|
izibank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 21 гру, 2020 22:41
novichok написав:интересен месячный депо в гривне под фонд, па 8.25%. Только онлайн вывод по окончанию получается проблематичным, я правильно понимаю?
Уже по 8.75%
-
novichok
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 310 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 22:46
novichok написав:интересен месячный депо в гривне под фонд, па 8.25%. Только онлайн вывод по окончанию получается проблематичным, я правильно понимаю?
Чем он интересен, если есть Про-запас с 10%?
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 21 гру, 2020 22:50
Striker написав: novichok написав:интересен месячный депо в гривне под фонд, па 8.25%. Только онлайн вывод по окончанию получается проблематичным, я правильно понимаю?
Про-запас можна зняти не тільки лиш завжди, тобто зняти можна завжди, але не завжди під 10%. unknownurl написав:Он совпадает с курсом в отделениях ТАСКОМБАНКа, но не с тем, который действует для переводов между картами (обмен валют в приложении izibank).
Курс для обміну збігається з ТАС2Ю?
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1243 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 21 гру, 2020 22:55
klug Тобто нічим не відрізняється від місячного депо, але не під 8.75%, а під 10%. І зняти можна, якщо негайно знадобиться гривня.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 21 гру, 2020 23:00
Striker написав: novichok написав:интересен месячный депо в гривне под фонд, па 8.25%. Только онлайн вывод по окончанию получается проблематичным, я правильно понимаю?
Тем что на прозапасе фонд.
-
novichok
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 310 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 23:52
Striker написав:klugТобто нічим не відрізняється від місячного депо, але не під 8.75%, а під 10%. І зняти можна, якщо негайно знадобиться гривня.
І отримати 5% замість 10%.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 22 гру, 2020 00:09
klug написав: Striker написав:klugТобто нічим не відрізняється від місячного депо, але не під 8.75%, а під 10%. І зняти можна, якщо негайно знадобиться гривня.
Інколи набагато вигідніше отримати ці 5% та мати доступ до цих коштів, а не морозити на місяць під 10%. Сьогодні якраз такий день, коли долар стрімко подорожчав, а курс в Укргазі не мінявся з ранку по цей час.
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2020 04:03
velvet написав: klug написав: Striker написав:klugТобто нічим не відрізняється від місячного депо, але не під 8.75%, а під 10%. І зняти можна, якщо негайно знадобиться гривня.
Інколи набагато вигідніше отримати ці 5% та мати доступ до цих коштів, а не морозити на місяць під 10%. Сьогодні якраз такий день, коли долар стрімко подорожчав, а курс в Укргазі не мінявся з ранку по цей час.
То інколи чи завжди? Я теж колись був молодим та запальним і грався в короткострокові курси, але швидко награвся. Наведу контрприклад: ЛУМУМба підкинув безкоштовний кеш, але гаситись потрібно чітко до 30-го, що буде краще: покласти на депо, підгадавши дату, можливо додатково перекантувавши на поточних; обміняти на валюту чи покласти на Про-запас? Згоден, що приклад вузькоспеціалізований, як і ігри з валютою, як і усі випадки, коли гроші можуть знадобитися виключно 2-го числа, як і сам Про-запас. Не кажу, що це поганий інструмент, але своєю негнучкістю він залишає велике поле для інших інструментів, де в рекламі цифри менші, але на практиці зиску можуть дати так само чи навіть більше.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 22 гру, 2020 07:56
izibank,
1) вы не всех строках поменяли написание нашей неньки, вот у меня есть в выписке по карте операции "операції по україні"
2) на главном экране выбираю карту, потом кнопку "Пополнить свою карту", появляется меню и в блоке "мои карты" представлена даже та карта, которую я хочу пополнить, — не логично;
3) во втором пункте выбираем пополнить одну из своих карт, открывается окно, где переврд между своими картами и вот тут я постоянно путаюсь с какой карты на какую карту я перевожу. Здесь через чур мало текста и графических обозначений, которые облегчают восприятия.
Что я хочу по пунктам 2 и 3? Всё просто. Если на главном экране я выбрал карту и под ней нажал кнопку пополнить, то я желаю пополнить именно эту карту, а не какую-либо другую из своих карт. А то приходится ещё отслеживать.
ps Входе данного написания в мобильном приложении отображены кредитная и гривневая виртуальная карты.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 22 гру, 2020 10:19
MASolomko написав:2) на главном экране выбираю карту, потом кнопку "Пополнить свою карту", появляется меню и в блоке "мои карты" представлена даже та карта, которую я хочу пополнить, — не логично;
Я даже больше скажу - поскольку у меня всего одна карта (виртуалки не открывал), то не смотря на то, что я постоянно сохраняю карты с которых пополнялась оная при нажатии "Пополнить свою карту" => "Картой другого банка" на выбор предлагает аж ничего. Так и на фуа спрашивается я их сохраняю. Да они все есть если выбрать меню "перевести на другую карту", но разве для пополнения собственной карты не логичнее было чтобы и в "пополнить свою" их предлагало? А если я не перевожу никогда отсюда на свои карты деньги? А если я только гашу кредитную задолженность тут? Постоянно вручную вводить номер карты ну вот ни разу не комильфо. И опять возвращаюсь к отображению на главном меню сумм "свои-доступные". Я уже писал что ИМХО весьма не информативно писать большими цифрами "СВОИ" а маленькими под ними "доступно". Уже не говоря о том, что когда ты влез в кредит сумма с минусом ну не нужна тебе постоянно. Но вот получил другой "кейс" неудобства - на карте свои - скажем 8000 (+есть 2000 кред.лима) - оплатить надо 15000. Гори на экране "ДОСТУПНО - 10000" - я бы пополнил карту только на 5000, а поскольку там горело "СВОИ 8000" и я по привычке не обратил внимание на эту глупую особенность изи - то пополнил карту на 7000. А эти 2000 мне вполне бы сгодились и в другом месте. Не спорю - это чисто мой фэйл, но реализован этот момент в изе весьма не "юзерфрендли" 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-