Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 595596597598599 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 16:29

no233228 писал(а):
Ви зареєструвались(пройшли 7 кіл пекла), щоб вгадати забудовника? :mrgreen:
А що, крім Ріелу, більше варіантів нема?

Так) Робіть краще чат в телеграмі - швидко, зручно, приємно.

:shock:
Чому?
Дивіться, он Парус Сіті, чи Парус Смарт - наче, не в найгіршій локації і ціні! :P
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 17:22

Долярчик писал(а):
  no233228 писал(а):

Чому?
Дивіться, он Парус Сіті, чи Парус Смарт - наче, не в найгіршій локації і ціні! :P

"Парус" не сходиться по Вашій ціні за метр/здачі. А якщо це був "підкол" в мою сторону, то Ви, напевно, забули, що я спитав у Вас про забудовника, а не сказав "хороший" він, чи "поганий".
no233228

С нами с: 10.12.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 18:29

Долярчик писал(а):
  no233228 писал(а):

Чому?

Парус сіті суперлокація З одного боку колія, іншого фірма по продажу металопрокату,,Метінвесту". :)
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 20:51

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sailed писал(а):Вторинка тупо завмерла, два тижні тому виставив на продаж однушку з ремонтом в новобудові, за весь час тільки один перегляд, іто це був ріелтор.

Думаю, що це дуже сильно залежить від району міста/сегменту житла. З одного боку, в нас не було планів щодо купівлі ще однієї квартири у Львові. З іншого боку, виникла ідея перевезти батьків дружини поближче до себе (в ближній центр). Тобто поміняти квартиру з ЦО в спальному районі, на квартиру в польському "люксі" (або, менш бажаний варіант - пізній австрійський будинок, з з/б перекриттям) і мати там індивідуальне опалення. Тому я останні 4-5 місяців ліниво моніторю ринок, і можу поділитися деякими спостереженнями:

1. В цьому сегменті, банально, немає з чого вибрати. Довго висять або відверто невдалі варіанти (1 поверх, незграбне планування і т. ін.), або дуже дорогі квартири (100+м2, два рівні, "дорогий" ремонт) за $150-400К. За останні 4 місяці проскакувало аж два варіанти хороших 2-х кімнатних квартир (обидві потребували ремонту, але ми такий варіант і шукаємо) на Сліпого і Тарнавського, в діапазоні $65-80К ($1000-1100/м2). Одна протрималась 3.5 тижні, друга - 2. :(

2. Неподалік від мене продається квартира в старому польскому будинку, з не дуже вдалим плануванням. Я за останні пару тижнів, коли проходив поруч з цим будинком, мінімум тричі зустрічав людей, що приходили на перегляд (судячи з фрагментів розмов, це були ріелтори і потенційні покупці).

Тобто в цьому сегменті/районі і перегляди є, і квартири продаються. Деякі продаються навіть дуже швидко.
Coder

С нами с: 28.02.14
Благодарил (а): 99 раз.

2
Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 21:05

no233228 писал(а):Парус" не сходиться по Вашій ціні за метр/здачі. А якщо це був "підкол" в мою сторону, то Ви, напевно, забули, що я спитав у Вас про забудовника, а не сказав "хороший" він, чи "поганий".

"Підкол у мою сторону" - в чому саме я Вас хотів підколоти?

Ну ок, завтра ще трохи привідкрию карти ;)
Але, це вже буде завтра...
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 21:07

Coder писал(а):Тобто

... дешевію ще нема! ;)
Але, потерпіть - кажуть, що вже з наступної осені ціни почнуть розвертатись.
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 21:52

Coder писал(а):з не дуже вдалим плануванням

Що вкладаєте в розуміння "не дуже вдале планування"?
V2
4

С нами с: 03.07.09
Благодарил (а): 299 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 22:18

V2 писал(а):
  Coder писал(а):з не дуже вдалим плануванням

Що вкладаєте в розуміння "не дуже вдале планування"?

Ну там є типу планування туалету біля балкону,вузька кімната або може бути прохідне щось. В польских є нюанси.
Якщо когось цікавить 100 м біля КМДШ ,там мужик продає з ремонтом за 100, менше собівартості. Типу елітка,але як на мене це бізнес скоріше. Типу 3 кімнати,2 балкони. Я там був на вищому поверсі,планування гарне ,широкі кімнати,2 на поверсі квартири.
Ethereum

С нами с: 11.02.18
Благодарил (а): 9 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 дек, 2020 22:55

V2 писал(а):Що вкладаєте в розуміння "не дуже вдале планування"?

Я вже колись писав, що собі квартиру ми шукали більше двох років, тому надивилися різного (особливо, враховуючи як за радянських часів ділили старі великі квартири в австрійських будинках). Я зараз всього не пригадаю, але тут дуже багато варіантів:
- вхід по балкону
- вхід з під'їзду в кухню
- сюда же відношу цокольні і невисокі перші поверхи
- суміжні та/або прохідні кімнати (наприклад, https://www.real-estate.lviv.ua/2415771 ... ickiy.html)
- туалет, який виходить в кухню
- квартира/кімнати неправильної форми (наприклад, https://www.real-estate.lviv.ua/2257949 ... V-vul.html)

Окрім того, в нас була вимога мати велику кухню-вітальню. З цієї точки зору, не всі класичні планування польських "люксів" нам підходили. Наприклад тут:

https://www.real-estate.lviv.ua/1238437 ... a-vul.html

кухні 12м2 нам було б мало, і тут немає способу об'єднати її з іншою кімнатою, оскільки вона "відрізана" ванною, тобто зробити притомне перепланування неможливо.

Я зараз швидко не можу знайти в продажі квартиру з іншим плануванням "люксів", але це щось подібне до цього:

https://www.real-estate.lviv.ua/2353592 ... ickiy.html

тут можна знести перегородку і отримати велику кухню-вітальню, а по іншу сторону від коридору мати дві окремі кімнати (проблема саме цього варіанту в тому, що кімнати суміжні, і в другу кімнату немає можливості потрапити з коридору. Пробивати двері - не варіант. Це або несуча стіна, або там вентканали/димоходи. Але ми в свій час дивилися квартири на Тютюників і на Кубійовича з ідентичним плануванням, і там всі кімнати були ізольовані).

Це найпоширеніші нюанси. Зустрічались і взагалі унікальні планування, я просто зараз не зможу пояснити на пальцях. Простіше було би показати плани, але ці об'єкти вже давно знято з продажу, і я не зміг їх швидко знайти.

Якось так. :roll:

P.S. Знайшов одну (хоча це й ненайдивніше, що зустрічалося):

https://www.real-estate.lviv.ua/1950105 ... ickiy.html
Coder

С нами с: 28.02.14
Благодарил (а): 99 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 13 дек, 2020 00:00

Coder писал(а):- вхід по балкону
- вхід з під'їзду в кухню
- туалет, який виходить в кухню

Дякую, шановний Coder!
Трішки вражений!
Питання, а навіщо так планували? :roll:
V2
4

С нами с: 03.07.09
Благодарил (а): 299 раз.

1
1
  #<1 ... 595596597598599 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор