Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Damien написав:На три однушки не получится из-за проблем с отсутствием вентканалов и канализации. И то - если дом монолит, в панелях обычно этому мешают несущие стены, которые нельзя трогать.
1) Каналізація - можна її пусти під підлогу коридора, зробивши в коридорі вищу стяжку/підлогу на 15-20см, або пустити біля якогось погорогу, зробивши такий собі "вищий поріжок". 2) Вентиляція - можна "розгалужити" з однієї трійником і акуратним білим квадратним коробом, провести під стелею в іншу кухню/студію, чи санвузол.
Організація ванної в житловій кімнаті Це не лише незаконне, а й технічно неможливе перепланування.
По-перше, житлові нормативи забороняють встановлювати мокрі зони над житловим простором. Якщо під вашою квартирою житлова кімната, то перенесення просто не узгодять.
Та шо Ви ту валите тії всії геніяльні ідеї?! Та най си хлоп врешту купи си то тую халупу, зробит рімонта і здаст в оренду!
за першов халупов піде друга/трета і так далі. пан сі лишит того контейнера із кулічками/помпками/ланцухами буде лежав на канапі в лайтовому авалони і пити си пиво пані Долярекова кине школу і буде заниматисі господарков в тих халупах затим фацети малі підростут, роздаст їм то тії халупи і буди сі кішив, який з него файний лендлорда
Пане Долярчик, Ви є геній! купіт си смарта, діліт го надвоє і здавайте, то є фест прибутково! Ванни не тра, будут сі в мидницьох підмивали Ми так кумпель порадили і я Вам то раджу
Востаннє редагувалось jump в Суб 17 жов, 2020 18:31, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:Нє, такий кейс, наче, Мрочковський, чи хтось з його учнів робив! А я поділю на троє! Так, наче, ще ніхто не робив
Ну, або наставити в смарті 12 койкомісць! То тоді Мрочковський сам приїде до мене знімати свої відосики!
Так що -
Панунцьо дрогий!
Я Вам свого гаража здам!
файний, мурований, зверха бетон, є трохи стриха, люкса дах, ніц не намокне в гаражі ділити навпів, збоку Вам поставлю буду (буде віходок, гадзети сам особисто Вам надру), там ше сі лишили стелажі, будут кватиранти на них свої лахи тримали, на підлозі є бетон, але то ніц, я зі села соломи привезу, буде сі їм спало як на природі, у лісі. На стриху зробимо мансарду! Най си п"ют чернігівське і сі дивлют на зорі. Будете дерти страшні гроша, як за Еко-дім. То є фест гуд ідея. Ніц нікому не вогоріт. Тіко ми з Вами поділимо тії сташні заробітки
Ну от, з вашого посилання: "Розширення ванної завдяки коридору Коридори – це нежитлова частина квартири, і там облаштовувати мокрі зони можна."
А, взагалі, то там більше розказують про "це технічно не можливо.." - ну так, "білим комірчикам" це важко уявити, а мені "бездипломному інженеру/практику" - раз плюнути!
Добре, що вони хоч знають/написали про 2% наклону каналізації
п. с. І, нічого страшного, що підвищиться підлога - ну буде трохи унітаз нагадувати "королівський трон"
п. с. 2 І невже не можна(в деяких плануваннях) "посунувши" стінку на 60-80см в сторону кухні, і на місці мийки встановити ванну/душову?(і так, чи так - це "мокра зона") - чи ні?
і ше там кльозета поставте, бо де буде пані срати?
Тсс...
jump написав:***збоку Вам поставлю буду (буде віходок, гадзети сам особисто Вам надру)***
Все ж враховано
Для старту:
А як буде свіжий капітал й бажання перейти на віп рівень то можна змайструвати:
P.S.: щойно народилась бізнес ідея! Ловіть Купіть списаний вагон купейний. Орендуйте клапоть землі. Поставте його там. Профіт Маєте не квартиру а вже готель.