Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
*Але 1 Поки ти не виклав - ти ніхто і звуть тебе дейтройт і я можу припускати що ти лезбіянка з неголеними ногами 2 Я маю право викласти тут це припущення...бо мені так хочеться і це не заборонено* (с)
Модератор, интересный момент. (Если что, то он не о способности реального будивельника ответить за ложь 5 куе, а о сгенерированной им при очередном спрыгивании с предмета занятной отсебятиной "мысли", относящейся ко всем на форуме).
Объясните такое фахтрактование в данном случае на форуме -- допускается ли писать о форумчанине под ником (тут их 90+%) всё, что захочется. Вплоть до явно негативного. Даже хотя бы в качестве припущення?
Вот не знаю о такой возможности или о каких-либо привилегиях ников, выставляющих реальные полные данные. Понятно, что у себя в голове или за прилавком он может припускати, що завгодно. А на форуме ограничен ли пользоваться только предоставленными самим форумчанином данными, когда не имеет других!!!, или "що завгодно" може писати?
З.ы. и какой смысл выкладывать реальные данные, если оппонент всегда может допускать о том, что не было выложено на момент. Ведь всё не выложишь. Да и перекрутит на свой лад всё равно. Если он запросто лжёт, например, о кафедре максизма-лнинизма, которых априори нет в ЗСУ. Тут и доказывать ничего не нужно. Чистая ложь. Или о плате за посты (что можно доказать через СБУ, но оппонент сливается от ответить за повторяемую ложь).
detroytred написав:и какой смысл выкладывать реальные данные, если оппонент всегда может допускать о том, что не было выложено на момент.
1 Проста логіка Чим більше виклав - тим менше поле для припущень 2 Я припускаю що 80% пенсіонерів виходили на пенсію у всього чотрирьох званнях прапорщик, старший прапорщик, майор,підполковник капітан і нижче - як правило зальотчик, якому постійно або затримували присвоєння звання, або забирали зірочку за погані проступки полковник і вище - академія Генштабу або інші видатні заслуги 3 Я припускаю що діапазон викладач цегли - викладач марксизму ленінізму - закриває собою всі дисципліни які станом на сьогодні викладають в ЗСУ, тобто математика, фізика,балістика і аеродинаміка знаходяться всередині цього діапазону
detroytred написав:и какой смысл выкладывать реальные данные, если оппонент всегда может допускать о том, что не было выложено на момент.
1 Проста логіка Чим більше виклав - тим менше поле для припущень 2 Я припускаю що 80% пенсіонерів виходили на пенсію у всього чотрирьох званнях прапорщик, старший прапорщик, майор,підполковник капітан і нижче - як правило зальотчик, якому постійно або затримували присвоєння звання, або забирали зірочку за погані проступки полковник і вище - академія Генштабу або інші видатні заслуги 3 Я припускаю що діапазон викладач цегли - викладач марксизму ленінізму - закриває собою всі дисципліни які станом на сьогодні викладають в ЗСУ, тобто математика, фізика,балістика і аеродинаміка знаходяться всередині цього діапазону
Это называется демагогия. Примитивный демагогический прием. Натягивать общее (обобщенное) на частное (к конкретному лицу).
Данный прием никак не является основанием для негативного припущення к конкретному лицу. Обо всех взагали -- пожалуйста. А для конкретного случая нет.
Ток среди рагулей негативно допускают, не имея оснований. Запомни это.
И ты не обозначал припущення (которые только у тебя в башке)), а сразу лепил утверждения. Ток недавно начал оправдываться ими, пояснять, что припускав.
Короче - нет логики, есть демагогический приём. Примитивный. И всё. Жена тебе объяснит.
Ну а допустить в один диапазон математику-физику, не говоря уже об аэродинамике, с марксизмом-ленинизмом может только супердемагог. Т.е. супербрехун. Ты покоряешь новые высоты в этом деле. Это очередной Шнобель у тебя.
detroytred написав:Ток среди рагулей негативно допускают, не имея оснований. Запомни это.
Хамиш дівчинка? 1 Ти совок і це підтверджується наступним а - ти вважаєш що ти нікому не винен,а тобі винні всі б - при цьому ти розумієш ,що подібну совково-комуністичну єресь підтримає тільки натовп з 73% дурних бабуїнів , які хочуть банан , але не хочуть лізти на дерево,а тому думають що в світі є ще хтось дурніший від них ,який їм цей банан зірве 2 На цьому банані, бабуїнів і ловлять розумні, але ти не хочеш признати що твоє життя нікчемне, а тому висуваєш гіпотезу а - у всьому винна влада б - бабуїни завжди праві... 3 Бабуїни тобі аплодують , розумні вимагають підтверджень. Ти здурі забувши про труси й хрестик викатуєш дурь в квадраті а - влада/еліта має ресурси б - Замана хоч мав ресурси ,але нічого не міг зробити з кримчанами в армії,тому 2/3 угруповування дезертувало , але це не вина замани - це люди погані..( а як же твій пункт 2а або 3а ?) - це труси в - тепер хрестик Турчинов мав владу. а тому в тому що дезертували 2/3 - виновата влада ( а як погані яких виховав замана перетворились в хороших,але таких якими погано керувала влада?)
