Днiстер Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 1314151617 ... 37>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Днiстер Банк - БАНКРОТ 2 5 26
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
65%
17
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
0
0
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
4
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
4%
1
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
4
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 15:51

ostrig написав:Банк Дністер з вчорашнього дня навіть по 50 грн не дає. Вистачило їх на три тижня.

3-го Грудня люди збираються блокувати вхід на Переяславській, години точно не знаю, здається, третя, після обіду. Взнаю - напишу.

А чому саме 3 грудня йти блокувати, я не зможу взяти участь :(, може краще 4-го?
MaruskaMog

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 16:10

omontana написав:А потім йти до льв. Управління НБУ з вимогою ліквідаціїї Дністра.

Шановна громадо!
Зі всією відповідальністю хочу вам заявити:
- працівники Управління НБУ у Львівській області здійснюють щоденний моніторинг фінансового стану ВАТ СКБ "Дністер";
- зараз там також відбувається виїздна перевірка;
- проблеми банку "Дністер" - це і проблеми УНБУ у Львівській області;
- неможливість сплат відсотків та повернення вам коштів виникла через недобросовісність позичальників;
- банк не може здійснювати повноцінну роботу з недобросовісними позичальниками з тих причин, що, попередній тимчасовий адміністратор скоротив значну частину працівників банку і взяв хибний курс на його (банку) ліквідацію (думаю, ви вже здогадались з яких причин);
- банк і надалі цікавий для інвесторів, але тут вже є політична складова (вибори);
- ліквідувати його ми завжди встигнемо, нехай тільки влада і в НБУ, і в країні зміниться.
Тому причин для хвилювання я не бачу, а гроші свої ви отримаєте через Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, прошу вас набратися трохи терпіння.
Бажаю успіху, бережіть себе !
MaruskaMog

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 16:56

А якби у Дністра з"явився реальний інвестор

Шановна громадо!
Нам цікава і важлива ваша думка:
якщо б з"явився реальний інвестор у банку "Дністер" (з реальними грошима) який відсоток власного депозиту ви були б готові використати на придбання корпоративних прав банку, яку частину хотіли б отримати одразу ж, а яку погодились би відтермінувати і на який термін
MaruskaMog

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 17:03

Я думаю, що треба через радіо, та газети повідомити людей. Що акція протесту відбудеться 4 грудя 0 09 годині біля головного корпусу. Щоб не дати шахраям деребанити наші гроші.
lesvel

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 18:18

А хто заплатить за повідомлення?
MaruskaMog

Повідомлення Додано: П'ят 27 лис, 2009 16:47

Нарешті хтось з'явився і від банку :D . 25 листопада. Напевно, пішли на користь мої попередні пости.
Тому радий повідомити наступне:
Гроші я готовий забрати всі, до останньої копійки. Це по-перше,
По-друге, обовязково після цього подам в суд на упущену вигоду- тобто неотримані відсотки.
По-третє, я давно вже використовую кожну нагоду розказати Львів'янам, який це поганий банк, і щоб вони більше з ним ніколи не з'язувались.
Банк Дністер тільки спаплюжив славну історію кредитного товариства "Дністер", яке дійсно допомагало галичанам в 20-30 х. роках 20 ст., тому йому з такою назвою нічого не світить.
Бажаю всім працівникам банку думати, чим годувати свою дитину, коли твої кровно зароблені гроші тобі не віддають.
Швидкого банкрутства вам (з маленької букви), глибоко нешановні мною дністряни
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 лис, 2009 18:12

ostrig написав:Нарешті хтось з'явився і від банку :D . 25 листопада. Напевно, пішли на користь мої попередні пости.
Тому радий повідомити наступне:
Гроші я готовий забрати всі, до останньої копійки. Це по-перше,
По-друге, обовязково після цього подам в суд на упущену вигоду- тобто неотримані відсотки.
По-третє, я давно вже використовую кожну нагоду розказати Львів'янам, який це поганий банк, і щоб вони більше з ним ніколи не з'язувались.
Банк Дністер тільки спаплюжив славну історію кредитного товариства "Дністер", яке дійсно допомагало галичанам в 20-30 х. роках 20 ст., тому йому з такою назвою нічого не світить.
Бажаю всім працівникам банку думати, чим годувати свою дитину, коли твої кровно зароблені гроші тобі не віддають.
Швидкого банкрутства вам (з маленької букви), глибоко нешановні мною дністряни

