|
|
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьТак варіанти, на що прожити в купленій квартирі в Анталії якраз по темі)). Та й оффтоп чорної п'ятниці ніхто не відміняв)) ![]() В ING-Bank Turkiye з"явилися для нових клієнтів депозити під 15% річних. Мені не цікаво. Я розмірковую як пан stryzhko. Востаннє редагувалось akurt в П'ят 20 лис, 2020 17:19, всього редагувалось 1 раз.
![]() Житлові комплекси від Забудовника із оборотами в міль"ярди турецьких лір.
Поки панове мріють, щоби ціни на залізобетонні паралелепіпеди, зліплені із залишків цегли (як у Львові на Трускавецькій - від Авалон - я проїзджав мимо часто і думав: "Інвестор в непотріб зроду не буде знати, що його стіни зліплені із 5-ти видів різнокаліберної цегли), впали, інші панове вкладються в елітну нерухомість від самого потужного забудовника: 1. Об"єкт один - то новий житловий компекс CasaMax - працюють як шалені, одних баштових кранів - 6 (шість). В тому корпусі, де купили квартири "2+1" наші люди, вже завершують дах - цікаво, що вже на всіх корпусах (10) дахи майже зевершені. Оглядали зелений масив поруч - кататися на ровері серед сосен та ялинок - не перекататися. 2. Вразив сьогодні і інший не менш потужний Забудовник - вже завершує комплекс із 6-ти будинків навпроти Акденіз університету (62 000 студентів) - та ось нова несподіванка - поруч вже огородили ділянку землі для чогось нового. Гадаю, комлекс Koordinat84 (шість корпусів, з них 4 вже зовні пофарбовані) здадуть до Нового року. Цін не знаю. 3. Ближче до моря - будівництво нового комплеса Casa Luna. Цікаво, що 31 серпня нам сказали, що старт продажів - за 6 місяців. НЕ ПРОДАЮТЬ ЩЕ. На сайті є тільки згадування. Навіть дивно Вам - правда? А мені НЕ дивно - квартири розгрібають як гарячі пиріжки - то нашо рекламувати та витримувати натиск інвесторів... "Буде готове - почнемо продавати..". Я пару-трійку разів проїзджав поруч - рили котлован та щось там робили на самому дні. Сьогодні - несподіванка - вже вигнали каркаси двох поверхів. Чесно: не очікував ніяк... Точної ніформації немає: знаю тільки, що там квартири великої площі - щось по 160 кв.м - та орієнтир цін 1 800 000 лір (більше 200 000 доларів). Як я зрозумів - буде 4 корпуси, на кожному поверсі - по 4 квартири. Ось ми під"їхали та роздивлялися... ![]() ![]() "Три Закони Акурта" діють... P.S. Якщо я не помиляюся - 200 000 доларів за 160 кв. м - все під ключ із побутовою технікою, частково з меблями, повним дизайнерським ремонтом, готовими санвузлами, теплою підлогою, кондиціонерами, система "Умный дом", криті та відкриті плавальні басейни, СПА-центр, баскетбольні майданчики, підземний паркінг - то за ціною залізобетонних недобудов в Києві. ![]() В допомогу тим, хто вивчає "Три Закони Акурта":
- Київ. +2. Дощ змив сніг. У народі помітили, якщо цього дня з’являвся іній, то чекали великого снігу; якщо день починався туманом — на відлигу; а ясна погода — до майбутньої морозної зими. - Дніпро. Мінус 2. Випав перший сніг. - Запоріжжя - було мінус один. О 10-00 почався дощ+сніг. - Львів. Вночі мінус 2. Весь день у Львові хмарно. Без опадів. - Анталія. На ранок в кімнаті - не використовуються будь-які засоби опалення - плюс 21. На вулиці +17. Була дуже зоряна ніч. Термометр на відкритому балконі зранку показує +19,5. Сонячно. Дуже сонячно. Голубе небо. Форма одягу на вулиці - захисна маска (носять виключно всі)+спортивний костюм Adidas+кросівки Nike (зараз у фірмовому магазині шаленні знижки - те, що коштувало 900 лір - зараз 240-340 лір. Деякі види кросівок - замість ціни в 740 лір - ціна 74 (сімдесят чотири - не всі розміри за такою ціною є в наявності). На пляж варто висуватися о 12-00 (В Києві буде 11-00). Комфортне перебування на пляжі - до 16-30. Форма одягу на пляжі: купальні шорти (зараз за ціною від 25 лір - то від 100 гривень), для жінок - купальник. Пляжні тапки (зараз за ціною від 15 лір - то від 55 гривень). Сьогодні температура води в Середземному морі +23,6 градуси. За даними синоптиків в листопаді спостерігалася найнижча температура +18,6 градуси. Найвища +26,2 градуси. Панове якось питали про приватні будинки. В Анталії приватних садіб я нашому розумінні немає. Вілли мають 2-3 поверхи, площа приблизно 300 кв. м ціна приблизно 300 000 ойро. Виставлено на продаж приватний будинок площею в 115 кв. м на висоті в 1890 м над рівнем моря в гірськолижному центрі Saklikent. Сьогодні оглянемо. ![]() В допомогу тим, хто вивчає "Три закони Акурта".
Цікава статистика на тему "Чи не варто озирнутися по боках?" ЖК "Новий" - Львів. Комплекс здано місяця три тому. На сьогодні НЕ продано Забудовником: 19 (дев"ятнадцять) квартир. На сьогодні НЕ продано перекупами 12 (дванадцять) квартир. Беремо калькулятор: - ціна від Забудовника (до речі реально непоганого тя якісного) - рік 2019 - 700 доларів квадрат за двушку та 750 доларів квадрат за однушку. - ціна від Забудовника - кінець рік 2020 - 720 доларів квадрат за двушку та 770 доларів квадрат за однушку. На сьогодні НЕ продано Забудовником: - 4 - однушки; - 15 - двушки. Забудовник очікує профіт за рік - 20 (двадцять) доларів. Перекупам не вдається продати 12 (дванадцять) квартир. Скільки хочуть повернути перекупи - не знаю. Інвестори, прости мене Господи, пилять... ![]() Житель села в Кагарлыцком районе Киевской области - крупнейший из великих знатоков зарубежной недвижимости - ветку понимает в ТОП.
Это хорошо. Как говорил Петр Первый, вернувшись из Украины: "Дабы дурь видна была". Почитаю "киевскую ветку" - там таких нет, все реально умные и интересные парни с умными и интересными мыслями. Хоть и дерутся "не по-децки". ![]() Аліканте 5+7
пан акурт може прокоментувати https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5104182#p5104182
Нерухомість в Анталії/Істамбулі дає 5+7? Чи 0+3? Чи як?
|
|