Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
отримувач і код отримувача вы указали банка, а надо было свои, потому и вернули. Сегодня закинул через транзитник, дошло немного быстрее (где-то на час быстрее, не знаю с чем связано с транзитником или так получилось - буду еще тестить).
Цікавлять нюанси оплати за обслуговування пакету. В ПАКЕТ PREMIUM три картки, основна в гривні, дві інші можна в USD та EUR. і в тарифі таке - Сума розрахунків в торгово-сервісній мережі (грн. за місяць) 10000 Так от скажімо якщо я в місяць з EUR картки потрачу 1000 єуро(~33000 грн.) то мені зарахується це для безкоштовності? На гарячій лінії сказали що треба виконувати умову конкретно на гривневу основну картку!
Чому я це перепитую і не вірю відповіді дівчини по телефону, в мене є пакет Platinum Black від Альфабанк, так менегер в відділенні казав те саме, а по факту зараховуються трати по всім карткам!
На теплій лінії Вам відповіли коректно. Як не дивно, витрати по покупкам у мережі в іноземній валюті не зараховуються цим банком, як умова щодо розрахунків в гривневому еквіваленті. Не хочу Вас розчаровувати, але із цим колгоспним банком на Вас очікує неймовірна подорож у країну Несинітниць та Абсурду...))