Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 68486849685068516852 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 11:51

19yuriy91 написав:Неужели у чела нет ...... Неловкости, штоли, за такую писанину?
Просто интересно.....

Так вон челу, который бил себя в грудь, что с реальными данными (то есть открыт, готов ответить за свои слова на форуме, не прячась под никами, как остальные), предложили ответить реально.
И не за то, что касается себя или космических кораблей (о себе пусть лгал что-угодно или неловкую правду писал, или фантазии о кораблях), а за конкретные ложь и клевету от него в адрес форумчанина ну и что???

Ему неловко?
А вдруг сотрудники-продавцы читают форум, соседи, родичи, жинка, дети.
И видят, как бравый мильенер-херой сливается и сливается, но продолжает.
Даже торговаться раз попробовал -- указав, что за 200 грн. может. Как на базаре.
А 5-тью куе, получается, ответить никак.
Даже то, что сам на ровном месте получит 5 куе (которые так жмёт отдать, торгуется на 200 грн.), если окажется, что не лгал, не прельщает.

Я его и за бесплатно бы опустил.
Но его это не научит. Вообще.
Только деньгами.

Но челу не неловко)))
Не моргнув, спрыгивает и генерит дальше, как ни в чём не бывало.
И что можно сказать после этого о его возможных поступках в жизни...
Реальный чел. Позицирующий себя порядною людиною.
Не неизвестная личность под ником, которой позволительно намного, очень намного больше. И у которой само пребывание под ником говорит, что, как минимум, ни на что она здесь не претендует.
А тут херой, сливающийся и постоянно генерящий ложь.

Вот это жах так жах. падения гораздо бОльший, чем человек, не открываясь, выговорился о своих чувствах, проблемах. Своих.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:34

detroytred написав:Я его и за бесплатно бы опустил.
Но его это не научит. Вообще.
Только деньгами.
Давай по порядку
1 Є твоя пропозиція по продажу твого товару за 5000 доларів у вигляді записів військового квитка...
Є мої дії по розповсюдженні точно такої ж інформації про мене навіть у більш широкому форматі
народився(Звенигородка)-прізвище(Нагірний)-служив(сержант/прапорщик ГДР-Грозний)-працював(підприємець )-сімя(два хлопці +дві дівчинки)-податки(1,8 млн за останні 5 років)-власні статки(5-8 млн грн)
І всю цю інформацію я виклав безкоштовно.

Чому ти вважаєш що твоя така дорога?
2 Особисто мені глибоко пофіг
ти
майор чи старлей
замполіт чи зампотех
служив чи протирав галіфе....
Але в мене питання
Чому ти отримуєш пенсію за службу в армії яка дезертирувала в Криму.

ПС
Легеньке опитування
Хоч хтось вважає інформацію про службу нашого лампасника такою коштовною що за неї треба платити 1 грн?
Взагалі скільки і хто хоче заплатити за цю інформацію..

Чомусь в мене підозра ,що 20000 форумчан не назбирають на цю операцію і 1000 грн...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:39

Будивельник
Ты опять слился.
И как обычно наподменял предметы, наискажал. И нагенерил новый поток глупостей.

Речь не об информации обо мне и тем более о её цене.
Речь о твоей конкретной лжи в мой личный адрес и конкретно твоей способности мильенера ответить за неё 5 куе. О твоей способности ответить за свои слова-ложь, которые элементарно проверяются и не могут трактоваться наличием иного мнения. Прямая ложь.

Подойди к жене, она тебе объяснит это.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:50

detroytred написав:Будивельник
Ты опять слился.
И как обычно наподменял предметы, наискажал.
Речь не об информации обо мне и тем более о её цене.
Речь о твоей конкретной лжи в мой личный адрес и конкретно твоей способности мильенера ответить за неё 5 куе. О твоей способности ответить за свои слова-ложь в личный адрес.
Подойди к жене, она тебе объяснит это.
Смішний ти..
Будь-яка інформація має ціну
1 Я свою інформацію про себе -мільйонера виклав безкоштовно,по тій простій причині, що вона не має ціни навіть в тисячі гривень,не те що в тисячі доларів
2 Ти часткову інформацію про себе,час який привів тебе до військового пенсіонера оцінив в тисячі доларів..
Дядя - ти дурак?
3 Якщо вважаєш що хтось пристане на твою пропозицію - походи по ринку(форуму) , бо поки тобі не заплатили - доти в тебе хотелки
4 Я не можу брехати в твою сторону- бо ти не можеш показати де ти мені відкрив про себе правду.
Я роблю припущення ,при чому припущення з широким діапазоном..
По моїм припущенням ти
від від невдахи зальотчика лейтенанта на пенсії до майора капітана бюрократа протирача штанів
від замполіту(завклубу) - до зампотилу
від бездітного озлобленого якому жінки не дають - до тата одного оболтуса,який твоїми стопами не пішов і з тебе насміхається ще більше ніж я...

