Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 68506851685268536854 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 15:21

*Але
1 Поки ти не виклав - ти ніхто і звуть тебе дейтройт і я можу припускати що ти лезбіянка з неголеними ногами
2 Я маю право викласти тут це припущення...бо мені так хочеться і це не заборонено* (с)

Модератор, интересный момент.
(Если что, то он не о способности реального будивельника ответить за ложь 5 куе, а о сгенерированной им при очередном спрыгивании с предмета занятной отсебятиной "мысли", относящейся ко всем на форуме).

Объясните такое фахтрактование в данном случае на форуме -- допускается ли писать о форумчанине под ником (тут их 90+%) всё, что захочется. Вплоть до явно негативного.
Даже хотя бы в качестве припущення?

Вот не знаю о такой возможности или о каких-либо привилегиях ников, выставляющих реальные полные данные.
Понятно, что у себя в голове или за прилавком он может припускати, що завгодно.
А на форуме ограничен ли пользоваться только предоставленными самим форумчанином данными, когда не имеет других!!!, или "що завгодно" може писати?

З.ы. и какой смысл выкладывать реальные данные, если оппонент всегда может допускать о том, что не было выложено на момент.
Ведь всё не выложишь. Да и перекрутит на свой лад всё равно.
Если он запросто лжёт, например, о кафедре максизма-лнинизма, которых априори нет в ЗСУ. Тут и доказывать ничего не нужно. Чистая ложь.
Или о плате за посты (что можно доказать через СБУ, но оппонент сливается от ответить за повторяемую ложь).

Как трактовать-то?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 19:02

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:и какой смысл выкладывать реальные данные, если оппонент всегда может допускать о том, что не было выложено на момент.
1 Проста логіка
Чим більше виклав - тим менше поле для припущень
2 Я припускаю що 80% пенсіонерів виходили на пенсію у всього чотрирьох званнях
прапорщик, старший прапорщик, майор,підполковник
капітан і нижче - як правило зальотчик, якому постійно або затримували присвоєння звання, або забирали зірочку за погані проступки
полковник і вище - академія Генштабу або інші видатні заслуги
3 Я припускаю що діапазон
викладач цегли - викладач марксизму ленінізму
- закриває собою всі дисципліни які станом на сьогодні викладають в ЗСУ, тобто математика, фізика,балістика і аеродинаміка знаходяться всередині цього діапазону
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 19:30

budivelnik написав:
  detroytred написав:и какой смысл выкладывать реальные данные, если оппонент всегда может допускать о том, что не было выложено на момент.
1 Проста логіка
Чим більше виклав - тим менше поле для припущень
2 Я припускаю що 80% пенсіонерів виходили на пенсію у всього чотрирьох званнях
прапорщик, старший прапорщик, майор,підполковник
капітан і нижче - як правило зальотчик, якому постійно або затримували присвоєння звання, або забирали зірочку за погані проступки
полковник і вище - академія Генштабу або інші видатні заслуги
3 Я припускаю що діапазон
викладач цегли - викладач марксизму ленінізму
- закриває собою всі дисципліни які станом на сьогодні викладають в ЗСУ, тобто математика, фізика,балістика і аеродинаміка знаходяться всередині цього діапазону

Это называется демагогия.
Примитивный демагогический прием.
Натягивать общее (обобщенное) на частное (к конкретному лицу).

Данный прием никак не является основанием для негативного припущення к конкретному лицу.
Обо всех взагали -- пожалуйста.
А для конкретного случая нет.

Ток среди рагулей негативно допускают, не имея оснований. Запомни это.

И ты не обозначал припущення (которые только у тебя в башке)), а сразу лепил утверждения.
Ток недавно начал оправдываться ими, пояснять, что припускав.

Короче - нет логики, есть демагогический приём. Примитивный. И всё. Жена тебе объяснит.

