Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 755756757758759 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2020 17:30

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Ещё прикол: за трансфер со счета в одном банке на счёт в другом банке на сумму примерно в 1,5 миллиона гривен была удержана комиссия 25 лир или примерно 80 (восемьдесят) гривен.
Правда, прикольно?

в Укргазі безплатно через їх мобільний додаток при оплаті по реквізитам
хіхі
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2020 18:44

flyman написав:
  akurt написав:Ещё прикол: за трансфер со счета в одном банке на счёт в другом банке на сумму примерно в 1,5 миллиона гривен была удержана комиссия 25 лир или примерно 80 (восемьдесят) гривен.
Правда, прикольно?

хіхі

1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2020 19:12

change_pm написав:
  flyman написав:
Правда, прикольно?

хіхі

1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %

В Альфі 150 тисяч.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2020 23:27

change_pm написав:
  flyman написав:
Правда, прикольно?

хіхі

в моно %, але не більше 190 грн
але до чого моно,
може давай візьмем турецький банк який жахне % огого
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 вер, 2020 08:56

change_pm написав:1.5 млн безкоштовно? В Моно, наприклад, до 20 тис в місяць безкоштовно, а потім вже %

flyman написав:в моно %, але не більше 190 грн
але до чого моно,
може давай візьмем турецький банк який жахне % огого

Флай, я тебе не питав про Моно. Я про нього і сам знаю.

Я питав, скільки буде коштувати переказ 1.5 млн грн в Укргазі, який ти навів, як приклад безкоштовного перерахування коштів.

Так скільки буде коштувати перерахувати 1.5 млн грн з Укргаза в інший банк?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 вер, 2020 11:33

Із задоволенням читаю кожного дня київську гілку - НЕ тому, що мене хоч якось хвилює КРЖН - я зовсім не розумію, навіщо кияни/некияни вже вивчають можливість купівлі залізобетонних паралелепіпедів по 2500-4000 (!!!!!!!!) доларів за квадрат бетонної підлоги - а просто цікаво читати думки реально розумних активних форумчан. Інколи один одному скубуть чуби, але реально розумні люди...
Ну і також на інших гілках багато цікавого...
  change_pm написав:- з укробанків геть,
- з бакса геть (до середини жовтня) - евро, фунт, франк,
- якщо знайдете де, вкладайте в золото на корекціях.

Так ось другий день вивчаюю досить цікавий новий для мене фінансовий інстумент...
Як з"язувалося:
- просто шляхом натискання кнопочок в інет-банкінку можна купувати на відкритий просто в інет-банкінгу рахунок в золоті - те саме золото, причому НЕ зливками штампованими, як у Приваті, наприклад, а просто грамами або унціями - на власний розсуд. Тобто можна купити навіть на 5 доларів, наприклад, або на 2 долари наприклад - як хочеш та скільки хочеш...
- купувати можна як за долари зі свого рахунку, так і в турецьких лірах зі свого рахунку (тут можна зробити так: "впіймати" максимум вартості долара до ліри - а потім "ловити" мінімум вартості ціни золота в турецьких лірах).
- ВАЖЛИВО: продаж/купівля золота ведеться за курсом міжнародного ринку з маржою 1 (ОДИН) відсоток на купівлю та 0,6% (!!!) на продаж.
Наприклад, вчора - 1 грам золота:
- купити можна за 63,2911 USD
- ціна світового ринку на момент мого моніторінгу: 62,65 USD
- продати куплене раніше 62,2944 USD
(Станом на п"ятницю на 17:13)

- Для порівняння (не бийте сильно, якщо помиляюся - я це питання вперше вивчаю): маржа Привату на купівлю у Вас золота - МІНУС 12%, на продаж вам +8 (вісім).

Ну і для інформації:
(за матеріалами https://www.sozcu.com.tr/)

По состоянию на 4 сентября 2020 вклады в иностранной валюте у граждан Турецкой республики увеличились на 179 миллионов долларов до 135 миллиардов 228 миллионов долларов.

135 228 000 000 долларов США.

