Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
это типа по 0.76% по ревордс-фантикам? воот до чего довели народ сделайте себе нормальный Туц_Сибас
Сібас не дає мені нічого. Каже, що досить з мене першої партії НьюКарда с кешбеком 10%. А якщо я хочу як всі ті, хто не встиг, по 5% свинорилити, то потрібно закрити зарплатний рахунок. А тут вже бухгалтерія незадоволена. То я зарплатою ті 500 грн добираю.
А платити просто без комісії не можу. Кров по п`ятачку тече.
Кочевник написав:Сібас не дає мені нічого. Каже, що досить з мене першої партії НьюКарда с кешбеком 10%. А якщо я хочу як всі ті, хто не встиг, по 5% свинорилити, то потрібно закрити зарплатний рахунок.
А Вы не узнавали на счет зарплатной New Card в Укрсибе? Возможно ее сможете получить?
Кочевник написав:Сібас не дає мені нічого. Каже, що досить з мене першої партії НьюКарда с кешбеком 10%. А якщо я хочу як всі ті, хто не встиг, по 5% свинорилити, то потрібно закрити зарплатний рахунок.
А Вы не узнавали на счет зарплатной New Card в Укрсибе? Возможно ее сможете получить?
Дякую за пораду. Щось подумав, а потім забув. Певно потрібно буде дати заявку.
Але це вже не стосується Алли. Вона хоч дівка гонорова, однак правдива. Виконала свої зобов`язання.