Ну а допустить в один диапазон математику-физику, не говоря уже об аэродинамике, с марксизмом-ленинизмом может только супердемагог. Т.е. супербрехун.
Ты покоряешь новые высоты в этом деле.
Это очередной Шнобель у тебя.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 19:52

detroytred написав:Ток среди рагулей негативно допускают, не имея оснований. Запомни это.
Хамиш дівчинка?
1 Ти совок і це підтверджується наступним
а - ти вважаєш що ти нікому не винен,а тобі винні всі
б - при цьому ти розумієш ,що подібну совково-комуністичну єресь підтримає тільки натовп з 73% дурних бабуїнів , які хочуть банан , але не хочуть лізти на дерево,а тому думають що в світі є ще хтось дурніший від них ,який їм цей банан зірве
2 На цьому банані, бабуїнів і ловлять розумні, але ти не хочеш признати що твоє життя нікчемне, а тому висуваєш гіпотезу
а - у всьому винна влада
б - бабуїни завжди праві...
3 Бабуїни тобі аплодують , розумні вимагають підтверджень.
Ти здурі забувши про труси й хрестик викатуєш дурь в квадраті
а - влада/еліта має ресурси
б - Замана хоч мав ресурси ,але нічого не міг зробити з кримчанами в армії,тому 2/3 угруповування дезертувало , але це не вина замани - це люди погані..( а як же твій пункт 2а або 3а ?) - це труси
в - тепер хрестик
Турчинов мав владу. а тому в тому що дезертували 2/3 - виновата влада ( а як погані яких виховав замана перетворились в хороших,але таких якими погано керувала влада?)

Тому
Наплодивши море логічних неувязок( які дивним чином сильно нагадують московські темники) ти змушений тих хто тобі ці неувязки показує - називати брехунами...
При чому в тебе брехня все, глянь в колонку яку я склав для тебе
будівельник_______________________________________________дейтройт
капітан - майор___________________________________________брехня
викладач у військовому вузі_______________________________брехня
Напевно тобі не дали і в тебе відсутні діти_______________брехня
а чому твої діти не повторюють твій шлях__________________брехня...

Так що залишається?
Ти не військовий ,гермафродит,не викладач, без дітей чи з дітьми які бачили тебе в носі, з паталогічною потребою щоб твої рішення розглянула і затвердила жінка(не обовязково твоя,бо ми так і не знаємо чи вона в тебе є)... - в мене тільки одна особа підпадає під такий опис ---- лезбіянка з неголеними ногами....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 20:51

Будивельник
1. При чём тут хамишь? Если только рагули без оснований могут позволить себе негативные припущення.

2. Опять винегрет из искажений.
Приводи цитаты моих конкретных утверждений и уже хотя б под ними искажай-лги.

3. Московськи темники нагадують?
Это ты с потолка опять генеришь. Безпидставно припускаешь негатив.

Я же тебя уже сколько раз тыкаю в факт: генералы Муженко и Забродский (сторонники Порошенко, кстати) прямо указали, что підозра Замане выгодны рфянским фсб и деяким бувшим высокопосадовцям Украины.
Читай письмо:
https://m.facebook.com/Zamana.V/photos/ ... =3&theater
Факт, а не твоё голословие.

4. Что за детская демагогия? Изворотливость глупейшая.
От тебя было не просто "викладач в виськовому вузи", а викладач максизму-ленинзму - явная брехня.
Дети, не дали, чому не повторюють шлях -- цитаты давай, а не какую-то ересь.
Колонка гораздо больше.
От тебя потоки брехни. Я тут не причём.

5. Конечно с такими приберехеньками, Шнобелями, демагогией и пр. -- ты попадаешь под упоминаемую тобой в мой адрес особу.

Извини, но я тычу тебя в факты.
А ты и дальше генеришь новое с потолка. Як захотилося)) тоби. Ложь.
Отличия улавливаешь? Подойди к жене, она умная у тебя, объяснит.