Шановний п. ostrig :P, спасибі Вам за широко здійснювану Вами просвітницьку роботу в сфері банківського товариства Львівщини, видно, що Ви дуже освічена та начитана людина, але смію Вам зауважити, що надмірний викид адреналіну шкодить Вашому здоров"ю, а - жовчі - тим, кого Ви нею поливаєте. Я б порадила Вам нею поливати тих недобросовісних позичальників, перелік яких розміщено на сайті банку. Працівники банку в даній ситуації - просто статисти, над якими, якщо Ви мали змогу з ними просто поспілкуватись, є вище керівництво (незалежно чи це високий менеджмент банку (вже звільнений), чи один, чи другий тимчасовий адміністратор), люди стараються зробити свою роботу (як це в них виходить - інше питання), вони під постійним стресом (скорочення, невизначене майбутнє, хамовиті клієнти, багато з працівників також мають вклади в банку, які отримуються ними на тих же умовах, що й іншими вкладниками, в них також є сім"ї, діти, старі батьки). Бажати їм, те що Ви їм бажаєте, на мою думку, більш ніж не коректно, але Бог Вам суддя!!!
А що стосується банкрутства - так це також вихід з даної ситуації! Але щодо суду з питань упущеної Вами вигоди - надвоє бабка ворожила. Маю сумнів, що Ви її одержите. Згідно законодавства упущена Вами вигода (за умови, якщо суд розгляне Вашу заяву) попаде у шосту чергу, до якої, судячи з публікацій на цьому форумі, (вибачте за тавтологію :)) черга може й не дійти :( - не буде чого віддавати. А вклад, який Ви готові забрати до останньої копійки, Вам виплатить ФГВФО (і то за умови, що він не перевищує 150.000,00 грн.), а сума, що перевищує її, попадає в другу чергу (шанс її отримати набагато вищий :)).
Я, як зацікавлена особа, бажаю і Вам, і собі отримати кровне. Пишіть, будь ласка, свої шедеври, і надалі просвіщайте людей, бо здорові і освічені люди, сильна армія, нова індустріалізація та продуктивне село врятують нашу країну. Успіхів нам!!!
Востаннє редагувалось MaruskaMog в П'ят 27 лис, 2009 18:31, всього редагувалось 1 раз.
MaruskaMog

Повідомлення Додано: П'ят 27 лис, 2009 18:19

ПС. Була сьогодні в Дністрі, грошей, правда, не отримала, але із розмови з працівниками зрозуміла, що вони щиро хочуть допомогти нам, вкладникам. Але ....... :(
MaruskaMog

Повідомлення Додано: П'ят 27 лис, 2009 19:04

MaruskaMog
Думаю, до Марії Могильницької Ви відношення не маєте, хоча нік - оригінальний.

До простих працівників, вже звільнених і тих хто перебуває у невизначеності, в мене претензій немає. В мене є претензія до тих, хто, знаючи про стан речей в грудні 2008 - березні 2009 року, ховаючи очі, залучали банківські вклади. Хто казав про погальних позичальників, а сам видавав фіктивні кредити і виводив готівку.
А щодо особисто Вас - рідко коли на форумах зустрінеш людину з досить тонким почуття гумору, тут, як кажуть, "ріспект і уважуха" (це я про індустріалізацію :D )
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 лис, 2009 19:11

:P Повністю Вас підтримую, але маємо те, що маємо (Л.М. Кравчук)
MaruskaMog

#<1 ... 1314151617 ... 37>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє