Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
novichok написав:Взял кредитку с нулевым лимитом. Со слов менагера на неё мне кредитный лимит не дадут никогда. Что бы попытаться получить кредлимит, мне нужно будет закрыть эту и оформлять новую. Менагер прав?
Правда. З лютого не дають ліміт, хоча і свої кошти тримаю постійно і іноді розраховуюсь. Кредитна історія кристально чиста, жодного, зовсім жодного, прострочення по жодній картці чи кредиту. Працюю офіційно. Регулярно дзвонив в кол центр, ліміт 0 досі.
novichok написав:Взял кредитку с нулевым лимитом. Со слов менагера на неё мне кредитный лимит не дадут никогда. Что бы попытаться получить кредлимит, мне нужно будет закрыть эту и оформлять новую. Менагер прав?
Правда. З лютого не дають ліміт, хоча і свої кошти тримаю постійно і іноді розраховуюсь. Кредитна історія кристально чиста, жодного, зовсім жодного, прострочення по жодній картці чи кредиту. Працюю офіційно. Регулярно дзвонив в кол центр, ліміт 0 досі.
Моя исторія: отримав також в лютому нульовку. Також норм. кред. рейтинг і офіційна робота. Потім тільки взнав причину нуля (можливу причину) - дав телефон свого безпосереднього керівника, не попередивши його. Дядько був чомусь не в гуморі, не схотів розмовляти з ними (можливо і просто послав). Просидів без ліміту 4-5 місяців, пішов до банку і написав заяви: одну щодо видалення з їх бази даних інформації щодо контактних осіб, що я надав, порушивши законодавство про захист персональних даних, і другу заяву про зміну кред. ліміту. Щось спрацювало і за тиждень-два вже мав ліміт 3к, а за пару місяців підняли ще до 14к.
wtf написав:полагаю для получения +100 бонуса за расходную операцию
Так еще где-то с августа бонус дают только за операцию за кредитные средства. Здесь же кредитка с нулевым лимитом, поэтому операция на сумму 100 грн за свои ничего не даст.
unlock написав:Я для зняття готівки використовую. Пуші по ній безкоштовні, їсти не просить, а банкомат привата в будь-якому селі є.
А сколько максимум за раз даёт по простиру - тысяча, две?
Приват с чужих карт максимум за раз даёт 2к, хотя и с количество подходов больше 3. Но я крупные суммы снимаю по другой карте-там 40к за подход. А по БВК, так на хлеб.
valya написав:Планирую таки стать пользователем банку - кредитки кококард. Прошу в личку по шагам ликбез как успешно войти, конечно использую наданую рефку
Порядок более-менее подробно описан здесь. Вам смотреть на часть "Для Ваших Друзів".