Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Львівський БатяР писал(а):Тому Долярчик повністю знехтував будь якими можливими прибутками зі своїх грошей, взявши на озброєння вислів Макіавелі *мета виправдовує засоби* і вирішив просто зберегти свої кошти в бетоні. Я так розумію, що ставка тут зроблена на те, що і гривня і долар будуть знецінюватись, а от бетон буде на їх фоні рости. Власне різниця в ціні 1м (якщо вона буде) і стане прибутком з вкладених Долярчиком грошей. Якось так Я це бачу... Як ідея це теж має право на життя!!!
Ну от, майже, всі відповіді лежать на поверхні
Квесторе_поверніться писал(а):Де Долярек пропав? На майдані?
Приїхав 16го, о 6й ранку з Майдану. Стільки колон поліції і нац. гвардійців - я ще не бачив! Оточили нас з усіх сторін, як злісних терористів! А ми ж то без жодної зброї! Як вечоріло, то думав, що нас будуть "зачищати"! Але, підійшовши до одної з колон гвардійців, і поспілкувавшись з їхнім головним, зрозумів - що нас чіпати не будуть, якщо не будемо вснановлювати намети! В іншому випадку, вони знову підуть на штурм, як це зробили вдень, забравши наші намети! Одним словом, висновки такі: Сила в об'єднаному народу! Але от його об'єднати і щоб піднялись з диванів усі - "місія не здійснена!"
Долярчик писал(а):Як вечоріло, то думав, що нас будуть "зачищати"! Але, підійшовши до одної з колон гвардійців, і поспілкувавшись з їхнім головним, зрозумів - що нас чіпати не будуть, якщо не будемо вснановлювати намети! В іншому випадку, вони знову підуть на штурм, як це зробили вдень, забравши наші намети! Одним словом, висновки такі: Сила в об'єднаному народу! Але от його об'єднати і щоб піднялись з диванів усі - "місія не здійснена!"
Ти казав їм що зі мною та разом нас багато? Чому не написАв мені? Я чекав і хвилювався. Сила в об'єднаному народу,бо коли хохол народився то єврей заплакав. То чи зробимо їх тапєра?
Ну що, розпочинаємо реаліті-шоу!!! І так, буду вести кілька варіантів розвитку подій - один з яких - реальний!
Маючи ~ 2 Фонда гривні, робимо наступне:
1) Купуємо смарт 27м2 на котловані із здачею, через 1,5р(кінець весни 2022р.) за 450тис.грн. / 16тис. дол.[фіксуємо курс 28,00] (реальний варіант - детальніше на Львівській гілці )
2) Купуємо 2 смарти по 27м2 із здачею через 1,5р. за 450тис.грн / 16тис. дол. кожен, але підключаючи іпотеку(кредитне плече) Тобто, під заставу своєї квартири, беремо іпотеку на 2 смарти: 300Кгрн - перший внесок, а 600Кгрн беремо іпотечного кредиту під 15%річних з усіма комісіями включно - для простоти розрахунків. (чи може вже є нижчі реальні %%, бо я не встигаю це все проглядати? )
А далі, по мірі розвитку подій і зміни цін, буду коментувати ці варіанти і через рік, можна думати, що конкретно робити в цих двох варіантах? Чи в варіанті #1 - перепродавати по переуступці, чи робити ремонт і здавати в оренду? Чи в варіанті #2: - перепродати 2 смарти по переуступці, гасити повністю іпотеку, а на решту - кайфувати/пікнічкувати? - перепродати 1 смарт по переуступці, погасити повністю іпотечний кредит, а в другому смарті зробити ремонт і бавитись в лендлорда? - тягнути іпотеку далі, а у двох смартах зробити ремонт і бавитись в лендлорда?
Долярчик писал(а):Ну що, розпочинаємо реаліті-шоу!!! І так, буду вести кілька варіантів розвитку подій - один з яких - реальний!
Маючи ~ 2 Фонда гривні, робимо наступне:
1) Купуємо смарт 27м2 на котловані із здачею, через 1,5р(кінець весни 2022р.) за 450тис.грн. / 16тис. дол. (реальний варіант - детальніше на Львівській гілці )
2) Купуємо 2 смарти по 27м2 із здачею через 1,5р. за 450тис.грн / 16тис. дол. кожен, але підключаючи іпотеку(кредитне плече) Тобто, під заставу своєї квартири, беремо іпотеку на 2 смарти: 300Кгрн - перший внесок, а 600Кгрн беремо іпотечного кредиту під 15%річних з усіма комісіями включно - для простоти розрахунків. (чи може вже є нижчі реальні %%, бо я не встигаю це все проглядати? )
А далі, по мірі розвитку подій і зміни цін, буду коментувати ці варіанти і через рік, можна думати, що конкретно робити в цих двох варіантах? Чи в варіанті #1 - перепродавати по переуступці, чи робити ремонт і здавати в оренду? Чи в варіанті #2: - перепродати 2 смарти по переуступці, гасити повністю іпотеку, а на решту - кайфувати/пікнічкувати? - перепродати 1 смарт по переуступці, погасити повністю іпотечний кредит, а в другому смарті зробити ремонт і бавитись в лендлорда? - тягнути іпотеку далі, а у двох смартах зробити ремонт і бавитись в лендлорда?
3) купити два суміжні смарти, з опціями: - два перепродати продати - один перепродати - лишити розідільні (кожному чаду по кавалірці) - лишити і об"єднати
1) Купуємо смарт 27м2 на котловані із здачею, через 1,5р(кінець весни 2022р.) за 450тис.грн. / 16тис. дол. (реальний варіант - детальніше на Львівській гілці )
2) Купуємо 2 смарти по 27м2 із здачею через 1,5р. за 450тис.грн / 16тис. дол. кожен, але підключаючи іпотеку(кредитне плече) Тобто, під заставу своєї квартири, беремо іпотеку на 2 смарти: 300Кгрн - перший внесок, а 600Кгрн беремо іпотечного кредиту під 15%річних з усіма комісіями включно
Не понял прикола. Кто платит кредит и проценты по кредиту до сентября 2022 г?
2) Купуємо 2 смарти по 27м2 із здачею через 1,5р. за 450тис.грн / 16тис. дол. кожен, але підключаючи іпотеку(кредитне плече) Тобто, під заставу своєї квартири, беремо іпотеку на 2 смарти: 300Кгрн - перший внесок, а 600Кгрн беремо іпотечного кредиту під 15%річних з усіма комісіями включно
ти не пойняв, це віртуальний варіант. Доярчик буде показувати що він не лох, порівнюючи 1) і 2).
Долярчик писал(а):робимо наступне: 1) Купуємо смарт 27м2 на котловані із здачею, через 1,5р(кінець весни 2022р.) за 450тис.грн. / 16тис. дол. (реальний варіант - детальніше на Львівській гілці ) 2) Купуємо 2 смарти по 27м2 із здачею через 1,5р. за 450тис.грн / 16тис. дол. кожен, але підключаючи іпотеку(кредитне плече) Тобто, під заставу своєї квартири, беремо іпотеку на 2 смарти: 300Кгрн - перший внесок, а 600Кгрн беремо іпотечного кредиту під 15%річних з усіма комісіями включно
Деталі і долярчик - це різні речі 1 У Львові не має квартир по 450 000 грн в новобудовах Якщо площа менше - 40м2 то по 700+ доларів/м2 - 35м2 то по 750+ - 30м2 то по 800+ - 25 м2 то по 950+ 2 Ціни вказані в п1 - це при 100% предоплаті У всіх інших випадках - +10-15% до ціни
Последний раз редактировалось budivelnik Пт 18 дек, 2020 14:59, всего редактировалось 1 раз.
flyman писал(а):Доярчик взяв на всі. Іпотека пішла на юх. Тему можна закривати.
Інтрига з подорожчанням і термінами здачі залишається. Хтось юзає 3 річне депо в Руслана під 15% річних. Долярек юзає 3 річний бетон за 450 000. За скільки Долярек зможе продати свій бетон через 3 роки нічого більше не вкладаючи. Це і покаже наскільки цей хтось гірший інвестор від Долярека. Але ж Долярек ще доложить і зробить лялю і ще з більшою вигодою продасть.