Тому Наплодивши море логічних неувязок( які дивним чином сильно нагадують московські темники) ти змушений тих хто тобі ці неувязки показує - називати брехунами... При чому в тебе брехня все, глянь в колонку яку я склав для тебе будівельник_______________________________________________дейтройт капітан - майор___________________________________________брехня викладач у військовому вузі_______________________________брехня Напевно тобі не дали і в тебе відсутні діти_______________брехня а чому твої діти не повторюють твій шлях__________________брехня...
Так що залишається? Ти не військовий ,гермафродит,не викладач, без дітей чи з дітьми які бачили тебе в носі, з паталогічною потребою щоб твої рішення розглянула і затвердила жінка(не обовязково твоя,бо ми так і не знаємо чи вона в тебе є)... - в мене тільки одна особа підпадає під такий опис ---- лезбіянка з неголеними ногами....
Будивельник 1. При чём тут хамишь? Если только рагули без оснований могут позволить себе негативные припущення.
2. Опять винегрет из искажений. Приводи цитаты моих конкретных утверждений и уже хотя б под ними искажай-лги.
3. Московськи темники нагадують? Это ты с потолка опять генеришь. Безпидставно припускаешь негатив.
Я же тебя уже сколько раз тыкаю в факт: генералы Муженко и Забродский (сторонники Порошенко, кстати) прямо указали, что підозра Замане выгодны рфянским фсб и деяким бувшим высокопосадовцям Украины. Читай письмо: https://m.facebook.com/Zamana.V/photos/ ... =3&theater Факт, а не твоё голословие.
4. Что за детская демагогия? Изворотливость глупейшая. От тебя было не просто "викладач в виськовому вузи", а викладач максизму-ленинзму - явная брехня. Дети, не дали, чому не повторюють шлях -- цитаты давай, а не какую-то ересь. Колонка гораздо больше. От тебя потоки брехни. Я тут не причём.
5. Конечно с такими приберехеньками, Шнобелями, демагогией и пр. -- ты попадаешь под упоминаемую тобой в мой адрес особу.
Извини, но я тычу тебя в факты. А ты и дальше генеришь новое с потолка. Як захотилося)) тоби. Ложь. Отличия улавливаешь? Подойди к жене, она умная у тебя, объяснит.
З.ы. и где я писал, что мне!!! винні (да ещё) всі!!!? Опять лжешь. Я указывал на обязанности должностных лиц. Там обо мне ни слова. И тем более не говорил о всех. Опять брехню в качестве пидстав (оснований, аргументов) используешь.
И где я писал, что пересични (бабуины)) всегда праві? Опять лжешь. Я указывал на разную степень ответственности, потому что разные возможности (рычаги, ресурсы, количество в группе, доступность к информации. И пр. В разных условиях живут), Чем у власть имущих. И на то, кому легче разорвать замкнутый круг (когда виновны в негараздах общества оба слоя - и элиты, и пересични в массе). Как разрывают его - (реформируют) первыми элиты, подтягивая пересичных на новый уровень, зачастую преодолевая сопротивление пересичных. Т.е. опять ты солгал.
Просто потоки сплошной лжи...
З.з.ы. я же тебе много раз указывал, что нет меня в этих 73% (голосовавших за ЗЕ). А в этих 73% множество военнослужащих, атошников (см. результаты голосования в частях). Сходи к ним и расскажи свою думку о дурных бабуинах, как ты называешь.
Никчемне життя у миллионера, который так!! сливается и не способен ответить за свои слова-ложь 5 куе., торгуется на 200 грн. - смех да и только, выставив свою реальность личность и позиционируя себя хероем. Никчемней некуда.
У меня норм. Прикалываюсь над мильенером, тыкая носом в глупейшую ложь, получается, гоняю ватана-рагуля (спокійно зітхнути не даю).
От люблю, знаєте, щось цікавеньке копіювати... Оце скопіював навесні:
"Додано: Пон 11 тра, 2020 23:03 budivelnik написав: Я не львівянин..., я з Звенигородки (50 км від Умані-єврейський рай) ,мій дід був майором РККА ,звязківцем,пройшов усю війну від ХалхінГолу до Кенігсберга (через Блокаду Ленінграда).... Другий дід був західняком - тому в мене інформація повна з двох сторін...а в тебе? з Газети Правда чи Ізвестія... Чи ще гірше - з Красной Звезди?"
А оце сьогодні: "Додано: Нед 20 гру, 2020 11:34 budivelnik 1 Є твоя пропозиція по продажу твого товару за 5000 доларів у вигляді записів військового квитка... Є мої дії по розповсюдженні точно такої ж інформації про мене навіть у більш широкому форматі народився(Звенигородка)-прізвище(Нагірний)-служив(сержант/прапорщик ГДР-Грозний)-працював(підприємець )-сімя(два хлопці +дві дівчинки)-податки(1,8 млн за останні 5 років)-власні статки(5-8 млн грн) І всю цю інформацію я виклав безкоштовно."
