Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
greenozon написав:Продовжуєм Санта-Барбару, 3156 серія! коротко, далі падаєм, за винятком Ідеї - несподіване різке підвищення, невже справи в Польщі відгукнулись в неньці..
Какая-то странная выборка от 11,5% Лично я вчера открыла депозит под 12,5% с пополнением, PIN-банк.
greenozon написав:Продовжуєм Санта-Барбару, 3156 серія! коротко, далі падаєм, за винятком Ідеї - несподіване різке підвищення, невже справи в Польщі відгукнулись в неньці..
Какая-то странная выборка от 11,5% Лично я вчера открыла депозит под 12,5% с пополнением, PIN-банк.
какая для вас мин. ставка в гривне по котрой вы готовы ее хранить в этой валюте ?
Це огляд депозитних ставок у великих банках с деп.портфелем понад 1 млрд грн, а PIN банк до таких не відноситься