Крохобор, блин...
|
|
А давно Приват стал брать комиссию за СЕП не 3 грн, а 5 грн?
Крохобор, блин...
Давно уже слышу мнения, что, мол Приват после огосударствления медленно но уверенно превращается во второй Ощад. Всегда считал такие мнения сильным преувеличением. Считал до сегодняшнего дня. По итогам визита в отделение отправил отзыв на help@pb.ua (было много свободного времени в очереди), продублирую его и здесь.
Вітаю. Сьогодні, 1 жовтня 2020 р. я звернувся у відділення ПриватБанку у м.Київ, вул.Білоруська, 10/18 з метою перевипуску Карти для виплат, у якої закінчився термін дії. Мене обслуговувала спеціаліст банку В.М. Карту я отримав. Ні про які додаткові послуги я спеціаліста не просив і не питав, і спеціаліст про них не згадувала. Проте невдовзі після відвідування відділення банку я дізнався, що на мене оформлений договір страхування від нещасного випадку з 4 жовтня, а також, що я нібито подавав заявку на збільшення кредитного ліміту до 75 тис. грн (банк заявку відхилив). Довожу до відома банку, що послуги страхування мене наразі не цікавлять, і договір був оформлений без мого відома. А також, я не подавав заявки на підвищення кредитного ліміту. Напевно, ці дії стали наслідком помилок у роботі програмного забезпечення банку або помилок банківського спеціаліста. З повагою, Дон Хуліо Добавлю, что страховку я отменил в Приват24, а вечером мне отзвонилась роботетя из Альфы, напаривала кредитку (у меня в Альфе только дебетки). Совпадение?.. Re: ПриватбанкJulio, в следующий раз берите пустую болванку у менеджера и делайте перевыпуск самостоятельно через Приват24 или банкомат.
Re: ПриватбанкДа. Если делать привязку через банкомат, то срок действия карты не должен истекти более 3 месяцев. Но никто ж не мешает это сделать через Приват24 Подходите к менеджеру и просите дать необходимую болванку. Скажите, что перевыпустите карту сами в банкомате или Приват24.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||