З.ы. и где я писал, что мне!!! винні (да ещё) всі!!!?
Опять лжешь.
Я указывал на обязанности должностных лиц. Там обо мне ни слова. И тем более не говорил о всех. Опять брехню в качестве пидстав (оснований, аргументов) используешь.

И где я писал, что пересични (бабуины)) всегда праві? Опять лжешь. Я указывал на разную степень ответственности, потому что разные возможности (рычаги, ресурсы, количество в группе, доступность к информации. И пр. В разных условиях живут), Чем у власть имущих. И на то, кому легче разорвать замкнутый круг (когда виновны в негараздах общества оба слоя - и элиты, и пересични в массе). Как разрывают его - (реформируют) первыми элиты, подтягивая пересичных на новый уровень, зачастую преодолевая сопротивление пересичных.
Т.е. опять ты солгал.

Просто потоки сплошной лжи...

З.з.ы. я же тебе много раз указывал, что нет меня в этих 73% (голосовавших за ЗЕ).
А в этих 73% множество военнослужащих, атошников (см. результаты голосования в частях).
Сходи к ним и расскажи свою думку о дурных бабуинах, как ты называешь.

Никчемне життя у миллионера, который так!! сливается и не способен ответить за свои слова-ложь 5 куе., торгуется на 200 грн. - смех да и только, выставив свою реальность личность и позиционируя себя хероем.
Никчемней некуда.

У меня норм. Прикалываюсь над мильенером, тыкая носом в глупейшую ложь, получается, гоняю ватана-рагуля (спокійно зітхнути не даю).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 22:30

От люблю, знаєте, щось цікавеньке копіювати...
Оце скопіював навесні:

"Додано: Пон 11 тра, 2020 23:03
budivelnik написав:
Я не львівянин..., я з Звенигородки (50 км від Умані-єврейський рай) ,мій дід був майором РККА ,звязківцем,пройшов усю війну від ХалхінГолу до Кенігсберга (через Блокаду Ленінграда)....
Другий дід був західняком - тому в мене інформація повна з двох сторін...а в тебе? з Газети Правда чи Ізвестія...
Чи ще гірше - з Красной Звезди?"

А оце сьогодні:
"Додано: Нед 20 гру, 2020 11:34
budivelnik
1 Є твоя пропозиція по продажу твого товару за 5000 доларів у вигляді записів військового квитка...
Є мої дії по розповсюдженні точно такої ж інформації про мене навіть у більш широкому форматі
народився(Звенигородка)-прізвище(Нагірний)-служив(сержант/прапорщик ГДР-Грозний)-працював(підприємець )-сімя(два хлопці +дві дівчинки)-податки(1,8 млн за останні 5 років)-власні статки(5-8 млн грн)
І всю цю інформацію я виклав безкоштовно."

І знаєте, така інформація від форумчанина дорогого варта!
Навіть якби він не вказав свого власного прізвища - Нагірний! (а прізвище реально файне!)
Те, що людина народилася у Центральній Україні, тепер живе в Західній Україні, та ще й у Львові, дід "був майором РККА" і пройшов всю війну, інший дід "західняк", дає змогу мені
(який дитинство і юність провів в Західній Україні, а кілька років до школи і кожні літні канікули на батьківщині мого батька на вінниччині, та наїздами на батьківщині моєї мами на хмельниччині, і який зараз проживає у колись козацькому краї на півдні України, один дід якого був розстріляний у 1937р. (реабілітований у 1965р.), інший дід воював в 1941р., потім полон (з полону в страшному Славутському концтаборі його забрала бабуся, благо до рідної хати було 17км., а німці, раптом ще хтось цього досі не знає, на початку війни відпустили з полону майже 300 тис. українців), потім знову мобілізували, воював старшиною в артилерійській частині з березня 1944р. до Перемоги, мав цілу шкатулку нагород, а буквально кілька місяців назад знайшов на спеціальних сайтах (російських) кілька наказів про його нагородження і в одному навіть конкретно написано за що)
зрозуміти хід думок такого форумчанина як budivelnik...
Я можу з ним по деяким питанням не погоджуватися, але я розумію його...
А от detroytred мені важко зрозуміти... Може тому, що про нього недостатньо подібної інформації, яка є про budivelnik... Може я щось пропустив? Бо поки що, я зрозумів тільки одне - колишній військовий...
detroytred, може без 5000 американських доларів, хоч трохи повідомите форумчанам...
Ну цікаво ж...
Ну хоча б в такому форматі як я і budivelnik...
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 22:46