По данным Института статистики Турецкой республики в стране проживают 83 миллиона 154 тысячи 997 человек. По сравнению с 2019 годом население страны увеличилось на 1 миллион 151 тысячу 115 человек.
Изменилась структура сбережений граждан страны:
В то время как депозиты граждан в ДОЛЛАРАХ США уменьшились на 59 миллионов долларов, вклады в драгоценных металлах, включая золото, увеличились на 347 миллионов долларов.
Депозиты жителей страны в драгоценных металлах, включая золото, составили на 4 сентября 2020 33 миллиарда 203 миллиона долларов.

Цікаво, але враження, що турки слухають change_pm...
(нагадаю, гадалки та ясновидці не рідше 2-х раз на тиждень розказують на цій гілці, що то - мій клон чи я його клон... хі-хі...)
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 12 вер, 2020 12:47

akurt
На золотій гілці цього форуму форумчане вже доповіли, що золото в українських банках купити не можна!
До того ж купюючи зливок, є шанси отримати вольфрам ))))

зі. Моє імхо, що турецька банківська система в плані функціонала - найкраща в світі.
І золото ти можеш купити, і інвестувати в акції/бонди. Були б грощі :D

ззі. Ще одне імхо, що золото в турецькому банку реальне, тому що при купівлі в банку, проходить реальна купівля на Стамбульській біржі. Якщо захочете, можете забрати зливки додому (не знаю, як довго треба чекати, щоб видали), але віддадуть.

зззі. І можна відкрити депозит в золоті. Ставки малі, але на все наразі ставки малі.
Ставки від 0.05% до 0.30. По баксу так само.

Деякі кажуть, що золото лише метал, а не валюта.
Так їм турецьки банки відповідають - ось депозит, ось ваш дохід, який це метал?
Це грощі! Найкращі в світі грощі. (це мої слова вже)

Тому ФРС друкуй бакси, ОЙЦБ друкуй ойро - ми золоті жуки будемо лише в захваті 8)
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 вер, 2020 12:58

change_pm написав:akurt
На золотій гілці цього форуму форумчане вже доповіли, що золото в українських банках купити не можна!
До того ж купюючи зливок, є шанси отримати вольфрам ))))

зі. Моє імхо, що турецька банківська система в плані функціонала - найкраща в світі.
І золото ти можеш купити, і інвестувати в акції/бонди. Були б грощі :D

ззі. Ще одне імхо, що золото в турецькому банку реальне, тому що при купівлі в банку, проходить реальна купівля на Стамбульській біржі. Якщо захочете, можете забрати зливки додому (не знаю, як довго треба чекати, щоб видали), але віддадуть.

зззі. І можна відкрити депозит в золоті. Ставки малі, але на все наразі ставки малі.
Ставки від 0.05% до 0.30. По баксу так само.

Деякі кажуть, що золото лише метал, а не валюта.
Так їм турецьки банки відповідають - ось депозит, ось ваш дохід, який це метал?
Це грощі! Найкращі в світі грощі. (це мої слова вже)

Тому ФРС друкуй бакси, ОЙЦБ друкуй ойро - ми золоті жуки будемо лише в захваті 8)

https://concord.ua/ru/deposit/zolotij у соседок,пока они соседки))

С драгметалами надо внимательно,а не наугад
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 вер, 2020 13:06

Мизантрóп
Якщо не важко, перевір наявність золота в банку?
Аналитик Альпари Максим Пархоменко оценивает золотые депозиты более скептически. По его словам, в Украине совершенно неразвита практика подобных продуктов, их предлагают слишком мало банков. Более того, гарантия вкладов ФГВФЛ на депозиты в золоте не распространяется. Номинальная ставка при этом находится на низком уровне. Если стоимость драгметалла вырастет на мировых рынках, есть возможность получить дополнительный доход. Но ситуация может быть и обратной: золото подешевеет, и это ударит по карману вкладчика.

https://minfin.com.ua/2017/07/06/28766810/
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 вер, 2020 13:11

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Друзья/товарищи! Подскажите, плз, какой расклад на сейчас по поездке на авто в Турцию. Планирую в конце сентября двигать с семьей. Акурт, проясните, по возможности, как обстоят дела с ужесточением карантина в любимой Анталии? Заранее благодарен.

Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Alex_V_K_79

Подякував: 227 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

#<1 ... 755756757758759 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей