Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
proftpd66 писал(а):девушки с низкой социальной ответственностью .
а с высокой вас конечно не устраивают? турецкие девушки... на любителя.
мы имеем ввиду чтобы сдавать клиенту, а не жить самому в Белоруссии или в Турции. в Турции развит туризм полностью. А в Белоруссии - только азартные игры.
А с высокой социальной ответственностью со мной не хотят знакомится
(с) По факту, то заробляє банк 224 250 за 3р. - але нам же то має бути пофі.г, так як все сплатили орендарі! Ми своїх грошей, особисто банкові - НЕ дали! Ми покористувались його коштами і віддали, а СВОЇ 300(перший внесок) + 200(ремонт) - вони залишились в квартирі, яку ми можемо продати через 3р. ДАЛЕКО не за 500К.
По факту 224 250гр це ви заплатите тільки % банку це виходить 224250гр/3/12=6229гр з кожного арендного платежу протягом 3ох років. А ще треба тіло закрити! Да і здавати ви будете ч/з рік. + 3 роки страховка, + разовий платіж за оцінку. Ітого ви збираєтесь здавати за 8000гр/міс - 6229гр(% які віддасьте банку) = 1771гр/міс у Вас залишиться щоб закрити тіло. 1771*12(міс)*3(роки) = 63 756гр ви зможете віддати з оренди на тіло. Питання хто закриє решту?
Последний раз редактировалось Львівський БатяР Вс 08 ноя, 2020 23:12, всего редактировалось 3 раз(а).
dinozavrik писал(а):Прикол в тому що банку фактично вартість житла ви повернете в ближні 2-3 роки, всі наступні платежі це вже чистий прибуток
По факту, то заробляє банк 224 250 за 3р. - але нам же то має бути пофі.г, так як все сплатили орендарі! Ми своїх грошей, особисто банкові - НЕ дали! Ми покористувались його коштами і віддали, а СВОЇ 300(перший внесок) + 200(ремонт) - вони залишились в квартирі, яку ми можемо продати через 3р. ДАЛЕКО не за 500К!
budivelnik писал(а):Логіка - зашкалює.... 1 Ви віддали своїх 300К як перший внесок 2 На протязі 10 років віддали ще 500К 3 А користуватись почали ,через 10 років після того як віддали 300К
1. Читай вище - він ЗАЛИШИВСЯ у вартості квартири! 2. Читай вище - гасимо ВСЮ/ПОВНІСТЮ іпотеку за 3р.!!! 3. Користуватись почали через рік і 3міс(здавати в оренду), а через 3р.(загалом) - квартира ПОВНІСТЮ моя, так як я віддаю банку ЙОГО Ж 500К(покористувавшись ними 3р.), а тих СВОЇХ 300(перший внесок) + 200(ремонт) = 500К - так я за ці свої кошти отримую готову квартиру з ремонтом!!!
Долярчик, ты и вправду такой тупой или просто говно на вентилятор любишь кидать? Какая нафиг квартира за 500тыс у тебя там получилась? Чтоб отдать банку его 500 тыс+проценты за 3 года, ты должен ежемесячно отдавать ему по 17500грн. Где ты их будешь брать? Квартиру с говноремонтом за 200тыс, явно не в центре Львова, ты максимум сдашь за 6 тыс. Даже если и следовать строго легенде(получишь ключи с документами через 15 мес, что скорее всего не произойдет), потом ремонт 3 месяца, то 18 месяцев ты будешь своихплатить по 17500, а потом 18мес своих по 11500. И 500тыс(300+200) ты сразу заплатил. Итого, за три года ты СВОИХ должен заплатить 1млн 022тыс.грн(опять тот же вопрос-где ты их возьмешь???) и получить квартиру, в которой полтора года жили люди. Если взять за основу, что эта квартира с ремонтом безо всяких ипотек стоит 1млн, то за три года ты потеряешь 22тыс грн(на самом деле больше, поскольку квартира не построится в срок, не факт что все месяцы в ней будут жить, плюс стоимость нотариальных договоров, страховок, комиссий)). И потеряешь в виде частично изношеннного ремонта и техники за полтора года(посчитаем 10-15% от вложенных 200тыс). Примерный минимальный расчетный(на самом деле он будет больше) убыток от этого мероприятия составит 50 тыс грн при такой схеме
З твоїм рівнем розвитку, чим менше ти будеш діяти, тим більше грошей залишиться. Й чому виділене тричі "ТЕ ТЕ ТЕ"?? Це мабуть саме ті звуки, які лунають постійно в твоїй голові та заважають думаТИ? Ти тільки-но починаєш рахувати іпотеку, а воно як застрекотить щось в голові...."ТЕ-ТЕ-ТЕ"....половину цифр повилітало з голови...]
Вам написали там что 7.8к грн со всеми коммисами viewtopic.php?p=5094234#p5094234 там НЕ аннуитет, а пропорциями или дифференцированный (какой именно, я не знаю, но НЕ аннуитет)
я против того чтобы на 10-20 лет, а на 3-5лет при ОВГЗ/депо в 20%-30% можно при залоге чтобы покрыть запас.
Вам написали там что 7.8к грн со всеми коммисами viewtopic.php?p=5094234#p5094234 там НЕ аннуитет, а пропорциями или дифференцированный (какой именно, я не знаю, но НЕ аннуитет)
я против того чтобы на 10-20 лет, а на 3-5лет при ОВГЗ/депо в 20%-30% можно при залоге чтобы покрыть запас.
За Вашим посиланням строк кредиту 240міс або 20р. А тут Дрлярчик вже зібрався закрити його за 3 роки, тобто 36 місяців
За Вашим посиланням строк кредиту 240міс або 20р. А тут Дрлярчик вже зібрався закрити його за 3 роки, тобто 36 місяців
Это запрещено? При досрочном и БЕЗ аннуитета надо доплачивать?
З твоїм рівнем розвитку, чим менше ти будеш діяти, тим більше грошей залишиться. Й чому виділене тричі "ТЕ ТЕ ТЕ"?? Це мабуть саме ті звуки, які лунають постійно в твоїй голові та заважають думаТИ? Ти тільки-но починаєш рахувати іпотеку, а воно як застрекотить щось в голові...."ТЕ-ТЕ-ТЕ"....половину цифр повилітало з голови...]
Спочвтку в нього був зе-зе-зе. Тепер те-те... Завтра буде: бе-бе-бе...без грошей... Таким краще нічого не робити,а слухати жінку.
Спочвтку в нього був зе-зе-зе. Тепер те-те... Завтра буде: бе-бе-бе...без грошей... Таким краще нічого не робити,а слухати жінку.