Кармелюк
Наверно в который раз повторюсь: у меня претензий к досягненням и прочим позитивным качествам данной особы нет.
Молодец и молодец.

У меня есть конкретная претензия к конкретным его негативным действиям в мой адрес. Форумчанина. Хоть ник хоть не ник -- каждый здесь форумчанин.
И эта свободная (раз плюнуть) манера беспидставно бросить незнакомому форумчанину (человеку, нику - без разницы тут) ложь, клевету, оскорбления и главное тяжелейшие обвинения (плата за посты, воспитывал предателей и т.д.) -- перечёркивает всё.
Как ложка дегтя.

Вот что он мне вменяет, кроме вышесказанного, по реальным фактам?
По два абзаца, по два поста, не удержался и сорвался ответил, и т.п. -- мелочи.

Ещё повторюсь: у меня нет комплексов.
Не претендую на героя.

Зачем вам инфо обо мне?
Есть мои мнения.
Что в них не так?
Кого из форумчане я оболгал?
Кого потоками окхскорбляю и искажаю перевираю мнения?
К тому же явно и в лоб.

Покажите.
Увижу, признаю, извинюсь, если ошибся, погорячился. Крапка.
Не дойдет до меня, считаете, что я лгу, научите меня -- например деньгами.

Вы же размазали (по сути подменили на) -- кто типа хороший парень? Тот и прав.

Меня такие танцы не устраивают.

З.ы. речь не о думках. Мнения могут быть разные. Ради Бога. Хоть Земля плоская.
Речь о конкретной лжи, клевете в личный адрес, прямых искажениях моих мнений - лжи.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 22:57

detroytred написав:кто типа хороший парень? Тот и прав.
Тут ти маніпулюєш...
Чим більше мене можна перевірити - тим більше довіри до моїх слів. в порівнянні з тим хто про себе заховав все...
Так і Зеленського вибирали - напів єесовець ,напів русофіл ( в залежності від області в якій виступає)
Ліберторіанець , але ФОПів щимить
Борець з корупцією-але 11 його фірм заплатили в 1,5 рази менше ніж мій магазин
Патріот - але то Фокін винирне , то сам в оман зїздить
Обіцяв
а - не йти на другий термін-а його мендель це заперечує
б - обіцяв як тільки щось порушить - піти у відставку - а вже порушень з десяток , а відставкою й не пахне
в - обіцяв не брати кумів...не бере(напевно в євреїв кумів не має) але весь 95-тий квартал в повному складі при посадах
г - обіцяв скоротити витрати на чиновників - а вони виросли...

А все тому , що населення голосувало за Голобородька(такий собі віртуальний дейтройт) а не за Зеленського...

Тому тут до дейтройтів - насторожене відношення.Один і той самий дурень зможе зареєструвати сотню ніків...
А от один і той самий форумчанин з конкретним прізвищем (наприклад ДС) мав тільки два - ДС і козак....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 23:02

budivelnik
При чём тут довіра-то?!)))))
Больше - да.
Но если я тебя тыкаю в конкретно твою ложь, то причём тут степень доверия?
Да хоть полное доверие.

Но есть и тыкаю тебя в конкретную твою ложь.
Ну смешно же ты выкручиваешься.
Ниже школьника.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 23:02

Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.