І знаєте, така інформація від форумчанина дорогого варта! Навіть якби він не вказав свого власного прізвища - Нагірний! (а прізвище реально файне!) Те, що людина народилася у Центральній Україні, тепер живе в Західній Україні, та ще й у Львові, дід "був майором РККА" і пройшов всю війну, інший дід "західняк", дає змогу мені (який дитинство і юність провів в Західній Україні, а кілька років до школи і кожні літні канікули на батьківщині мого батька на вінниччині, та наїздами на батьківщині моєї мами на хмельниччині, і який зараз проживає у колись козацькому краї на півдні України, один дід якого був розстріляний у 1937р. (реабілітований у 1965р.), інший дід воював в 1941р., потім полон (з полону в страшному Славутському концтаборі його забрала бабуся, благо до рідної хати було 17км., а німці, раптом ще хтось цього досі не знає, на початку війни відпустили з полону майже 300 тис. українців), потім знову мобілізували, воював старшиною в артилерійській частині з березня 1944р. до Перемоги, мав цілу шкатулку нагород, а буквально кілька місяців назад знайшов на спеціальних сайтах (російських) кілька наказів про його нагородження і в одному навіть конкретно написано за що) зрозуміти хід думок такого форумчанина як budivelnik... Я можу з ним по деяким питанням не погоджуватися, але я розумію його... А от detroytred мені важко зрозуміти... Може тому, що про нього недостатньо подібної інформації, яка є про budivelnik... Може я щось пропустив? Бо поки що, я зрозумів тільки одне - колишній військовий... detroytred, може без 5000 американських доларів, хоч трохи повідомите форумчанам... Ну цікаво ж... Ну хоча б в такому форматі як я і budivelnik...
Кармелюк Наверно в который раз повторюсь: у меня претензий к досягненням и прочим позитивным качествам данной особы нет. Молодец и молодец.
У меня есть конкретная претензия к конкретным его негативным действиям в мой адрес. Форумчанина. Хоть ник хоть не ник -- каждый здесь форумчанин. И эта свободная (раз плюнуть) манера беспидставно бросить незнакомому форумчанину (человеку, нику - без разницы тут) ложь, клевету, оскорбления и главное тяжелейшие обвинения (плата за посты, воспитывал предателей и т.д.) -- перечёркивает всё. Как ложка дегтя.
Вот что он мне вменяет, кроме вышесказанного, по реальным фактам? По два абзаца, по два поста, не удержался и сорвался ответил, и т.п. -- мелочи.
Ещё повторюсь: у меня нет комплексов. Не претендую на героя.
Зачем вам инфо обо мне? Есть мои мнения. Что в них не так? Кого из форумчане я оболгал? Кого потоками окхскорбляю и искажаю перевираю мнения? К тому же явно и в лоб.
Покажите. Увижу, признаю, извинюсь, если ошибся, погорячился. Крапка. Не дойдет до меня, считаете, что я лгу, научите меня -- например деньгами.
Вы же размазали (по сути подменили на) -- кто типа хороший парень? Тот и прав.
Меня такие танцы не устраивают.
З.ы. речь не о думках. Мнения могут быть разные. Ради Бога. Хоть Земля плоская. Речь о конкретной лжи, клевете в личный адрес, прямых искажениях моих мнений - лжи.
detroytred написав:кто типа хороший парень? Тот и прав.
Тут ти маніпулюєш... Чим більше мене можна перевірити - тим більше довіри до моїх слів. в порівнянні з тим хто про себе заховав все... Так і Зеленського вибирали - напів єесовець ,напів русофіл ( в залежності від області в якій виступає) Ліберторіанець , але ФОПів щимить Борець з корупцією-але 11 його фірм заплатили в 1,5 рази менше ніж мій магазин Патріот - але то Фокін винирне , то сам в оман зїздить Обіцяв а - не йти на другий термін-а його мендель це заперечує б - обіцяв як тільки щось порушить - піти у відставку - а вже порушень з десяток , а відставкою й не пахне в - обіцяв не брати кумів...не бере(напевно в євреїв кумів не має) але весь 95-тий квартал в повному складі при посадах г - обіцяв скоротити витрати на чиновників - а вони виросли...
А все тому , що населення голосувало за Голобородька(такий собі віртуальний дейтройт) а не за Зеленського...
Тому тут до дейтройтів - насторожене відношення.Один і той самий дурень зможе зареєструвати сотню ніків... А от один і той самий форумчанин з конкретним прізвищем (наприклад ДС) мав тільки два - ДС і козак....
budivelnik При чём тут довіра-то?!))))) Больше - да. Но если я тебя тыкаю в конкретно твою ложь, то причём тут степень доверия? Да хоть полное доверие.
Но есть и тыкаю тебя в конкретную твою ложь. Ну смешно же ты выкручиваешься. Ниже школьника.