Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
bevzaalex написав:budivelnik Де документальне або свідки такого наказу?. Нехай надасть підтвердження, ми ж не просимо розказати про колір його підштанців, а лиш це. Де?
Хлопці-що у Вас з головою? Є Турчинов - в Києві Є контр-адмірал Березовський в Севастополі... Є правило фізики(логіки) система на систему має тим більший вплив чим вона більша і ближче знаходяться одна до одної...
Так от Тим десятьом студентам академії Нахімов в Севастополі - нічого не заважало після наказу контр-адмірала про перехід під патронат росії - заспівати Гімн України і переїхати в Одесу.....
То чому цього не зробило 14000 військовослужбовців ЗСУ які залишились в Криму? І що міг зробити Турчинов,якщо 2/3 - дезертирували? Як Ви можете виконувати устав по захисту навіть частини ( я вже мовчу про інші бойові дії) ,якщо на кожного проукраїнського справа і зліва по одному промоскалику?
Ви в селі на дискотеці при драці як стояли? Спина до спини з другом Чи з ворогом по праву і ліву руку?
pesikot Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках. А так ... произошло тоже самое, только после слива. Турч слился. Часть парней слилась(это та, что еще думала), помимо первых калобаранов.
bevzaalex написав:Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках.
Не знаю як Ви ... але я ще до того як поїхати в село на дискотеку знав з ким можна їхати , а з ким не варто... Тому якщо щось починалось - ні мені, ні тим хто їхав зі мною не потрібно було ніяких наказів чи закликів...
Ви в армії були? Як думаєте в критичних ситуаціях чого більше Страху чи мотивації? Я стверджую що страху...а мотивація зявляється тоді,коли ти глянеш вліво ,глянеш вправо - а візуально не видно що хтось перестрашений..от тоді й разом легше й батька бити...боїмося але бємо... А накази в цей момент-не більше ніж шумовий фон Головне ми разом..чи кожен за себе. В криму виявилось що 2/3 були не те що разом, а й навіть проти тих хто дотримувався присяги.
budivelnik Не буду чіпати мотивацію під страхом, щоб не заплутати вкрай. Чекаю на чесні відповіді а і б вище. Можна розлого з прикладами довіри, страху і мотиваціями.
bevzaalex написав:Скажіть чесно, якби до Вас в частину під час служби, завітав з червонобілою лєнтою і гаслами Львівторжєчьпасполіта, син за ак, то які ваші дії а. у випадку наказу, всіма засобами і тп. б. і без нього. ну дивись, сам вирішуй, що там і як тобі робити. ?чекаю на чесні відповіді а і б.
Я за такі заявки поляків гамселив на вокзалі в Берліні...навіть боюсь уявити ,що такому заявнику зробили у Львові... Боюсь мені б не вдалось за його горлянку потриматись ,порвали б його як тузік ганчірку.. ПС Тому хоч поляки й заявляють про вплив польської культури на Львів - на території вони не зазіхають..у них самих є проблеми з українськими Ряшів( по їхньому Жешув) і Любліном з Перемишлем...
bevzaalex написав:Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках.
Не знаю як Ви ... але я ще до того як поїхати в село на дискотеку знав з ким можна їхати , а з ким не варто... Тому якщо щось починалось - ні мені, ні тим хто їхав зі мною не потрібно було ніяких наказів чи закликів...
Ви в армії були? Як думаєте в критичних ситуаціях чого більше Страху чи мотивації? Я стверджую що страху...а мотивація зявляється тоді,коли ти глянеш вліво ,глянеш вправо - а візуально не видно що хтось перестрашений..от тоді й разом легше й батька бити...боїмося але бємо... А накази в цей момент-не більше ніж шумовий фон Головне ми разом..чи кожен за себе. В криму виявилось що 2/3 були не те що разом, а й навіть проти тих хто дотримувався присяги.
Ха-ха)) Ми разом))
Ти реальной жизни не знаешь, мальчик. Какие совковые и нынешние патриотические лозунги))
Тебе ж Маруся Зверобий показала реалии -- не хватает идейных или правильных. Ей комбат десантуру так и сказал: из 500 лс только 120 могу отправить в бой, потому что остальные аватары и т.п.
Но и с этими 120 чел лс батальон выполняет задачи. Но от того, что он теперь Нова)) армия реально новой она не стала.
Плечом к плечу?)))
Приказы для того и нужны, чтобы в одну лодку всех можно было засадить. Принуждением и стимулами.
А Турчинов дал возможность выбора... Всем от комчасти до рядового. Кого бояться-то, если зелёные не стреляли???? Поэтому и важно было НАЧАТЬ боевые действия. А там уж из лодки тяжело выпрыгнуть даже дезертирам было б. Пришлось бы воевать.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 18 гру, 2020 17:57, всього редагувалось 1 раз.
За прошедшие сутки, 17 декабря, российско-оккупационные войска восемь раз нарушили режим прекращения огня. В редком для нынешнего режима перемирия сообщении штаб операции объединенных сил подтвердил в утренней сводке: украинские войска "мгновенно" ударили в ответ
Информацию об этом подтвердил LIGA.net один источник, близкий к САП, и еще один источник, близкий к правоохранительным органам
Для этого и нужна независимая САП на тот случай, когда 200% генеральный прокурор, по приказу Зеленского, покрывает подозреваемого
Татаров отреагировал в Telegram
Занервничал, начал пургу нести
Сытник (директор НАБУ, – ред.) – это признанный виновным судом в коррупции функционер и государственный преступник (Сытника признавали виновным в административном правонарушении, термин "преступник" используется для виновных по уголовным статьям, – ред.)
- Плагіатор на посаді міністра освіти і науки лише своєю присутністю ставить хрест на ідеї академічної доброчесності і своїм прикладом показує, що ані самостійність здобуття нових знань, ані власні дослідження не є запорукою успіху в Україні ... - Це сигнал міжнародній спільноті: будь-яка ініціатива в сфері науки, подана від України, має бути піддана детальній перевірці, адже тут на державному рівні толерують плагіат
bevzaalex написав:budivelnik Де документальне або свідки такого наказу?. Нехай надасть підтвердження, ми ж не просимо розказати про колір його підштанців, а лиш це. Де?
Хлопці-що у Вас з головою? Є Турчинов - в Києві Є контр-адмірал Березовський в Севастополі... Є правило фізики(логіки) система на систему має тим більший вплив чим вона більша і ближче знаходяться одна до одної...
Так от Тим десятьом студентам академії Нахімов в Севастополі - нічого не заважало після наказу контр-адмірала про перехід під патронат росії - заспівати Гімн України і переїхати в Одесу.....
То чому цього не зробило 14000 військовослужбовців ЗСУ які залишились в Криму? І що міг зробити Турчинов,якщо 2/3 - дезертирували? Як Ви можете виконувати устав по захисту навіть частини ( я вже мовчу про інші бойові дії) ,якщо на кожного проукраїнського справа і зліва по одному промоскалику?
Ви в селі на дискотеці при драці як стояли? Спина до спини з другом Чи з ворогом по праву і ліву руку?
+100500
Ты в реальной армии послужи, сынок. Узнаешь реалии спины к спине.
Или думаешь просто так увольняется нормальный лс. И почему к Марусе Зверобий так хотели 11 чел. ток вместе попасть, чтобы дальше.
bevzaalex написав:budivelnik ось, частина, Ви і лізе за ак син, а. стріляли б в сина? Наказ. б. стріляли б в сина? чи може ще що робили?
Згенерувати дурниць ( як наприклад генерує їжачок - можна море) Відповдати на згенеровану кимось дурницю - це бути дурнем не залежно від відповіді 1 Мій син на мене не полізе ( виховання не позволить) 2 Внаслідок пункту 1 - не існує відповіді на ваші пункти а і б..
ПС Для мого сина втрата Криму була більш болюючою ніж для мене. Для нього Крим - це частина України і так було все його свідоме життя Для мене Крим це частина СРСР , яка є українською в меншій мірі ніж повинна була бути Українською Кубань чи Бєлгородщина