вклады в драгоценных металлах, включая золото, увеличились на 347 миллионов долларов. Депозиты жителей страны в драгоценных металлах, включая золото, составили на 4 сентября 2020 33 миллиарда 203 миллиона долларов.
Цікаво, але враження, що турки слухають change_pm... (нагадаю, гадалки та ясновидці не рідше 2-х раз на тиждень розказують на цій гілці, що то - мій клон чи я його клон... хі-хі...)
akurt На золотій гілці цього форуму форумчане вже доповіли, що золото в українських банках купити не можна! До того ж купюючи зливок, є шанси отримати вольфрам ))))
зі. Моє імхо, що турецька банківська система в плані функціонала - найкраща в світі. І золото ти можеш купити, і інвестувати в акції/бонди. Були б грощі
ззі. Ще одне імхо, що золото в турецькому банку реальне, тому що при купівлі в банку, проходить реальна купівля на Стамбульській біржі. Якщо захочете, можете забрати зливки додому (не знаю, як довго треба чекати, щоб видали), але віддадуть.
зззі. І можна відкрити депозит в золоті. Ставки малі, але на все наразі ставки малі. Ставки від 0.05% до 0.30. По баксу так само.
Деякі кажуть, що золото лише метал, а не валюта. Так їм турецьки банки відповідають - ось депозит, ось ваш дохід, який це метал? Це грощі! Найкращі в світі грощі. (це мої слова вже)
Тому ФРС друкуй бакси, ОЙЦБ друкуй ойро - ми золоті жуки будемо лише в захваті
change_pm написав:akurt На золотій гілці цього форуму форумчане вже доповіли, що золото в українських банках купити не можна! До того ж купюючи зливок, є шанси отримати вольфрам ))))
зі. Моє імхо, що турецька банківська система в плані функціонала - найкраща в світі. І золото ти можеш купити, і інвестувати в акції/бонди. Були б грощі
ззі. Ще одне імхо, що золото в турецькому банку реальне, тому що при купівлі в банку, проходить реальна купівля на Стамбульській біржі. Якщо захочете, можете забрати зливки додому (не знаю, як довго треба чекати, щоб видали), але віддадуть.
зззі. І можна відкрити депозит в золоті. Ставки малі, але на все наразі ставки малі. Ставки від 0.05% до 0.30. По баксу так само.
Деякі кажуть, що золото лише метал, а не валюта. Так їм турецьки банки відповідають - ось депозит, ось ваш дохід, який це метал? Це грощі! Найкращі в світі грощі. (це мої слова вже)
Тому ФРС друкуй бакси, ОЙЦБ друкуй ойро - ми золоті жуки будемо лише в захваті
Мизантрóп Якщо не важко, перевір наявність золота в банку?
Аналитик Альпари Максим Пархоменко оценивает золотые депозиты более скептически. По его словам, в Украине совершенно неразвита практика подобных продуктов, их предлагают слишком мало банков. Более того, гарантия вкладов ФГВФЛ на депозиты в золоте не распространяется. Номинальная ставка при этом находится на низком уровне. Если стоимость драгметалла вырастет на мировых рынках, есть возможность получить дополнительный доход. Но ситуация может быть и обратной: золото подешевеет, и это ударит по карману вкладчика.
Друзья/товарищи! Подскажите, плз, какой расклад на сейчас по поездке на авто в Турцию. Планирую в конце сентября двигать с семьей. Акурт, проясните, по возможности, как обстоят дела с ужесточением карантина в любимой Анталии? Заранее благодарен.