А тепер ти якщо хочеш - можеш безкоштовно мене підправити і викласти інформацію так як про себе це зробив я.

Що слабо і пята точка жим-жим...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:53

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:55

Будивельник
Ты опять повторяешь те же действия: сливаешься, подменяешь предмет, генеришь новые глупости.

Ведь это же примитивно. Так подменять и сливаться.
Речь не об информации обо мне или твоих предположениях, допущениях или информации о тебе.

Есть твои конкретные утверждения в мой адрес. Лживые. И твоя готовность ответить за ложь 5-тью куе.
По буквам попробуй или попроси жену. Продавцов, соседей. Растолкуют, давясь со смеху от твоих попыток слива.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 13:08

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Есть твои конкретные утверждения.
1 Є мої припущення, які випливали з тої інформації яку ти виклав на цих сторінках
Ти військовий пенсіонер, який швидше за все служив у військовому училищі(твоя заявка про підготовку літунів для дій в Африці, на якій держава по твоїм словам відбила кошти по виплаті тобі зарплати ) ,
звання
від лейтенант/капітан( якщо був пяницею і зальотчиком)
до майор/підполковник
посада
від викладач цегли до викладач марксизму -ленінізму(дуже багато демагогії дуже мало конкретики)
  detroytred написав:По буквам попробуй или попроси жену. Продавцов, соседей. Растолкуют, давясь со смеху от твоих попыток слива.
Ця твоя фраза показує що ти ніколи не був особою яка приймала кінцеве рішення...Такий собі чего ізволіте...
Мені не треба питати/узгоджувати свої дії з підлеглими - я приймаю рішення. я несу відповідальність за отримані результати..
Те що тобі по питанню покупки манної кашки для тебе -треба це обговорювати і візувати з жінкою/сусідами - і поснює чому виховані і тобою з Заманою військові з кримського угруповування ЗСУ - в 2/3 випадків дезертирували.
Їм прото не було з ким порадитись....ти був далеко .а замана ще далі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 13:14

Будивельник
Опять слив.
И новая ложь, которая проверяется даже на этих страницах.
Были не припущення, а прямые утверждения.

Мало информации, так тем более не лги.
Речь не обо мне, Замане и т.д.
Речь о твоей лжи и способности ответить.

Она видна -- слив за сливом и новые генерирования.

З.ы. и не искажай-лги (очередная новая ложь) по памяти, раз не помнишь, что конкретно я писал о подготовке иностранцев. Получается полная брехня.
Включи логику или попроси жену -- преподавателями сразу не становятся.
Кафедр цеглы и маркс-лен. в ЗСУ нет.
Чего изволите - не совмещается с строгим придерживанием требований документов, в котором ты же меня упрекал.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 20 гру, 2020 13:23, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 13:21

detroytred написав:Речь о твоей лжи и способности ответить.
Бачиш ,внаслідок всього однієї звилини і тієї від фуражки - ти не в стані осягнути
1 Якщо людина про себе нічого не виклала - про неї неможливо збрехати...
Брехня це коли я знаю правду - але її перекручую.
Ти хоч якусь правду про себе дав?
2 Є різні рівні
З одного боку твій нік...ніяк не привязаний до жодної реальної людини..ти взагалі можеш бути лесбіянкою з неголеними ногами . а тому ти будеш знати що брешеш розповсюджуючи про себе інформацію як про бравого військового
З другого боку конкретна людина(зверни увагу-не нік , а людина, яка виклала море інформації про себе)
3 Поки ти не перетворишся в таку саму людину - твою інформацію будуть сприямити як інформацію від лесбіянки яка маскується під військового... і будуть праві.

Висновок
Хочеш рівноправної дискусії - переходь у рівноправний вимір.
Хочеш і далі залишатись ніком - залишайся скільки завгодно, але тоді не лізь повчати тих , хто на відміну від тебе відкрив море реальної інформації про себе, чим дав можливість читачам більш серьозно відноситись до того що написав..

Якщо я не боюсь про себе відкривати практично нічого , а ти заховав все...питання
Чого ти боїшся? - відповідь
Напевно сам знаєш про мізерність свого життя, а тому й ховаєшся у віртуалі видаючи з себе бравого вояку і спеціаліста про все...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 13:27

Будивельник
Ты опять упустил важный факт
Я сразу указывал, что твои утверждения не соответствуют реалии. Или нику, если тебе так хочется.
Но ты продолжал.
Сознательно, получив утверждение от меня -- что не соответствуют истине.
То есть лгал.

И я тебе на это уже не раз указывал.

Смешно опять сливаешься. Лживо.

О том и речь, что ты реальный!! лжешь и не способен ответить за свою ложь.
В этом же твоя ничтожность и посмiховисько.
Речь не обо мне.
detroytred

Профіль

#<1 ... 68486849685068516852 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей