|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:31
detroytred написав:Но в Закво, когда там уже были боевые действия, служил.
Так і я служив в 1990 в Шалях під Грозним... І що? 1 Це якось виправдовує бардак з комплектуванням в Криму який створив Замана? 2 Це якось виправдовує твоє отримання пенсії від України? 3 Бачити афганців і служити під їх керівництвом - це різні речі... Ти ж знаєш що старшина і командир роти -це подекуди більше ніж сімя... 4 І чого це ти за список своїх посад - хочеш отримати мої 5000 доларів? Він мені не цікавий.. Та й ти мені не цікавий, просто як грушка для биття гарно виглядаєш... Приємно прапорщику відгамселити тушку якогось майоро-полковника по мордасам...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:40
budivelnik Отже, Ваша відповідь а. так. б. так. в. ні.
-
bevzaalex
-
-
- Подякував: 2418 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:42
Будивельник Третий раз -- запросто подтвердить твою брехню. Ты ж уверенно продолжаешь утверждать в мой адрес.
5 тыс. уе. приеду к тебе во Львов. Хоть в СБУ встретимся, хоть в облвоекомате, привезу все документы, опровергающие твою ложь и клевету. Список брехни я тебе давал. От замполита и до майора. Могу включить наличие службы в Закво, когда месяц за полтора (не за прыжки и тайгу)), должности практической работы с лс и на технике (не просто технике, а очень много техники: от спецаппаратуры и до Миг-29, и ещё море ЛА). Служебную карточку с взысканиями-поощрениями. За что.
Не спрыгивай. Или отвечать за свои действия, брехню не можешь?
З.ы. ты приехал и уехал, уволился. Я служил. Сопровождение колон, охрана аэродромов и объектов, отражение нападений и т.д.
Ради Бога, на героя не претендую, под Градами не был, стреляли при нападениях в сторону нападавших. Они в нас. Попал не попал - хз. Особенно, когда мчит колонна. Опасней, когда обкуренные 15 национальностей во взводе, даже спящие с оружием, выходят за рамки)) Успокаивать. Чем воевать с нападающими.
Поэтому и утверждаю: воюют с тем кем, что есть. Было бы желание. У вышестоящих.
Так что? Ответить-то деньгами могешь, за брехню, мульонер.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:43
bevzaalex написав:budivelnik Отже, Ваша відповідь а. так. б. так. в. ні.
Ні Я відмовився відповідати на ваші фантазії і привів свої роздуми виключно по факту реальних подій. В подальшому рекомендую не трактувати по своєму мої відповіді. Моя відповідь на всі фантазійно -гіпотетичні пипущення наступна Будь який дурень згенерує стільки запитань ,що й сотня мудреців не дадуть на них відповідей.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:47
detroytred написав:Опасней, когда обкуренные 15 национальностей во взводе, даже спящие с оружием, выходят за рамки)) Успокаивать. Чем воевать с нападающими.
1 В мене в роті національностей було не менше 2 Обкурюватись я їм не давав, хоча вони й пробували - висновок мінус тобі і командиру взвода охорони 3 Мене не гребе ти літун чи замполіт Точно так само мені все одно ти майор чи полковник 4 Я таким як ти податки заплатив,тому я до вас можу мати претензії - ви до мене ні 5 Претензія та й то більш моральна ніж реальна - як ти можеш підтримувати людей,які розвалювали армію в тому числі і ту в якій ти служив?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:50
budivelnik написав: detroytred написав:Но в Закво, когда там уже были боевые действия, служил.
Так і я служив в 1990 в Шалях під Грозним... І що? 1 Це якось виправдовує бардак з комплектуванням в Криму який створив Замана? 2 Це якось виправдовує твоє отримання пенсії від України? 3 Бачити афганців і служити під їх керівництвом - це різні речі... Ти ж знаєш що старшина і командир роти -це подекуди більше ніж сімя... 4 І чого це ти за список своїх посад - хочеш отримати мої 5000 доларів? Він мені не цікавий.. Та й ти мені не цікавий, просто як грушка для биття гарно виглядаєш... Приємно прапорщику відгамселити тушку якогось майоро-полковника по мордасам...
Выхватил кусок цитаты о другом предмете и привязал к Замане? Ну это детский трюк. Не я генерю брехню в твой адрес о службе, а ты в мою. Поэтому мой послужной список и служба в Закво моя имеют значение. А твоя в Грозном нет. Государство, платящее мне пенсию за выслугу лет, меня не обвиняет. Зачем мне оправдываться перед ним? Я указываю на твои глупые претензии на этот счёт. Опять сам себе приписал победу (бьёт он меня))) Примитивнейший демагог. прием. Шпаны... Резюмирую -- за слова лживые свои ответить не можешь. Мильенер... Спрыгивает, как пацан.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:54
budivelnik Дякую. Отже без коментарів. Мене також влаштовує і така відповідь. пс. піду на дискотеку мріяти про одвічне. па~па не танцюю, мудрець
Востаннє редагувалось bevzaalex в П'ят 18 гру, 2020 18:55, всього редагувалось 1 раз.
-
bevzaalex
-
-
- Подякував: 2418 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:55
detroytred написав:Поэтому мой послужной список и служба в Закво моя имеют значение. А твоя в Грозном нет.
Бачу ти ще й слабограмотний з манією величі... 1 Звинувачувати когось може тільки суд Справу проти тебе ніхто не відкривав, то й в тому що я тебе звинувачую ти брешеш. Я припускаю що діяльність ніка дейтройт принесла Українській армії більше шкоди ніж розмір пенсії яку він отримує 2 Переведи в юридичну площину цю мою фразу 5 Претензія та й то більш моральна ніж реальна - як ти можеш підтримувати людей,які розвалювали армію в тому числі і ту в якій ти служив?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:57
budivelnik написав: detroytred написав:Опасней, когда обкуренные 15 национальностей во взводе, даже спящие с оружием, выходят за рамки)) Успокаивать. Чем воевать с нападающими.
1 В мене в роті національностей було не менше 2 Обкурюватись я їм не давав, хоча вони й пробували - висновок мінус тобі і командиру взвода охорони 3 Мене не гребе ти літун чи замполіт Точно так само мені все одно ти майор чи полковник 4 Я таким як ти податки заплатив,тому я до вас можу мати претензії - ви до мене ні 5 Претензія та й то більш моральна ніж реальна - як ти можеш підтримувати людей,які розвалювали армію в тому числі і ту в якій ти служив?
Да я понял, что ты супер командир, разведчик, старшина и т.д.))) Я на твои лавры хероя не претендую. Ты опять тупо повторяешь глупость. Мне платит держава. Ты ей. Разбирайся с ней. Объясни там НГШ И и пр., Ч,что на твой кусковый мозок, ты считаешь должно быть так-то... Потом они выправят законы и положения о прохождении воинской службы, пенсии и т.д. Потом и неси эти мантры. А пока - это глупая чушь наивного мальчика. Сгенерь претензии к Муженко, Забродский и т.д. Я ж тебе указывал, что и они поддерживают данного НГШ ЗСУ. Уж боевее и порошенковее некуда-то.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 19:02
detroytred написав:Ты опять тупо повторяешь глупость.
Ти знову за своє Тупо - це впертись за того хто розплодив дезертирів... Тупо захищати того , хто після відставки 6 років не вилазив з нірки щоб по голові не отримати і тільки через 2 роки після того як політичний противник програв( і через 6 років після подій) - лізти в суд заявляючи що його обісрали а він білий і пухнастий... Тепер ти розумієш що таке ТУПО ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1