Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
По поводу акции Yasno. В акции участвуют: новые клиенты, которые оставили заявку на оформление КК ВсеМожу через личный кабинет/Viber бот Yasno. Транзакции з кодом MCC 4900, оплаты в PayHub, мобильном приложении и Web версии Pumb Online. Кешбек в месяц - 300 грн. "чистыми".
lloydbanksua написав:По поводу акции Yasno. В акции участвуют: новые клиенты, которые оставили заявку на оформление КК ВсеМожу через личный кабинет/Viber бот Yasno. Транзакции з кодом MCC 4900, оплаты в PayHub, мобильном приложении и Web версии Pumb Online. Кешбек в месяц - 300 грн. "чистыми".
А до цієї кредитки КБ по категоріям можна обрати? Чи тут КБ тільки на комуналку? Ось наприклад якщо категорії вже обрано, а кредитку отримаю вже після цього вибору, то КБ за категоріями до неї будуть?
І ще, якщо Ваша ласка, підкажіть, чи справді додаткова карта Visa до будь-якої всеМожу МС платна? Бо саме так виглядає при її замовленні онлайн...
P.S. Дякую за швидку відповідь.
Востаннє редагувалось kreuz в Пон 09 лис, 2020 11:09, всього редагувалось 2 разів.
lloydbanksua написав:По поводу акции Yasno. В акции участвуют: новые клиенты, которые оставили заявку на оформление КК ВсеМожу через личный кабинет/Viber бот Yasno. Транзакции з кодом MCC 4900, оплаты в PayHub, мобильном приложении и Web версии Pumb Online. Кешбек в месяц - 300 грн. "чистыми".
Мені сказали в кц що автоматично підключається комунальний кешбек і мінімальна сума 500грн. Не знаю кому вірити)
kreuz написав: А до цієї кредитки КБ по категорія можна обрати? Чи тут КБ тільки на комуналку?
Это отдельный кешбек. Бесплатная карта.
А як же тоді можна її випустити безоплатно, тільки через відділення? Бо ані в онлайні, ані в тарифах (пункт 10.1.9) жодної згадки про Visa я не знайшов...